- 21 Nisan 2010
- 1.009
- 1.185
- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #38.541
geçmiş olsun siz oldunuz sünnetinizi ne güzel darısı başımıza ancak ben cesaret edemiyorum bir türlü eşim bir an önce yaptırmak İstiyor. gittiğimiz doktor da 1 yaşına kadar yaptırmazsanız 6 yaşına kadar bekleyin diyor bilemedim kararsızım. Hep içimden 3 yeminde yaptırmak geçiyor her nedense.Tekrar Merhaba.
Çok şükür sünnetimizi de aradan çıkardık. Çok çok gerildim üzüldüm endişelendim. Zaten evhamlı biriyim. Mahvoldum vallahi. Halbuki zor da geçmedi yani. birkaç şey hariç gayet iyiydi.
Lokal oldu .doktorun yanında otomasyon yapan bayan 2 saat aç gelin dedi. Sonra ameliyat a giren hemşire lokal anestezi de açlığa gerek yok dedi. Yavrum ağladıysa da açlıktan ağladı.bir de ilk çişini yaptığında ağladı. Ama dün tüm gün hiç gülmedi hep mızıklandı. Olacak o kadar...
Pipi yapışıkmış. Önce sünnet derisini pipiden ayırdılar sonra sünnet.
Antibiyotik şurup ve parol şurup verdi doktorumuz. 2tane de krem. Biri antibiyotik biri yara ve yanık kremi. Ve 2 saatte bir pipiye batikon damlatıyorum. 2 gün sargıyı açma dedi. Gerçi batikon döktüğüm için sargı kendiliğinden açılır durumda.
İnşallah tez zamanda iyileşir. Tavsiyem bir an önce yapın. Bebek hareketli olduğu için altını açmak değişmek yara pipiyle zor oluyor