2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Kızlar bu arada yazım arada bozuk olabilir bebek emziriken yazıyorum genelde kusura bakmayın :)
Yok canım hepimiz aynı durumdayız benimki de buraya dalınca bağırıyor hemen ama iyi yapıyor çünkü bu günleri çabuk geçiyor her anın farkında olmak istiyorum. Bazen günün belirli saatinde açayım interneti sadece diyorum ama başaramıyorum

Biz...

Bugün bende atak mı acaba diye baktım ama 20. Haftada yok...
Yine bi kaşıntı hali var,uyuyamıyor,sürtünüp duruyor.Dişlerindede bi kaşıntı var,parmaklarımı ısırıyor...
Alerji için kan testini yaptırmamıştık,deri testinde bişey çıkmayıp ilaçlarda iyi gelince...
Şimdi yine kızarıklıklar belirginleşmeye başlıyor.Cuma günü çapaya götüreceğiz bakalım tekrar...
O kadar huzursuz ki,bi tek emerken sakinleşiyor,bazen memeyide ısırıyor,çok fena durumdayım ama emerken uyuyup,çektiğimde geri uyanıyor.Onun haricinde de her zamanki gibi kucakta,buna rağmen yine huzursuz.Dişte çıkacaksa çıksın dedirtiyor artık...

Deri testini nasıl yapıyorlar

Benim bebegim de gunduz uyumuyor. 2 veya 3 defa 20-30 dk uyuyor. Hep mizmiz surekli ciglik atıyor, kendi sesini kesfetti galiba. Sabah aksam 2 kez parka çıkarıyorum. Ya kafayi yiyecegim, bebek dedigin dışarıda mutlu olmaz mi, etrafa insanlaea arabalara bakmaz mi? Agliyor bağırıyor, kucagimda bile durmuyor otomobilde de durmuyor, bir yere gitmek resmen eziyet

Sırtına alerjenleri damlatıyor ve reaksiyon verip vermediğine bakıyor.Çiğ yumurta ve sütte istiyor ayrıca.Sarısını beyazınıda ayrı ayrı yaptı,bişey çıkmadı bizde...
Ben de salı günü Hacettepe pediatriden randevu aldım orada bakıp gerekli görürlerse alerji bölümüne sevk edecekler. Ama alerji bölümü çok yoğunmuş belki bi ay sonraya randevu verirmiş ben onbeş gün buradayım inşallah randevu alabilirim bakalım..

Kızlar yarın sünnetimiz var. Salı günü de çocuğu alerji için hastaneye götürmem lazım. Salıya kadar iyileşir mi sizce biraz gidebilir miyiz hastaneye yoksa sünneti ertelesem mi bilemedim

O zaman alerjisi yok mu demek oluyor yani? Bunu evde ben denesem olmaz mi damlatsam sütü baksam

Yok,şırıngaya çekip içine bişey daha koyuyomuş karıştırıp,ben görmedimde eşim dedi.Kuruyemişler vardı,akarlar vardı... Deride çıkmayıp kanda çıkabiliyormuş...

Ben direkt immunolojiye aldım ama inşallah bakarlar...

canım senin yazdıklarının aynısı benim kızımda da var eli sürekli ağzında ısırmaya çalışıyor dişlik veriyorum elimi veriyorum ısırıyor. hatta dediğin gibi memeyi bile ısırıyor. dişlerin çıkması 2-3 ayı bulabiliyormuş diş rahatsız ediyor diye düşünüyorum.

Kızlar selam herkese bir şey sorucam raporla mama alan var mı aranızda biz 2 hafta önce alerjimiz kesinleşince raporla mama aldık 13 kutu mama verdiler bize raporunuz 1 yıl geçerli diyo ama bu 13 kutu mama 1 aylık mı acaba anlamadım ben internetteki diğer raporlara baktım aylık 10 kutu 12 kutu diye belirtmişler benim kızımın bunları 1 ayda içmesi imkansız biberon almıyoki zaten hem çoğunlukla emziritorum mamayı da tahıl karışımıyla pkemezle kaşık maması yapıp veriyorum

Kızlar yarın sünnetimiz var. Salı günü de çocuğu alerji için hastaneye götürmem lazım. Salıya kadar iyileşir mi sizce biraz gidebilir miyiz hastaneye yoksa sünneti ertelesem mi bilemedim
Canım bizde cumartesi günü sünnet ettireceğiz kısmet olursa. Bugün doktorla görüşmeye gittik. 2-3 güne iyileşir dedi. Bakalım inşallah sorunsuz atlatırız....

