- 24 Şubat 2015
- 614
- 601
-
- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #38.401
Yok canım hepimiz aynı durumdayızKızlar bu arada yazım arada bozuk olabilir bebek emziriken yazıyorum genelde kusura bakmayın :)
Selam kizlar,kizim 5 aylik oldu,2 gundur gunduz yarim saat uyuyor toplamda 1 -1,5 saat ve surekli yaninda istiyor beni,yanindan ayrilinca agliyor,devamli mizmiz,bu donemde bir buyume atagi var ama bu atagi gecirmis olmasi gerek ,bu durumda olan var mi?
Deri testini nasıl yapıyorlarBiz...
Bugün bende atak mı acaba diye baktım ama 20. Haftada yok...
Yine bi kaşıntı hali var,uyuyamıyor,sürtünüp duruyor.Dişlerindede bi kaşıntı var,parmaklarımı ısırıyor...
Alerji için kan testini yaptırmamıştık,deri testinde bişey çıkmayıp ilaçlarda iyi gelince...
Şimdi yine kızarıklıklar belirginleşmeye başlıyor.Cuma günü çapaya götüreceğiz bakalım tekrar...
O kadar huzursuz ki,bi tek emerken sakinleşiyor,bazen memeyide ısırıyor,çok fena durumdayım ama emerken uyuyup,çektiğimde geri uyanıyor.Onun haricinde de her zamanki gibi kucakta,buna rağmen yine huzursuz.Dişte çıkacaksa çıksın dedirtiyor artık...
Deri testini nasıl yapıyorlar
Ben de salı günü Hacettepe pediatriden randevu aldım orada bakıp gerekli görürlerse alerji bölümüne sevk edecekler. Ama alerji bölümü çok yoğunmuş belki bi ay sonraya randevu verirmiş ben onbeş gün buradayım inşallah randevu alabilirim bakalım..Sırtına alerjenleri damlatıyor ve reaksiyon verip vermediğine bakıyor.Çiğ yumurta ve sütte istiyor ayrıca.Sarısını beyazınıda ayrı ayrı yaptı,bişey çıkmadı bizde...
O zaman alerjisi yok mu demek oluyor yani? Bunu evde ben denesem olmaz mi damlatsam sütü baksamSırtına alerjenleri damlatıyor ve reaksiyon verip vermediğine bakıyor.Çiğ yumurta ve sütte istiyor ayrıca.Sarısını beyazınıda ayrı ayrı yaptı,bişey çıkmadı bizde...
O zaman alerjisi yok mu demek oluyor yani? Bunu evde ben denesem olmaz mi damlatsam sütü baksam
canım senin yazdıklarının aynısı benim kızımda da var eli sürekli ağzında ısırmaya çalışıyor dişlik veriyorum elimi veriyorum ısırıyor. hatta dediğin gibi memeyi bile ısırıyor. dişlerin çıkması 2-3 ayı bulabiliyormuş diş rahatsız ediyor diye düşünüyorum.Biz...
Bugün bende atak mı acaba diye baktım ama 20. Haftada yok...
Yine bi kaşıntı hali var,uyuyamıyor,sürtünüp duruyor.Dişlerindede bi kaşıntı var,parmaklarımı ısırıyor...
Alerji için kan testini yaptırmamıştık,deri testinde bişey çıkmayıp ilaçlarda iyi gelince...
Şimdi yine kızarıklıklar belirginleşmeye başlıyor.Cuma günü çapaya götüreceğiz bakalım tekrar...
O kadar huzursuz ki,bi tek emerken sakinleşiyor,bazen memeyide ısırıyor,çok fena durumdayım ama emerken uyuyup,çektiğimde geri uyanıyor.Onun haricinde de her zamanki gibi kucakta,buna rağmen yine huzursuz.Dişte çıkacaksa çıksın dedirtiyor artık...
Canım bizde cumartesi günü sünnet ettireceğiz kısmet olursa. Bugün doktorla görüşmeye gittik. 2-3 güne iyileşir dedi. Bakalım inşallah sorunsuz atlatırız....Kızlar yarın sünnetimiz var. Salı günü de çocuğu alerji için hastaneye götürmem lazım. Salıya kadar iyileşir mi sizce biraz gidebilir miyiz hastaneye yoksa sünneti ertelesem mi bilemedim
Bizimkisi de dışarıya çıkmayı pek sevmiyor. Ağlamıyor ama dışarı da hep suratı asık :)Benim bebegim de gunduz uyumuyor. 2 veya 3 defa 20-30 dk uyuyor. Hep mizmiz surekli ciglik atıyor, kendi sesini kesfetti galiba. Sabah aksam 2 kez parka çıkarıyorum. Ya kafayi yiyecegim, bebek dedigin dışarıda mutlu olmaz mi, etrafa insanlaea arabalara bakmaz mi? Agliyor bağırıyor, kucagimda bile durmuyorotomobilde de durmuyor, bir yere gitmek resmen eziyet
Saliya coktan toparlar sadece hassas olur orasi , kucakta tasimak zor olabilir onun disinda bi sıkıntı cikmaz Allahin izniyle 2 güne agrisi geciyo zaten ben 3 gun sonra hastaneye goturmustum oğlumu sıkıntısız gidip geldikKızlar yarın sünnetimiz var. Salı günü de çocuğu alerji için hastaneye götürmem lazım. Salıya kadar iyileşir mi sizce biraz gidebilir miyiz hastaneye yoksa sünneti ertelesem mi bilemedim
Canım bizde cumartesi günü sünnet ettireceğiz kısmet olursa. Bugün doktorla görüşmeye gittik. 2-3 güne iyileşir dedi. Bakalım inşallah sorunsuz atlatırız....
Alerji testlerinden birsey cikmadiysa proktokolite yogunlasmalisiniz bence. Ben 40 gun diuet yaptım bosuna. Simdi azar azar acarak yumurtayi tamamen yiyebiliyorum. Sira sut urunlerindeSırtına alerjenleri damlatıyor ve reaksiyon verip vermediğine bakıyor.Çiğ yumurta ve sütte istiyor ayrıca.Sarısını beyazınıda ayrı ayrı yaptı,bişey çıkmadı bizde...
Toparlar canim merak etme. Biz ertesi gun ve sonraki gun hep gittik hastaneye. Bol şeyler giydir sıkmasın. Kopuk bardak koy. Ben kucakta taşırken huzursuz oluyordum bebek arabasini eve getirdim hep onda gezdirdimKızlar yarın sünnetimiz var. Salı günü de çocuğu alerji için hastaneye götürmem lazım. Salıya kadar iyileşir mi sizce biraz gidebilir miyiz hastaneye yoksa sünneti ertelesem mi bilemedim
Yumurtayı ne şekilde açtın canım. Ben de haftaya açmayı düşünüyorum doktor önerisi ile. Kek ile dedi sen nasıl açtınAlerji testlerinden birsey cikmadiysa proktokolite yogunlasmalisiniz bence. Ben 40 gun diuet yaptım bosuna. Simdi azar azar acarak yumurtayi tamamen yiyebiliyorum. Sira sut urunlerinde
Kalsiyum desteği şart bizler için. Sağol canım aklımda bulunsun maden suyu. Günde bi tane içmek lazım. Ne yiyeceğimi şaşırdım valla artık. Meyve yemeye bile korkuyorum dokunacak diye. Benimkiler ikiz ikisi de alerjikçok zorlanıyorum. Psikolojik olarak berbat haldeyim. Bugünler de geçecek belki ama ona bile inancım yok artık.