2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294

bizim sıpa kafayı yan koyup yatiyo battaniyeyi yaliyo ayak popo havada gövde yapışık
ama ellerinden tutunca kendini kaldirip oturma pozisyonuna geliyo kolayca
kontrolde sorucam destekli oturtalim mi diye
yan dönmeyi de yere yatırıp bi bacağını diğer tarafa donduruyorum govdeyi kendi döndürüyo ayaktan kuvvet alıp ama kolunu altindan cikaramiyo, altını açarak hiç denememistim onu da deneyeyim
ha bide ayaklarına destek oluyorum çok gazı olunca kendini ittirip surunuyodu hem gazı cikiyodu hem vücudu calisiyodu

4 aylık olunca kucakta oturtabilirsiniz kısa süreli diyor bizim doktor, 5 aylıkken destekli yavaş yavaş koltuklarda, 6. Ayda kısa süreli mama sandalyesinde oturtulabilir diye izni var.

Öyle böyle büyüyorlar bir de oturmaya başlayacak minnoşlar maşallah hepsine.

aaa süper ben bunları hiç bilmiyorum çok teşekkür ederim canım
acele etmeyim hiç o zaman

yaaaa dün gibi sanki doğumu, dondurma yerken suyum patlamıştı balon patlamasi gibi ses gelmişti maşallah hepsine Allah'ım güzel yazılar yazsın hepsi ömrü boyunca sağlıklı mutlu huzurlu olsun iyi insanlarla karsilastirsin inşallah

Çok teşekkür ederim yazdıklarını bende denicem bizimki bşraz uykucuydu yeni yeni açıyor gözleri belki bu da etkiledi

Benim oglum hic yuzustu yatmayi sevmedi 2.5 aylikti kafayi kaldiramazdi yapisirdi yere. Ama sonra inat ettim her gun 2 3 dk yuzustu tuttum sevmediginicin kaldiriyor kafasini surekli 3.5 ayligiz 4e az kaldi bizimde simdi hem kalkiyor hem ileriye dogru emekler gibi hareket ediyor oyuncaga dogru gidiyor. Hem donmeye basladi sirt ustu yatirinca yan donuyor bence hicbirsey icin gec kalinmiyor sen ugras gunluk rutin haline getir onlar yollarini buluyorlar

Lansinohun başlığı da yumuşak mi can ben dr browns aldım o çok yumuşak diliyle itiyor lansinoh da mi oyle benim kızımda ayni canım zar zor o kadar içiyor sabah 10 da öğle 1 gibi ve saat 15:30 gibi emziriyorum

Şimdiden diş çıkarmı ki yaa
Doktora götüreceğim kontrole ama bi önden araştırayım dedim...
Çıkarsa belirtileri nedir? Var mı burda diş çıkarmaya başlayan?

Benin kızım da 2.5 aylık belirtileri 1 haftadır yoğun olarak var. Salya da artış hafif ateş ve çılgın gibi parmağımı ısırıyor kendi elini de ısırıyor. 15 gün var kontrole artık o zaman sorular doktora.ama dış çıkarma genetikmis anne baba ne zaman çıkardıysa bebek de o zaman çıkarırmış benim ilk dışım 3.5 aylık cikmis

benim oğlum çıkarıyo canım doktora götürüp gösterdik onayladı bir aya kadar ikiside cikar dedi olabiliyomus bebeğin fizyolojisiyle ilgiliymis

benim oğlum çıkarıyo canım doktora götürüp gösterdik onayladı bir aya kadar ikiside cikar dedi olabiliyomus bebeğin fizyolojisiyle ilgiliymis

Off,zaten hep ağlayan,kucakta dolaşan bir bebekti,ağlaması iyice arttı.

Memeyide ısırıyorlar mı? Biraz emiyor,sonra uca getirip ısırıp çekiyor birde ağlayıp.Gazmı acaba diyorum ama gaz sancıları da böyle olmuyordu ki.Salyalar,tükürükler,her yanımız ıslak...

Ay evet ucunu fena ısırıyor ben çekiyorum baya canım yanıyor iyi değil çekmek memeden soğutur diyorlar ama

Benim çekmeme fırsat kalmıyor,sıkıştırıyor,çeksem kopacak kadar.Sonra kendisi bırakırsa şanslıyım,yoksa kafasını çekiyor geri,ucuda beraber çekiyor Bazen güzel emiyor,sonunda yapıyor o hareketleri,kaldırınca ağlamıyor.Bazende taktımı takıyor,emmek istiyor gibi geliyor,ısırıp çekip ağlıyor.Hele kaldırdım mı katılıyor resmen.Az önce inliyordu bi yeri ağrıyormuş gibi.Çok kötü oldum yaa...

Doktora yazdım,yarın götürelim dedik randevusu kalmamış.Gelin yardımcı olurum dedi allahtan...

benimki biraz safça galiba isirmayi bilmiyo arada aglayinca dislikle kasiyoruz disini rahatliyo
ama memede aglama huyu var onun da pilates topunda ziplayarak emziriyorum
bazen keyfi yerinde olunca emerken konusmak istiyo gülüyo aguluyo falan
ama isirsa çok zor olurdu galiba
inşallah daha fazla sıkıntı cekmez yavrucaklar
benimkide niyegara selalesi gibi her yere akiyo salyalar günde üç dört önlük değiştiriyorum bazen

Benim bebegimde de cok salya var. Baska bebeklerde salya gorunce pek hosuma gitmezdi. Kendi bebegimin salyasi bile cok guzel geliyor elleri de surekli ağzında ama sanki acıkınca daha cok yapiyor gibi geliyor. Kendi elleri, kollari, agzi, yakasi hep islak benim de tabii

Önlük mönlük hakgetire,bizimki kucakta,herkesin üstü başı,halılar,sular seller akıyor
Kardeşimde dişlik almış bugün.Yarın bi doktora götürelim bakalım,inşallah diş demez yaa... Belirtiler her ne kadar onu göstersede,öyle olmadığını düşünmek istiyorum ağrı sızı içinde

Şu soru listemi güncelliyim doktora soracağım...

Kaka problemimiz için tribudat şurup günde bir çay kaşığı ve bakso damla günde 6 damla verdi ve kakasını yapıyor artık ama şöyle iki güne bir yapıyor daha önce 10 güne 1 yapıyordu

Dün bizimde öyleydi kafayı kaldıramıyordu bugün bi tık daha iyi altını değiştirdikten sonra deniyırum ayakların altından baskı yapınca da ileri itiyor kendini . Oyuncağın farkında mı bilmiyorum onun içinde çevresine dizecem yine altını açarken oyun halısında inceliyor fln şimdilik böyle zamanla alışır inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…