- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #36.061
Arkadaslar aramizda rota asisini yaptiranlar vardi galiba buzde bgun ilk dozunu yapturdik jemsiiremiz ates yapabilir dedi sadece sizin yecrubeleriniz nasil herhangi yan etkisini yasadiniz mi nete bakinca bir suru seye rastliyom
Ben duzenli decavit kullanıyorum. Acikcasi beslenmeme hic dikat edemiyorum yemeye vakit yok,bulursam 5 dakika uyumayi tercih ediyorum. Gunde 6 tane bira mayasi tableti iciyorum, o da hem sutu artırıyor hem de kalitesini. Son ay 1540 gram almışSimdilik atesi opmadi kizlar sagolun birde bu ay sadece 500 gr almis zaten minyon bi kizim var 2.500 dogmustu bugun 90 gunluk 5 kilo olmus bu ay 500 gr alinca ebemz beslenmene dikkat et dedi ediyom zaten ama et yumurta sebze meyve findik ceviz vs C Cokoprenses83 arkadasim sende sanki bnzer durumu yasamistin lactamil vs kyllansam faydasi olur mu acaba sizlerden kullann var mi birde decavit vs.
Bizim 5.gün oldu hala tık yok.çok da cıvık değil canım ya.afedersin sakız gibi.ilk ay daha cıvıktı. Benim 1,5ay böyle olduğu için normal kakasının şeklini unuttumDün Yine yaptı canım. Cuma gününden beri 2 gün arayla yapıyor. Böyle devam eder inşallah. Cıvık değil mi kakası ? Benim doktorum katı olmadığı sürece süresi önemli değil dedi.
15kasımda mı doğdu.bizimki de bugün 76gğn olduBizde 76 gunluk olduk.. Geceleri hala acikinca 2 bucuk 3 saat bir kalkiyor ne zaman bu zamanlar uzayacak.. Sizde durumlar nasl
Hee bir de cnm nasil kusuyor bebisin. Bizim ebe eger fıskırir tarzda kusuyorsa cok kusuyorsa reflü olabileceğini söyledi ve hemen bi doktora götur onemli bisey degil ama kilosunu etkiler dedi. Cok kusuyor dedin ya ondan söylemek istedim..
hayr 16 kasimda aksam 22.00 dogdu oglum15kasımda mı doğdu.bizimki de bugün 76gğn oldu
Agizdan verilen bi aşı, damla gibi. Iki doz ve üç doz olanı var. Doktor bize iki doz olanı tavsiye etti. 3 ve 5. aylarda yapiliyorBu rota virüsü aşısı nasıl yapılıyor?
Evt 3-4 kere cekiyo yatagına yatırınca uyanıyor,bu aksam kendisi acıkınca uyansın bakalım bi de boyle denicemDerin uykudaki bebeği uyandırmak da çok zor, o kadar uğraşırsın ama çene kilittir, böyle durumlarda sanki uyuması daha iyi, çünkü uyku da çocuğun gelişimi için çok önemli biliyorsundur... Dr uyandır demiş ama zaten uyanmıyorlar emse de 3-4 kere çekiyor o kadar değil mi ?
Benim bebeğiminde ilk Ay yaptığı kakasına göre biraz daha kıvamı yoğun. Şimdilik 2 gün arayla yapmaya başladı. Bu şekilde devam edecek mi bilmiyorum.Bizim 5.gün oldu hala tık yok.çok da cıvık değil canım ya.afedersin sakız gibi.ilk ay daha cıvıktı. Benim 1,5ay böyle olduğu için normal kakasının şeklini unuttum
Benim kızımda haftada 1 yapmaya başladı kakasını yaaaBizim 5.gün oldu hala tık yok.çok da cıvık değil canım ya.afedersin sakız gibi.ilk ay daha cıvıktı. Benim 1,5ay böyle olduğu için normal kakasının şeklini unuttum
Benim bebeğim geçen hafta 9 gün aradan sonra yaptı. Doktor katı olmadığı sürece sorun yok dedi.Kızlar kafayı yicem yaa kızım haftada 1 kaka yapmaya başladı sizde varmj böyle durum
Bize bugün yapıldı rota asisi ağızdan veriliyor dikkat edilecek tek nokta ilk 15 dakika kusmamasi gerekiyormuş ateş falan yapmaz dedi doktor su an ateşi YÖK insallah da çıkmaz iki dozdan oluşuyor 3. Ve 5. Aylarda yapılıyor özel asi olduğu icin devlet karşılamıyor 185tl ücretiBu rota virüsü aşısı nasıl yapılıyor?
Acaba neden böyle oluyor ya çok güzel yapıyordu kakasınıBenim bebeğim geçen hafta 9 gün aradan sonra yaptı. Doktor katı olmadığı sürece sorun yok dedi.
Doktor sütün yağlı olduğu içindir dedi...Acaba neden böyle oluyor ya çok güzel yapıyordu kakasını
Bizde yaptik ates falan yapmadi sdc o gun kakasini yapti normalde 4 5 gunde yapiyrduArkadaslar aramizda rota asisini yaptiranlar vardi galiba buzde bgun ilk dozunu yapturdik jemsiiremiz ates yapabilir dedi sadece sizin yecrubeleriniz nasil herhangi yan etkisini yasadiniz mi nete bakinca bir suru seye rastliyom
Doktor sütün yağlı olduğu içindir dedi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?