2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Kızlar yarın sünnetimiz var. Salı günü de çocuğu alerji için hastaneye götürmem lazım. Salıya kadar iyileşir mi sizce biraz gidebilir miyiz hastaneye yoksa sünneti ertelesem mi bilemedim
Hayırlı olsun sünnetiniz bizzden önce randevuyu almışsınız bizde yarınn bulduk inş zorlqnmaadqn hallolur

Canım geçmiş olsun Allah şifa versin bebeğine sağlıklı huzurlu olsun inşallah

Hayırlı olsun canım. Şimdi nasıl merak ettim. Sonradan ağrısı oldu mu?
Bizde yarın sabah sünnet olacağız. Stresliyim çok...
Yok canım olmadı şükür uyuyo hala. Strese gerek yok sadece iğneyi olurken ağladı bi iki dk. Sünnet çok rahat geçti. Ben video çekerken çok kötü oldum bakmadım sonradan. Tavsiyem bakmamanız dayanamıyor insan o ağlamasa bile. İki kişi istiyorlar sünnet sırasında bacaklarını tutması için. Yoksa da onlar hemşire çağırıyorlar

Maşallah böyle sıkıntısız ağrısız atlatır yavrun inşallah canım.
eşimle ikimiz gireceğiz yanına.
Ne ben ne de eşim bakamayız zaten dediğin gibi dayanamaz insan..
Bizde sorunsuz geçiririz inşallah

Canim naptin gittinizmi doktora
Gittim canım. Kakasında kan bibe mukus sürekli olursa kork dedi. He oral diye bi toz vardı ona devam et dedi. İshal devam ederse haftaya gel kaka tahlilş yaparız dedi. Ne zaman yapacağı bekli olmuyo. Zaten randevulu olmamıza tağmen ana baba günü gibiydi 1saat bekledik. Allah kimseyi düşürmesin hastanelere ya

Dediğin gibi artık tecrübe ederek öğreneceğiz herşeyi. Buhğn doktor karnına vs baktı ama hiç dişle ilgili birşey demedi.çok hasta vardı belki aklına gelmedi

Dün çocuk immünoloji bölümüne randevu almıştım,ona gittik.Alerji bölümüyle beraberdir sanıyordum ama değilmiş.Bilmeden aldığım bu bölüm neyse ki ilgilendi.Acile götürdüğümüzde doktorun yazdığı kağıtla da alerji bölümüne 9 mayısa gün aldık.İmmünolojide yönlendirdi ama kadının biri ekime gün verdiler deyip duruyordu.İyiki acilden aldığım kağıtla gitmişim önce...

Her neyse,baya bir sordular soruşturdular,baktılar vee 3 tüp kan istenmiş.Başımdan aşağı kaynar sular döküldü sanki,toplasan 3 tüp var mı bakalım

Biri alerji için total ige,birini bilmiyorum iga,igg,igm ve biride tam kan sayımı.Evet onuda yaptırmak istiyordum kanı var mı yok mu,demir ilacına başlanmalı mı diye ama 3 tüp yaa.Ki bide alerjiye gidince isterler

Allahtan babamla kardeşim vardı,biri bacaklarını biri kolunu tuttu,sıkıya gelemiyor zaten bizimki,o ağladı ben ağladım Bi de sırada küçük bi kız vardı,oda korktu bizimkinin ağlamasına,diyorum kıza diyim o daha küçük,bilmiyor bişey ondan ağlıyor,sen korkma,ama bende ağlıyorum.Canımdan can gitti sanki,iğneyi çıkarır çıkarmaz kaptığım gibi dışarı attım kendimizi...

Yine kabarmaya başladı eski yerler,bu kez sırtındada var.Damlaya devam ediyoruz,nemlendiriciye devam,coresatin kullanabilirsin ama kortizonluya gerek yok dedi.Soyulma gibi durum olursa o zaman 2 gün kullanabilirsin dedi,enfeksiyona açık olur o zaman dedi...

Birde muayeneye girdik,oda hep doktor dolu,asistandır çoğu da.Bi tane orta yaşlı kadın baktı baktı bizimkine,gözlerine taktı.Yanındakine gösteriyor,bak gözler mongol tipi gibi diyor.İyice baktı,sonra ellerin açtı avuç içine baktı mongol izi varmı diye,solda yok,sağda hafif var gibi ama bendede var o kadar diye gösteriyor yanındakine.Tabii ben bunları herşey oluo bittikten sonra eve dönerken idrak ettim.Neyse bi de konuştu falan,gülüyor musun sen dedi ve bizimki gülücük attı da,o zaman dedi çaktırmadan zeka testi yapıyorum diye.Sensin mongol deyip çıksaydım keşke.Ailede çekik gözlü var mı diyerek bana ve kardeşime baktı,küçüklüğünüzde,ki ikimizin gözüde çekik,şimdilerde belli olmasa da.Oğlumda aynı benim küçüklüğüm,tıpatıp...

Şöyle dışardan gözlemleyip iki dakikada insanın aklını karıştıranlara sinir oluyorum...

Ne uzun yazmışım bee :)

Cok gecmis olsun. İnsAllah onemli bisey yoktur.
Bende dun patates hasladim biraz irmik koydum 1 cay kasigi verdim yedikten hemen sonra yapti hala daha yapiyo ben anlamadim ki verdiklerimden dolayi mi oluyo. Bende pazartesi goturucem bakalik ne dicek

Canım allah sağlık versin. Sen bakma öyle lüzumsuzlara. Canını da boş yere sıkma. Allah evladını sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.
Ha keşke "mongol sensin" deyip çıksaymışsın. Ama insan sonradan sonradan idrak ediyo.

Söz konusu evladımız olunca çanımızdan can çıkıyo.en ufak şüpheler hisler söylemler bile bi anneyi tedirgin etmeye yeter.Allah inçe anlayış versin bu insanlara

Kızlar bebeklerinizi kaç saatte bir kaç dk süre ile emziriyorsunuz. Oğlum 5.ayını bitirecek zor zahmet 5 dk emiyor 3 saatte bir niye böyle yapıyor anlamıyorum

Sağol canım. Biz daha ek gıdaya başlamadık. Tam 5aylık. 1ay sonra inşallah. Ben blwyi denemek istiyorum ama kayınvalidem bakıyo çocuğa ben okuldayken zor gibi

Kızlar bebeklerinizi kaç saatte bir kaç dk süre ile emziriyorsunuz. Oğlum 5.ayını bitirecek zor zahmet 5 dk emiyor 3 saatte bir niye böyle yapıyor anlamıyorum
Doğrusu o aslında canım hızlı çekiyorlar büyüdükçe. Benin kızım da öyleydi ama bu hafta saat başı memede bana isyanlar basıyor mama yapıyorum almıyor bugün 3 kere mama döktüm. Kaşıkla veriyorum sütümü manayı yüzünü burusturuyor saat başı emince süt de kalmıyor. 4.5 aylık oldu hala çözemedim ben bunun beslenmesini. Ne acıktığı belli ne doydugu. Doğduğundan beri acıkınca ağlamayan bir bebek çok zorlanıyorum Allahtan ise başladım da düşünmüyorum eskisi kadar evde olduğum günler canım çıkıyor bu çocuk aç mı tok mu diye dusunmekten:) o yüzden 3 saatte bir 5 10 da normal olanı canım dikkati dağılıyormuş büyüdükçe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…