2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294

Hee bir de cnm nasil kusuyor bebisin. Bizim ebe eger fıskırir tarzda kusuyorsa cok kusuyorsa reflü olabileceğini söyledi ve hemen bi doktora götur onemli bisey degil ama kilosunu etkiler dedi. Cok kusuyor dedin ya ondan söylemek istedim..

Arkadaslar aramizda rota asisini yaptiranlar vardi galiba buzde bgun ilk dozunu yapturdik jemsiiremiz ates yapabilir dedi sadece sizin yecrubeleriniz nasil herhangi yan etkisini yasadiniz mi nete bakinca bir suru seye rastliyom

Arkadaslar aramizda rota asisini yaptiranlar vardi galiba buzde bgun ilk dozunu yapturdik jemsiiremiz ates yapabilir dedi sadece sizin yecrubeleriniz nasil herhangi yan etkisini yasadiniz mi nete bakinca bir suru seye rastliyom
Ben yaptırdım rotayı ama bize ateş vs demediler rotayla beraber diger asılarda oldu onlar yaptırır denildi bizde. Ama ateşsiz atlattık çok şükür 2 aylık aşıları

Aynen bizde dıger aşılarla birlikte yaptırdık şükür ateş olmadı. Ama ben yine de gitmeden yarım ölcek calpol vermistim. Birde üzerini kat kat giydirmemistim. Insallah sende sorunsuz atlatirsn cnm.

Canım bebek uyanmadıkça uyandırma bebeğini. Uyku düzeni bozulur allah korusun. O acıkınca uyanacak zaten

Rota nın ateş yaptığını ben de yeni duydum. Biz de yapınca hiçbirşey olmamıştı. Belki her bünye farklıdır.

Biz de ateş yapar denmedi ishal olabilir dediler. Cok şükür ikiside olmadi

G GUL_84 canım senin bebeğin Kaka durumu nasıl oldu. Bizim bugün kontrolümüz vardı.doktor kakasını yapınca getir dedi.tahliline bakacaklarmış.
Dün Yine yaptı canım. Cuma gününden beri 2 gün arayla yapıyor. Böyle devam eder inşallah. Cıvık değil mi kakası ? Benim doktorum katı olmadığı sürece süresi önemli değil dedi.

Ben bir konuda fikrinizi alacaktım ama korse almayı dusunuyorum bira araştırdım yumana korse iyi yazmışlar ama emin olamadım korse kullanıp memnun olan var mi aranızda Doğum yapalı uç ay oldu sanki sezeryandan sonra göbek kaldı gibi ( kilo olarak eski kıloma döndüm

Ateşten ziyade ishal yapabiliyor. 1-2 gün fazla cıvık ve yoğundu kakası geçti sonra. Siz de sorunsuz atlatırsınız umarım.

Bu arada verem kolda iz bırakmadı diye konuşuyorduk bir ara burada. 2 hafta önce doktorda iz yoktu, 4-6 haftaya belli olur demişti, dün baktım sol kolda kocaman aşı izi belirdi. İzi belirmeyenler varsa benim gibi telaş yapmasınlar diye yazayım dedim. (3,5 aylığız)

Yamuna’ya ben de baktım ama 200 lira bir korse için çok geldi. Bir de zırh gibi ya o, onunla oturmak , bebek emzirmek falan işkence olur.
Kullanan arkadaşlarım takarken nefessiz kalıyorlarmış adeta, çok sıkı olduğu için iştah kesiyormuş yemek yiyemiyorlarmış falan filan.
Bebekle bana konforlu gelmedi.
Ben bir çorap markasının şortlu şekillendiricisini almıştım, opak çorap gibi, kumaşı sert çorap gibi.
Çok rahatsız etmiyor sarıp sarmalayıp beden küçültüyor, dar tayt şort gibi, ara ara aklıma geldikçe giyiyorum.

Canım sağol. 2.gün daha çok geldi süt bugün sağamicam yarın sağarken bu şekilde yaparım

Canım ben yumana ya benzer fit love kullandım memnun kaldım

[
Bizde 76 gunluk olduk.. Geceleri hala acikinca 2 bucuk 3 saat bir kalkiyor ne zaman bu zamanlar uzayacak.. Sizde durumlar nasl

Benim Kızım 67 günlük emme süresi en çok 5 saate kadar uzadı, genel olarak 2 haftadır 4 saatte bir kendi kalkıyor (maşallah geceleri uyumaya başladı) artik kaldırmıyorum emme saatlerini bebeğim belirliyor gündüz de gece de. gazını biraz daha rahat atmaya başladı inşallah böyle devam eder... Ben 4 ayı gözden çıkarmıştım ama çok şükür daha erken bitti sanki

Dr gece 4 saatte bir emsin dediği için uyandırıyorum,kilo alımı sınırda oldugundan da dr u dinliyorum ama bu gece uyandırmayacagım,ne zaman acıkacak bakalım
Derin uykudaki bebeği uyandırmak da çok zor, o kadar uğraşırsın ama çene kilittir, böyle durumlarda sanki uyuması daha iyi, çünkü uyku da çocuğun gelişimi için çok önemli biliyorsundur... Dr uyandır demiş ama zaten uyanmıyorlar emse de 3-4 kere çekiyor o kadar değil mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…