2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
merhaba kizlar

sabah oğlum yine kanli kanl yapinca yapinca kakali bezi alıp doktoruna gittik

burda çok tutar tahliller hasret hanima git dedi dedim randevu yok bulamıyorum gir rica et durumu anlat dedi, burda bin iki bin lira tutar bu testler yazik günah dedi

bindik gittik hasret hanıma durumu söyledim sira almami aradan bakacagini söyledi

ve cok şükür sonunda teşhis kondu proktokolit varmis oğlumda, korkulacak bisy yok dedi kilo alimi guzel bakamasan bu kadar kilo almazdi sadece anne sutuyle dedi, bu kadar kandan bisey olmaz ici parcalaniyo sanma dedi önemli olan genel olarak keyfi ve huzurlu olmasiymis

bide bu kanda besin alerjisine bakiliyo pozitif cikiyosa yediğinde aynı gün ya da ertesi gün yani hemen tepki verir dedi

ama negatif çıkar alerjisi vardir ona o zaman uc hafta sonra da tepki verebilir sen baska bi seyden oldu sanarsin dün dunu yedim alerjisi var dersin yanlis olur dedi

simdi sut ve süt ürünleri
yumurta
dana eti
findik fıstık vs
tahin susam yasak

meyve sebze serbest
bi dahaki gidisimizde tartı alimina tahlil sonuçlarina bakicam dedi ona gore katilastiradabilirmisiz diyeti
progomin as a basla bebege ver dedi
bana da kalsiyum verdi ve bol bol dinlen uyu kendine dikkat et dedi

doktorumun verdigi ilaclari da onayladı devam edicez onlara

teshis bile beni aşırı rahatlatti inşallah hepimizin bebisleri sağlıklı mutlu ve huzurlu olsun hep

Proktokolit dediyse, neden bu kadar geniiiiiis bir diyet listesi verdi? Ve kilosu yeterliyse neden mama kullanin dedi?

Çok geçmiş olsun canım sevindim içinin rahatlamasına. Bi olgunlaşsaydı bağırsakları analar da rahatlasaydı

Geçmiş olsun canım.Teşhis konduğuna sevindim Belirsizlik daha kötü...

Proktokolit dediyse, neden bu kadar geniiiiiis bir diyet listesi verdi? Ve kilosu yeterliyse neden mama kullanin dedi?

ben de anlamadım canım, bi kac hafta bu şekilde gidicekmis sonra kan testi sonucu ve tarti durumuna göre diyeti katilastirabilirmisiz, benim sütümden alamadiklari varsa diyet nedeniyle ondan mamaya basla demis olabilir, zaten zorlamicam veririm icmezse kalir, zorla ver demedi tanistiralim yavas yavas mamayla dedi

bide benle daha cok ilgilendi doktor, nasil hissediyosun dinlenebiliyo musun sütünde azalma oluyo mu falan diye sordu

duruma gore seni dinlendiririz bi hafta on gün kadar dedi, herseyi yer icersin bebekte mama ve ek gida alir dedi

sen bol bol dinlen uyumaya calis her fırsatta dedi, kendi doktoru da o senden ihtiyacı olan herşeyi aliyo zaten sen dikkat et kendine demişti

bide yazmayi unuttum keyifli ve huzurlu olmasi uzerinde cok durdu doktor, bizimki de maşallah keyifli huzurlu bi bebek ara ara disten mizirdiyo, ya da alerjik bisey yersem mizirdiyo ama kaka yapinca geciyo hemen huzursuzlugu

cok az bebekte cok fazla seye alerji olur dedi o yüzden çok sıkmamis olabilir diyet listesini

kanda yumurta alerjisi pozitif cikiyosa yediğinde aynı gün ya da ertesi gün yani hemen tepki gosteriyomus, veya yumurtaya negatif cikti ama alerjisi varsa yumurtaya uc hafta sonra da cikabilir tepki dedi sen o gun ya da önceki gün yediğin elma da sanabilirsin aslinda alakasi yok dedi

genel olarak bakinca belki cok agir olmadığını düşünmüştür

Bakalım bizimki diş mi. Benim ilk çocuğum çok anlamıyorum diş nasıl olur.damaklarına baktığımda bi fark bi belirti yok.
Birden bi günde de çıkacak bişey değildir heralde değil mi
benim oglumun 4.5 aylikken cikti disi alttan iki tane ama ne salya ne ates ne huysuzluk sadece ishal oldu ama damaklari sismisti beyaz tepecik gibi benimde ilk cocugum ve yurtdisinda tek basimayim deneyimsizim ama boyle boyle tecrube ediniyoruz iste... bugunlerde cok mizmiz oglum 2 dk bensiz duramiyor annem ust disler zorlar dedi belkide ust disleri cikicak artik haftaya persembe doktor kontrolu var burda randevusuz doktora da gidemiyoruz simdilik hersey yolunda gidiyor sukur

arkadaslar alerjiyle ilgili yazilanlari okuyorum benim cocugumda hicbi belirti yok ama doktora gittigimde sormustum ben amerikada yasiyorum burdaki doktorum bebegin alerjisi olup olmadigini bileginin ic tarafina koyuyosun bi 5 dk bekliosun eger kizarir tahris olursa alerjisi var demektir dedi bunu sut icin degil de elma findik fistik ne bileyim corbasina yada puresine koyucagimiz seylerde deneyebilirsin dedi ne kadar dogrudur bilmiyorum sadece paylasmak istedim burdaki arkadasimin cocugu alerjik nerdeyse herseye karsi arkadasim bu sekilde anliyordu once bileginin ic tarafina (nabiz olculen yer) koyuyor bi sure bekleyip oyle yedirip yedirmicegine karar veriyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…