- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.525
- 598
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #35.781
biz esimle pilates topunda zıplayarak uyutuyoruz genelde, bazen slingde uyuyo, kötü tarafı uyutuyorum oturdugum an uyanip aglamaya başlıyo ozellikle geceleri her uyuttugumda uzanip ben de dinleneyim oturayim az buçuk nefes alayim diyorum ama nerdeeee ayakta gezicem ya da topta ziplicam da pasa uyicakAynı benannem ayağında salla diyor ama sallamaya alıştırmak istemiyorum. Kucağımda pış pışla uyutmaya çalışıyorum ama onda oturarak yaparsam ağlar hemen :) annem kayınvalidem biz böyle çocuk görmedik diyorlar
Aç olan bebek uyumaz cnm merak etme. Bence bebeğin doyuyor sen de tok olan bebeği emzirmeye çalışıyorsun. Bu yüzden çekiştiriyordur.2 ay sonra bugün dank ediyor bişeyler yada 2 gündür çörek otu hapı sütü arttırdı. Ben her memeyi cekstirdiginde süt yok kavga ediyor diyordum ama dünden beri emxiriyorum memeyi cekistirince bırakıyorum biraz kucağımda sallıyorum uyuyor. Şimdide kafama takılan aç uyuyor o yüzden bu kadar soru soruyorum. Aç olsa uyurum bi de bu sabah aşı oldu aşı uyku yapar diye yazmıştı burda arkadaşlar. Aç olsa da aşının etkisi ile uyur mu
Canm sen biliyorsun bize goturun dedikleri icin gittik dogrusu doktor hic birsey yapmadi kafasini oksadi tm dedi gidebilirsiniz cocugunuzun biseyi yok bosuna korkutmuslar sizi dedi aylik kontrole getirin dediCanim peki baska bir yorumda bulundu mu doktorun? Bana aaglik ocagi soyledi ayrica doktora goturmeli miyim yoksa beklesem mi
Kizlar bebeklerinizi ayakta sallayip uyutmaya alistirin gittiginz yerlerde rahat edersiniz
Benim kizim hic uyumuyo. 24 saatin 8 saatinu belki 10 saatini uyuyarak geciriyo. Ben de acaba ac mi diyorum. Ya da gorenler oyle diyo. Ama mama da vermek istemiyorum. Ilk bebegimdd mama verdim 6 ay guc bela emzirdirm. Kilo alimi da fena degil. Neden uyumuyor kiA
Aç olan bebek uyumaz cnm merak etme. Bence bebeğin doyuyor sen de tok olan bebeği emzirmeye çalışıyorsun. Bu yüzden çekiştiriyordur.
Ay nasil alistirdin? Benim de ya kucakta ya ayakta sallandığı sürece uyuyor sadece. Hic bırakamıyorum1 haftadır sallamadan uyutmaya alıştırdım. Çok şükür. Gece boyu sallamaktan kollarım kopardı yarım saat uyuyup uyanırdı. Gündüzleri uyuyunca sallamaktan yanından ayrılamıyodum. Maşallah şimdi alışmaya başlattım zorda olsa sallamamaya
Biz 70 günlügüz henüz tutmuyor canım. 20 gün sonra yani 3 aylık olunca tutuyorlar sanırım daha erken bizim içinKızlar bebekleriniz çıngıraklı tutuyormu ellerinde bi de kaç aylık olduğunu yazarsanız bebislerin
Hahaa benimkinden de sık sık anne diye ses çıkıyor ya da ben onun gevelemelerini kendimce öyle yorumluyor da olabilirim :d hatta eşimle şakalaşıyoruz bak önce anne dedi diye :dd ama cidden bildiğin anne diyor bebek.Bizim oğlan eğer uyursa ancak 2-3 saat emzirmeden durabiliyorum.O da ancak yüzüstü yatarsa o kadar uyuyor,yoksa en fazla 10 dk.Ağlayıp duruyor,kucağında gezdireceksin,aspiratörü açıyorum onun sesiyle sakinleşiyor.Gazı var diyorum ağladıkça ama bir türlü ayırt edemiyorum bazen açlıktanmı gazdanmı.Çünkü emziriyorum,bırakıp bırakıp alıyor,ayaklarını çekip duruyor,fazla hareketleniyor,bıraktırıyorum,ağlıyor.Birde birkaç gündür ısırmaya başladı,Aklımı başımdan alıyor valla.Dişi çıkınca ne yaparım bilemedim...
