- 23 Eylül 2010
- 739
- 916
- 103
- 43
- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #36.101
Aynen cnm ben diyorum zaten rezeneye ekmek banıcam yakında.
Aynen cnm ya inan bana ne yiyecegimi şasirdım artık zaten bısey yemesemde gaz var ben anlamıyorum ki bu kadar gaz nerden oluyor üsütmüyorumda kendimi ya birde kakası köpük köpük oluyo bazen yesıl bazen sarı bu neden olur acaba. doktor randevuma da var daha ama merak ettim üsüttum mü acaba.. bisey daha sorucam benim kızın elleri hep aģzinda surekli agzından salya akıyo eline bisey verdigimde hemen agzina götürüp onu cıgnemeye calısıyo yani cignemede degilde nasil desem mesela parmagımi agzina tuttugumda sıkstıyo damagiyla birde dilini tuhaf yapıyo dil cıkariyo gibi ama tam cıkarmiyo acaba dismi cıkacak görünurde bisey yok dahada erken ama anlamadim cok huysuz bu aralar hep kucakta olmak istiyo ve agliyor elini agzina sokup agliyo cok üzüluyorum. Cok soru sordum ama bisey daha var kızımın iki gögsunun arasinda elledigin zaman fındık gibi bisey geliyo elime sert kemik gibi bu nedir acaba off ya cok zormus annelik Allahıma sükürler olsun rabbim 12 sene sonra verdi bizi sevindirdi isyan etmiyorum sikayet etmiyorum ama aklim cıkıyo bisey olucak diye ve çok yoruluyorum ona daha iyi bakmam icin benim iyi olmam lazim nasıl olcak bilmiyorum