Bizimkisi de dışarıya çıkmayı pek sevmiyor. Ağlamıyor ama dışarı da hep suratı asık :)
bazen dışarı çıktığımız günün gecesi uykusunda ağlıyor. Mesela dün 1 saatliğine dışarı çıkardım eve gelince uyudu, ağlayarak uyandı
Bazı şeylerden etkileniyor sanırım.
Kışın ev oturması dışında çıkarmadık çocuğu, alışana kadar zahmet çekeceğiz sanırım.

Saliya coktan toparlar sadece hassas olur orasi , kucakta tasimak zor olabilir onun disinda bi sıkıntı cikmaz Allahin izniyle 2 güne agrisi geciyo zaten ben 3 gun sonra hastaneye goturmustum oğlumu sıkıntısız gidip geldik
Hayirli olsun sünnetiniz Rabbim damatliginida gostersin inşaAllah kolaylikla atlatirsiniz

Hayirli olsun yavas yavas yavrular adamliga adim atiyolar:) insAllah damagliginida görmeyi nasib etsin Rabbim. Ben cok stresliydim ama hic bekledigim gibi olmadi sorunluydu hatta ama hersey kolay gecti hemende toparladi cok şükür inşAllah sizde kolaylikla atlatırsınız
Canım bizde cumartesi günü sünnet ettireceğiz kısmet olursa. Bugün doktorla görüşmeye gittik. 2-3 güne iyileşir dedi. Bakalım inşallah sorunsuz atlatırız....

Sırtına alerjenleri damlatıyor ve reaksiyon verip vermediğine bakıyor.Çiğ yumurta ve sütte istiyor ayrıca.Sarısını beyazınıda ayrı ayrı yaptı,bişey çıkmadı bizde...
Alerji testlerinden birsey cikmadiysa proktokolite yogunlasmalisiniz bence. Ben 40 gun diuet yaptım bosuna. Simdi azar azar acarak yumurtayi tamamen yiyebiliyorum. Sira sut urunlerinde

Toparlar canim merak etme. Biz ertesi gun ve sonraki gun hep gittik hastaneye. Bol şeyler giydir sıkmasın. Kopuk bardak koy. Ben kucakta taşırken huzursuz oluyordum bebek arabasini eve getirdim hep onda gezdirdim

Alerji testlerinden birsey cikmadiysa proktokolite yogunlasmalisiniz bence. Ben 40 gun diuet yaptım bosuna. Simdi azar azar acarak yumurtayi tamamen yiyebiliyorum. Sira sut urunlerinde
Yumurtayı ne şekilde açtın canım. Ben de haftaya açmayı düşünüyorum doktor önerisi ile. Kek ile dedi sen nasıl açtın

merhbme kizlar
bugün kontrolumuz vardi, 7800 gr 68 cm olmus oglum, alerji icin zaditen damla vardi barsaklari güçlenmesi icin prebiyotik kullan bir yasina kadar dedi, raporla da progamin as mama verdi. yılda sekiz tane alinabiliyomus aldim.

doktor ne yiyip ictigimi sordu sonra uzuldu ve diyet yapan alerjik bebekli anneler doktor bana gunluk bir su bardağı progomin as ic dedi, bebek zaten lazim olani senden alir sen dikkat et ama kendine depolarin bosalir dedi

180 ml suya altı ölçek olcak dedi
verebiliyosan bebege de ver icsin zaten ilerde vericez ona da bu mamayi dedi

bakamasan kilo almazdi falan dedi, hani doktor değil de abla gibi anne gibi konustu ilgilendi, durup durup sen ne yiceksin napcaksin deyince sarilip uzulme bugunler de gececek diyesim geldi cok tatliydi

canim bugün doktor progamin as dan hergun bi su bardağı yapip icmemi istedi vücuduna gerekli olan hic biseyi alamiyosun senin kendine bakman da önemli dedi

depolarin bosalmasin dedi

rapor için 50 tl verdim mamalara para vermedim devlet karşılıyomus sanirim yillik hak da sekiz kutuymus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…