Ne güzel,annelerine atılan bebişler var.Bizimki atlasa atlasa memeye atlar.Emzireceğim zaman o ağlaması değişiyor,yüz ifadesi gülmeyle karışık bi ağlamaya dönüyor,elleriyle sıkıp sıkıp bırakıyor her yerimi :)
Birde bilinçli olmasada anne der gibi ağlıyor.Ama dün salıncakata oyalanırken sessizce,birden anneee dedi bildiğin.Tüylerim diken diken oldu o ses tonuna...
Aynen benim benimki de resmen anne diyor, çok net bir şekilde hem de, ilk kızım önce bana demişti bu 1 aylıkken anne diye ağladı başkası dese inanmam belkiHahaa benimkinden de sık sık anne diye ses çıkıyor ya da ben onun gevelemelerini kendimce öyle yorumluyor da olabilirim :d hatta eşimle şakalaşıyoruz bak önce anne dedi diye :dd ama cidden bildiğin anne diyor bebek.
O ısırma olayı dünden beri bizde de var. Hem de hırslı hırslı ısırıyor ben de şimdiden korkuyorum dişleri çıkınca nasıl emzireceksem. Aventin göğüs koruyucusu var ya onunla emziririm diye düşünüyorum. Emzirirken huysuzlanma nedeni bizde sütümün tazyikli olması. Su tabancasından çıkar gibi fışkırıyor sütüm.
Ay nasil alistirdin? Benim de ya kucakta ya ayakta sallandığı sürece uyuyor sadece. Hic bırakamıyorum
Ben de baldan aneyi takip ediyorum cok da güzel yöntemleri var. Ama benimki emerken bile tam uyumuyor. Ya kucakta gezerek ya ayakta sallayarak dalmasi lazim. Bi de emzirip birakamiyorum, dik hale getirip gaz çıkarması lazım.Emerken mayışıyo zaten yataga yatırımca hemen ağlardı sallardım. Smdi emzirdikten sonra ağzına emziğini vryorum kucağımda sırtına pat pat vururken aynı zamanda sst sst diye dalmasını sağlıyorum. Biraz dalınca kendi yatagımın üzerine yatırıyorum. Bende yanına uzanıyorum. Sırtına hafifçe vurmaya devam ediyorum şşşt diyerek. Uykuya gecince birakıyorum. Bir haftadır böyle ilerliyoruz. İyice alısınca kendi yatagına yatırıp devam edicem. instagramda baldan anne sayfasını takip ediyorum. Bu yöntemide ordan buldum
Zaten tam dalmaması lazım. Memede uyuyunca uyku arasında uyanınca yine memede olmak istiyor. Bende cogu zaman gazını cıkarmadan yatırıyorum. Ikınmaya kıvranmaya baslıyo uykusu bölünüyo hemen kucağıma alıp gazını cıkarıp tekrar yanına yatıp uyutmaya calısıyorum. Sizde emzirip gazını cıkarıp rahatlattıktan sonra bi deneyin isterseniz. Gündüzse bere takıp gözüne kadar çekiyorum yoksa sürekli ışıktan gözünü acıp cama kilitleniyorBen de baldan aneyi takip ediyorum cok da güzel yöntemleri var. Ama benimki emerken bile tam uyumuyor. Ya kucakta gezerek ya ayakta sallayarak dalmasi lazim. Bi de emzirip birakamiyorum, dik hale getirip gaz çıkarması lazım.
Hala ciddi derecede gaz sorunu var, derin uykusundan bile gaz icinde feci derecede kivranarak ikinarak uyaniyor. Reflusu de cok var, devamli agzina geliyor onlarca kez ustuste. Ben bu sekilde uyanan bi bebeği nasıl yanina yatip ss pat yaparak geri uykuya daldirabilirim bilmiyorumbelki gazi bittikten sonra denerim. Cok sevindim sizde de ise yaramasina
Bize doktorum söyledi 120 cc bırak diye fazlasını içmiyor zatenDün bir arkadaş 120cc bıraktığını söyledi bir seferlik olarak dört paket süt bırakıyorum demişti hatta ama bebekten bebeğe değişir mi bilmiyorum
Maske takmalisin sanırım. Bol su, limon zencefil bal, portakal. Bi de ben duzenli olarak decavit kullanıyorum, herhalde iyi geliyor, hafif atlatıyorumBana yardmci olursaniz cok sevinirim samirm grip olcam basim gozlerm bi agriyorki kolumu kldrack halim bile yok. Ve bbgmle tek ilgileniyorm. Ona bulaamadan nasl atlatabilirm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?