2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
T tulperde canım epeydir gormiyorum seni ,nasılsın bebiş nasıl?
Sağ ol canım. Bebiş çok yoruyor beni. Hiçbir şekilde kucağımdan indiremiyorum. Oyun halısında yatarken bile yanında istiyor beni. Onun dışında alerjiyle boğuşuyoruz. Süt ürünleri diyetinden şikayetler azalmayınca doktor başka başka şeyler de ekledi diyete yiyecek pek bir şey bulamıyorum baya zayıfladım. Herkes sütten kesmemi söylüyor ama bunu nasıl yaparım bebeğime. Sende nasıl durumlar?

Evet Hacettepe de yaptırdık teşekkür ederim. Yok sadece deri testi yapıldı kanı gerekli görmedi hiçbir şeye alerjisi çıkmadı. Kakada mukus tek başına çok önemli değil kan olursa önemli dedi biz de şükür kan hiç olmadı. Sen diyet yapma ek gıdaya geçince düzelir dedi. Ağustos a randevu verdi

Aynen bizim doktorda böyle söyledi.Çok şükür kan yok bizde de...
Ama kızarıklıklar bi geçer gibi oluyor,sonra tekrar belirginleşiyor.Pazar günü banyo yaptırdık,akşam kızarıklıklar olmaya başladı yine :KK43: Şimdi yine banyo yaptırdım bakalım...

Sağ ol canım. Bebiş çok yoruyor beni. Hiçbir şekilde kucağımdan indiremiyorum. Oyun halısında yatarken bile yanında istiyor beni. Onun dışında alerjiyle boğuşuyoruz. Süt ürünleri diyetinden şikayetler azalmayınca doktor başka başka şeyler de ekledi diyete yiyecek pek bir şey bulamıyorum baya zayıfladım. Herkes sütten kesmemi söylüyor ama bunu nasıl yaparım bebeğime. Sende nasıl durumlar?

Vallahi bende çok yoruluyorum.Kimsede de durmuyor.Hiç hoş bir durum değil :KK43:
Şikayetleriniz neydi ki diyete eklendi başka besinlerde...

Arkadaslar merhaba uzun zamandır giremiyorum. Bebişlerde sizlerde iyisinizdir umarım. Bu durumu yasayan veya fikir verebilecek olanlar es geçmeyin nolur. Bebegimi agzına emzigi verip pışpışlarım sallarım uyur normalde. Bebegim son 1 aydır uykusu gelince cok huysuzlanmaya basladı.emzigi kabul etmemeye basladı. Zor bela emzigi agzına verince bir sekilde sallayınca uyuyordu. Artık asla emzigi almıyor kendini sallatmıyor ve çok fazla aglıyor aglıyor en son gögsümde uykuya dalıyor ama çok zor sakinleşip dalıyor. Kısa süre sonra kalkıyor. Gece kalkmaları da arttı. Bir rahatsızlıgı olabilir mi doktra götürmelimiyim

Kızlar benim oğlum da 5,buçuk aylık sümnet yaptıracağım kırklarelinde yapmıyorlar ben de Lüleburgaz’da özelde yaptıracağım
Bi lokal anestezi dediler 600e bi de uyutarak yaptırıyormuş o da 900e
Yaptıranlar hangisini tavsiye ediyorsunuz.
Çocuk cerrahı yapıyormuş
Başka bi hastane daha var oraya sordum fiyat söylemediler telefonda üroloji doktoru yapıyormuş

Kızlar benim oğlum da 5,buçuk aylık sümnet yaptıracağım kırklarelinde yapmıyorlar ben de Lüleburgaz’da özelde yaptıracağım
Çocuk cerrahı yapıyormuş
Başka bi hastane daha var oraya sordum fiyat söylemediler telefonda üroloji doktoru yapıyormuş
Biz 650 ye lokal anestezi ile yaptırdık bir tek iğne olurken ağladı sünnet sırasında ve sonrasında ağlamadı

Çocuk cerrahı yapıyormuş
Canım bizim çocuk cerrahı yaptı sünneti. Lokal anestezi oldu. İğne vururken 1-2 dk ağladı biraz o kadar. Sonra oynadı, konuştu bişey anlamadı. Yarım saat falan sürdü.

Çocuk cerrahı yapıyormuş
Bence lokal yaptırmalisin. Bizim doktorumuz kucuk cocuklari uyutmaya kiyamiyoruz demisti. Zaten kucuk olduklari icin biseyin farkinda olmuyolar oyuncaklarla tlfnla oyalaniyolar bi sekilde
InsAllah kolaylikla atlatirsiniz canim ALLAH yardimciniz olsun

Yarın bebeğim sünnet olacak. Ve ben çok stresliyim. Umarım rahat atlatırız. Hastaneye giderken kesin yanına al diyeceğiniz birşeyler var mı?
Bende ayni seyi soylucem :) sevdiği oyuncagini alabilirsin emzik emiyosa yanina sekerli su al bizim doktorumuz istemişti sakimlestiriyo diye emzigini batirdik bikackez bide tlfndan ninni actik oyalandi kolay gecti. InsAllah sizinde rahat gecer ALLAH yardımcınız olsun canim. He bide calpol alin yaniniza sunnet sonrasi hemen yarim olcek icirmistim

