2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Arkadaslar aramizda rota asisini yaptiranlar vardi galiba buzde bgun ilk dozunu yapturdik jemsiiremiz ates yapabilir dedi sadece sizin yecrubeleriniz nasil herhangi yan etkisini yasadiniz mi nete bakinca bir suru seye rastliyom

Ateş yapması olası ihtimal. Ben ilk kızıma yaptırmıştım hiç ateş yapmadı. Şimdi bu kızımın rota aşı zamanı geliyor bunada yaptırıcam. Bakalım belki bu kızımda yapar.

Simdilik atesi opmadi kizlar sagolun birde bu ay sadece 500 gr almis zaten minyon bi kizim var 2.500 dogmustu bugun 90 gunluk 5 kilo olmus bu ay 500 gr alinca ebemz beslenmene dikkat et dedi ediyom zaten ama et yumurta sebze meyve findik ceviz vs C Cokoprenses83 arkadasim sende sanki bnzer durumu yasamistin lactamil vs kyllansam faydasi olur mu acaba sizlerden kullann var mi birde decavit vs.

Ben duzenli decavit kullanıyorum. Acikcasi beslenmeme hic dikat edemiyorum yemeye vakit yok,bulursam 5 dakika uyumayi tercih ediyorum. Gunde 6 tane bira mayasi tableti iciyorum, o da hem sutu artırıyor hem de kalitesini. Son ay 1540 gram almış

Dün Yine yaptı canım. Cuma gününden beri 2 gün arayla yapıyor. Böyle devam eder inşallah. Cıvık değil mi kakası ? Benim doktorum katı olmadığı sürece süresi önemli değil dedi.
Bizim 5.gün oldu hala tık yok.çok da cıvık değil canım ya.afedersin sakız gibi.ilk ay daha cıvıktı. Benim 1,5ay böyle olduğu için normal kakasının şeklini unuttum

Yok,bizimki öyle gaz çıkarırken ağzından akıyor,kesik kesik.Hiç anlamıyoruz bile bazen.Ama üşütmüştü kesin,bugün kusmadı hiç.Emmeside düzeldi çok şükür.
Ama uyurken bağırarak ağlıyor,nasıl korkuyorsa artık.Benide korkutuyor...

Evt 3-4 kere cekiyo yatagına yatırınca uyanıyor,bu aksam kendisi acıkınca uyansın bakalım bi de boyle denicem

Bizim 5.gün oldu hala tık yok.çok da cıvık değil canım ya.afedersin sakız gibi.ilk ay daha cıvıktı. Benim 1,5ay böyle olduğu için normal kakasının şeklini unuttum
Benim bebeğiminde ilk Ay yaptığı kakasına göre biraz daha kıvamı yoğun. Şimdilik 2 gün arayla yapmaya başladı. Bu şekilde devam edecek mi bilmiyorum.

Bu rota virüsü aşısı nasıl yapılıyor?
Bize bugün yapıldı rota asisi ağızdan veriliyor dikkat edilecek tek nokta ilk 15 dakika kusmamasi gerekiyormuş ateş falan yapmaz dedi doktor su an ateşi YÖK insallah da çıkmaz iki dozdan oluşuyor 3. Ve 5. Aylarda yapılıyor özel asi olduğu icin devlet karşılamıyor 185tl ücreti

Anneler bebeklerimizin huysuz aglamali gazli gunleri oluyo ama bunun yaninda da güzel gülücükler sactiklari mutlu gunleri de oluyo. Bebekleriniz size neler söylüyo benim oğlum au agu an diyo bana. bazende sanki aglarken agzindan anne cikiyo gibime geliyo. Konusurken dudaklarinin aldigi sekil beni benden aliyo nasil sevecegimi bilemiyorum

Arkadaslar aramizda rota asisini yaptiranlar vardi galiba buzde bgun ilk dozunu yapturdik jemsiiremiz ates yapabilir dedi sadece sizin yecrubeleriniz nasil herhangi yan etkisini yasadiniz mi nete bakinca bir suru seye rastliyom
Bizde yaptik ates falan yapmadi sdc o gun kakasini yapti normalde 4 5 gunde yapiyrdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…