2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Bizim de günde 1-2 kez yapıyordu sonra günde 3-4 kere yapmaya başladı bir hafta kadar öyle devam etti sadece anne sütü ile beslenen bebekler için normal olduğunu söyledi doktorumuz ayni şekilde ishal mi acaba diye telaş etmiştim ama ishal için günde 7-8 kez yapması lazım demişti. Şimdi de 4 gündür kaka yapmadi bugün dayanamadım ağlamasına iki damla zeytin yağı içirdim bilmiyorum iyi mi yaptım.
Teşekkür ederim canım cevabın için. Biraz önce doktora mesaj attım bende. Günde 6 kez normal dedi.
1 hafta kaka yapmadığı günlerde oldu. O yüzden garip geldi bana :)
Sanırım bağırsakları ve sindirimi düzene girmeye başladı.

Kızlar bebeğimin yüzü kızatıyordu 2aydır fln baya sünnettrn sonra daha dda arttı ve ben baya korkup üzülmüştüm geçmeyecek diye cildiyeye götürdük atopik egzama dedi kortizonlu ilaçla biodermanın atoderm kremini yazdı. Kortizonu bqyadır kullanmak istemiodum ama git gide.artınca kullanmak iki kere sürdüm sadece sonra kremle devam ettim çok şükür baya baya geçti vücudunda da olmaya başlamıştı oralar da var biraz belki size de iyi gelir diye yazdım çünkü,bebeğimin öyle görmek beni çok endişelendiriyordu

Hanımlar iyi günler Oğluşum 5 ayını doldurdu çok şükür ama son 10 gündür falan uykudan sürekli ağlayarak uyanıyor gece gündüz farketmiyor. Tabi uykuya dalmadan önce de ağlıyor. Bu durumda olan var mı?? Bir de bu 10 gündür falan emmek istemiyor gibi iki dakika kadar emiyor sonra ağlaya ağlaya bitiyor işi. Uyku ile uyanıklık arasında emziriyorum. Ama böyle de karnı doymuyor gibi geliyor . Bu ay için normal mi bu durumlar. Bu konular önceden konuşuldu mu takip edemedim ama?
Dişten olabilir canım

Çok güzel ya çok duygulandım ben kızımı kaybettikten sonra evlat edinme için başvurumuzu yapmıştık aslında eşim en başından beri istiyor evlat edinmek iki yıldır sıra bekliyoruz hala gelmedi sıramız. Şimdi bir oğluşumuz var çok şükür rabbime zorlu geçen tedavi ve hamilelik sonrası kavuştuk ona ama evlat edinme isteğinden de vazgeçmedik ama sırada bekleyen kişilere de haksızlık mı yapıyoruz ona karar veremedim.

Olsun sırada bekleyen çok kişi var evet ama çok da bebek var özellikle burada istanbulda çok bebek. Sonuçta böyle birşey de çok güzel içinizden geliyorsa sıra bekleyin bence. Ya da koruyucu ailelik yapın sonuçta orada evlat edindirilemeyen çocuklar var onların da sevgiye ihtiyacı var. Böylece sıra bekleyenlere engel olmamış olursunuz

Bizim de günde 1-2 kez yapıyordu sonra günde 3-4 kere yapmaya başladı bir hafta kadar öyle devam etti sadece anne sütü ile beslenen bebekler için normal olduğunu söyledi doktorumuz ayni şekilde ishal mi acaba diye telaş etmiştim ama ishal için günde 7-8 kez yapması lazım demişti. Şimdi de 4 gündür kaka yapmadi bugün dayanamadım ağlamasına iki damla zeytin yağı içirdim bilmiyorum iyi mi yaptım.

Bizim de ilk birara öyleydi günde kaç defa pütürlü yapıyordu doktor sorun olmadığını belirtti. Şimdi bazen 3 gunde yapiyor ben zeytinyagi veriyorum kakasini fazla zaman gecmeden yapiyor ve rahatliyor. Birkac gunde bir yapinca huzursuz oluyor.

Yarın bebeğim sünnet olacak. Ve ben çok stresliyim. Umarım rahat atlatırız. Hastaneye giderken kesin yanına al diyeceğiniz birşeyler var mı?
Allah yardımcın olsun.Güzelce kolay bir şekilde atlatırsınız inşallah. Kaç aylık bebeğin ben de yaptırmayı düşünüyorum

Çok şükür canım hacettepe de mi yaptırdınız kan testi dimi
Evet Hacettepe de yaptırdık teşekkür ederim. Yok sadece deri testi yapıldı kanı gerekli görmedi hiçbir şeye alerjisi çıkmadı. Kakada mukus tek başına çok önemli değil kan olursa önemli dedi biz de şükür kan hiç olmadı. Sen diyet yapma ek gıdaya geçince düzelir dedi. Ağustos a randevu verdi

Evet Hacettepe de yaptırdık teşekkür ederim. Yok sadece deri testi yapıldı kanı gerekli görmedi hiçbir şeye alerjisi çıkmadı. Kakada mukus tek başına çok önemli değil kan olursa önemli dedi biz de şükür kan hiç olmadı. Sen diyet yapma ek gıdaya geçince düzelir dedi. Ağustos a randevu verdi
Çok sevindim onu da çabuk atlatırsınız inş kakada mukusu kan olmadıkça açıkcası ben de takmıyorum
Herhangi bir ücret istediler mi bir de kaç besinin alerjisine baktıkar bizim 16 ydı mesela

Klasik proktokolit. Cok sukur ki alerji degil. Aslında bunu ayirt eden doktor da cok az. O kadar cok anne gereksiz yere diyet yapiyor ki :KK43:

Yarın bebeğim sünnet olacak. Ve ben çok stresliyim. Umarım rahat atlatırız. Hastaneye giderken kesin yanına al diyeceğiniz birşeyler var mı?
Sağlıkla atlatırsınız inşallah. Emzik kullanıyorsanız emziğinizi unutmayın. Sevdiği bir oyuncak.yada tlf den video fln da izleyebilir sünnet sırasında. Umarım kolay geçer.

X