Aynen gerçekten sevgi çok önemliymiş bunu bir kez daha anladım. Bir zamanlar hamile kalmıyorum diye üzülüyorduk şimdi ise aman kalmayayım diye düşünüp eşimle birbirimize bakıp gülüyoruz:)) çok şükür çoookkk. Sizler ek gıdaya başladınızmı ? Benim kızım geldiğinden bu yana hırıltı ve öksürük vardı doktor başlatmadı. Bronşit geçmişi var oradaki çoğu bebeğin. Belki bu hafta gidincs başlator
Geç yazıyorum kusura bakma canım ben blw yöntemiyle ek gıdaya başlayacağım onun için de kural 180 günlük olması bebeğin

Gündüz uykusunda 3-4 saat uyuyan bebeği olan varmı aranızda bir de benim genelde 2.5 saat uyanık kalıyor. Doğru olan nedir ya da bebeğe göre değişiyormu
Her bebeğin düzeni farklı ama bu aylarda 2 saat en fazla uyanık kalsın deniyor genellikle. Ama sizin bebeğiniz bundan memnunsa 2 saat sonrası çok ağlayıp sızlanmıyorsa rutinini bozmaya gerek yok

merhaba. hamileyken az da olsa takip ediyordum ama su aralar hiç takip edemiyorum burayı.

oğlum ne yerde ne gökte duruyor diyebilrim. gaz sorunumuz hala bitmedi. anakucağında duruyor ama sürekli onda yatırmaktan kafatası çok kotü oldu. sürekli kalmak oturmak istiyor sanki.

bumbo koltuk araştırdım ama hangisine talip olsam satıldı 2. el baktıklarım. sıfırı da aşırı pahalı.

siz ne yapıyorsunuz oturtuyor musunuz.
Bsnim oğlum 3 buçuk aydan beri hep oturmak istedi ben de izin verdim. Önümüzdeki hafta 5.ayına girecek. Birkaç saniye desteksiz durabiliyor artık. Bebeğin oturunca halinden memnunsa sorun yokmuş

Çocuk cerrahı yapıyormuş
Canım uyutmayı çok tavsiye etmiyorlar. Lokal daha iyi. Biz öyle yaptık. Bizimki de üroloji uzmanıydı.iyi geçti şükür. Bugün tam 1 hafta oldu. Siz de sağlıkla yaparsınız inşallah

Sünnetimizi olduk çok şükür. Emzik su oyuncak telefondan video... ne yaptıysak da sünnet boyunca ağladı. İğneyi yaptıktan sonra uyuşur susar dedim ama sanırım korktu. Rbyabdan ayakları tutuluyor bi yandan başında 5 kişi. O ağladı ben bittim. Gün içinde ara ara huzursuzlanıp ağlıyor ama oyunla falan oyalıyoruz. Sargısı yok direk açıkta pipisi. Bardak koyduk kesip. En zoru kremleme kısmı. Acıyo ve ağlıyor. Baya da bir şişti pipisi. İnş hemen iyileşir kuzum Allah olacaklara da benim kuzumada şifa versin

Canım bizim çocuk cerrahı yaptı sünneti. Lokal anestezi oldu. İğne vururken 1-2 dk ağladı biraz o kadar. Sonra oynadı, konuştu bişey anlamadı. Yarım saat falan sürdü.
Açıkçası çok tedirginim korkuyorum da. Bi aşı iğnesinde bile Kıyameti koparıyor nasıl olacak bilmiyorum

Bence lokal yaptırmalisin. Bizim doktorumuz kucuk cocuklari uyutmaya kiyamiyoruz demisti. Zaten kucuk olduklari icin biseyin farkinda olmuyolar oyuncaklarla tlfnla oyalaniyolar bi sekilde
InsAllah kolaylikla atlatirsiniz canim ALLAH yardimciniz olsun
İnşallah canım ya sağol
Şunu da bi atlatsaydık hayırlısı ile
Eşim hep sonra sonra deyip duruyo neredeyse 6aylık olacaklar bir an önce yaptırmak istiyorum.dediğin gibi birşeylerin farkında olmadan en azından yapılmalı

Do

Doktora onbeş gün süt ürünleri diyeti yaptım kendim karar vererek dedim çok kızdı internetten okuyup yaptın değil mi dedi :sinirli:
Aynen bir çok kişi aslında kendine eziyet ediyor benim kızımın alerjisi kanda çıkmış olmasına rağmen doktorumuz bana yavaş yavaş açabilirsin dedi bu konuda gerçekten iyi bir doktor bukup onun eşliğinde bu sorunu çözmek lazım

Sünnetimizi olduk çok şükür. Emzik su oyuncak telefondan video... ne yaptıysak da sünnet boyunca ağladı. İğneyi yaptıktan sonra uyuşur susar dedim ama sanırım korktu. Rbyabdan ayakları tutuluyor bi yandan başında 5 kişi. O ağladı ben bittim. Gün içinde ara ara huzursuzlanıp ağlıyor ama oyunla falan oyalıyoruz. Sargısı yok direk açıkta pipisi. Bardak koyduk kesip. En zoru kremleme kısmı. Acıyo ve ağlıyor. Baya da bir şişti pipisi. İnş hemen iyileşir kuzum Allah olacaklara da benim kuzumada şifa versin
Ayy geçmiş olsun. Darısı bize artık. Atlatsaydık şu sünneti rahatlardım. Yavrum kıyamam ya

Ayy geçmiş olsun. Darısı bize artık. Atlatsaydık şu sünneti rahatlardım. Yavrum kıyamam ya
Evet en azından o stres bitti oldu olucak derken akşamı ettik bile. Yaptırmak isteyenler biran önce yaptırın kurtulun. Öncesindeki düşünce stresi daha da yoruyor. Şimdi en azından oldu bitti diyorum.

X