- 24 Kasım 2013
- 789
- 1.022
- 313
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #35.741
Gece tek göğsünü versen diğerinden bütün gece hiç emzirme. Sabah sağ belki fayda eder. Sağıp emzirdikçe sütün de artar. Birde ben şöyle birşey denedim. Tek göğsümde süt birikince onu sağarken diğer göğsümdede aynı anda bebeğimi emziriyorum. Çünkü o emerken süt iniyo diğer tarafada. O şekilde sağdığımda daha çok süt geldgini farkettimSen tek gogsunu sağında kaç cc geliyor canım 4 saat sonra ben çok takıldım da süt konusuna çıldırıcam benim sütüm geliyor mu gelmiyor mu anlayamiyorum
Canım erken değil mi diş için. Ben 6 aylıkken çıkıyo diye biliyorum yanlış mı biliyorum acaba
Zır zır ağlamasından:))))Kızlar saçma olabilir ama bebeklerinizin acıktığıni nasıl anliyorsunuz
Kızlar saçma olabilir ama bebeklerinizin acıktığıni nasıl anliyorsunuz
Arkadaşlar büyük kızım 33 aylık 3 yaşına az kaldı yani, hep bizimle oynamak istiyor, babasıyla ya da benimle, kendi kendine de oynuyor ama çok az, kış geldi dışarı da çıkamıyor, ben de küçükten fırsat buldukça onunla da ilgilenmeye çalışıyorum ama yetmiyor, yemek, iş guc vs yavrum canı sıkılıyor...
Sizce nasıl bir oyuncak almalıyım kendi kendine oyalanması için, bi fikriniz var mı
Kızlar saçma olabilir ama bebeklerinizin acıktığıni nasıl anliyorsunuz
Benim büyük kızımda 2 yaşında aynı sorun bizde de var. Biz hamur aldık kalıplar falan şimdilik güzel oyalanıyoruz. Bide Yaşına göre yapbozlar var onlarda baya oyalıyor.
Mutfak malzememiz, hamur, boya vs.. var çok güzel oyun.kurar taklit yapar ama yapboz alp deneyebilirim bi de kıyafetli bebeğimiz yok sevebilir,genelde hep kendi üstünü giyinip çıkarmakla uğraşıyor küçük hanımOyun hamuru, renkli Keçeli kalemler (Jumbo boy) . küçük kıyafeti değiştirilebilen bebekler. 4 parça ya da 6 parçalı puzzle. Renkli bloklar. Oyuncak mutfak malzemeleri vs....
İşte benim kızım sapsik ağlamıyor oyuncaklarla oynuyorsa ya da biz konuşuyorsak unutuyor açlığını gibi geliyor bana 2 saatten önce acıkır diye düşünüyorum çünkü hep sütüm yok gibi geliyor ben de sürekli emziriyorum. Sona da sütüm bırikmiyor. Ağlamasını beklemek mi lazım acaba?Zır zır ağlamasından:))))
Tabi son emdiğinden en az 1.5 yada 2 saat geçmişse acıkmış demektir
Ağlamadan vermiyosün o halde? Benim kızım her elini emdiginde veriyorum annem de bebekler ellerini sürekli emer o aciktigi anlamına gelmez diyor ağlaması çok az kızımın o yüzden anlayamıyorum aç olsa da ağlamaz gibi geliyotBenimki çok ağlıyor, eli ayağı titriyor, ellerini dürüm yer gibi zurna yapıp boğazına kadar sokuyor, kucağımda dikineyse omzumu hunharca dişliyor, çok huysuz ve mutsuz oluyor.
Ben de açken çok suratsız ve huysuz olurum, bana çekmiş.
Maşallah kaç aylık bebeğin seni görünce sana doğru atliyorsa baya cingoz bisey:))önce bi heyecanlı hareketleri başlıyo hizmaniyo eli ayağı durmuyo beni görünce uzerime atlamaya calisiyo babasının kucağındaysa, en son anlamazsak ağlıyo yavrum anlayalim diye bazen onu bile anlayamiyoruz gazi var uykusu var saniyoruz saate bakinca acliktan ağladığını anlıyorum, zaman nasıl geciyo fark edemiyo insan
Yani belki sütün yetiyor dur ve geç acıkıyordur. Çünkü büyüdükçe daha uzun süre tok kalabilirler. Her emzirdirdiğinde istekle emiyor mu? Eğer memeyle cebelleşiyorsa tok olduğu için olabilir.İşte benim kızım sapsik ağlamıyor oyuncaklarla oynuyorsa ya da biz konuşuyorsak unutuyor açlığını gibi geliyor bana 2 saatten önce acıkır diye düşünüyorum çünkü hep sütüm yok gibi geliyor ben de sürekli emziriyorum. Sona da sütüm bırikmiyor. Ağlamasını beklemek mi lazım acaba?
Meslektasmisiz bende matematık öğretmeniyim zor bizim işimizde ya mat. Anlatmak:))Çalışan anne ya da ev hanımı olma tercihi çok bıçak sırtı bi konu, benim kendi içimde bile netleştiremedigim bir mevzu...
Ben matematik öğretmeniyim, vu bölümü seçerken bile düşünmüştüm özel ders veririm esnek bi çalışma saatim olur, çocuklarımla ilgilenirim diye... ilk kızım olana kadar çalıştım sonra kızım küçük doğdu, çok gazlı vi bebekti geceleri uyumuyordu vs vs... Onunla zaman geçirmeyi seviyordum ama çalışmaya alıştığım için sanki evde boş duruyormuş, hiçkimseye faydam yokmuş gibi hissediyordum, annem insan yetistiriyorsun kolay değil deyince rahatladım biraz, 1 yaşına gelince tekrar devam ettim... neyse Hayatımı anlatmayim simdi size
Ev hanımı da oldum, çalışan anne de... kim kaliteli zaman geçirir meselesi tamamen kişisel... şimdi ev hanımıyım ve gayet güzel vakit geçiriyoruz... Çalıştığım zamanlarda da kızıma annem bakıyordu ama aksam olunca beni çok özlüyordu tabi ben de onu..
Yargılamadan, söylenilenlere güzel tarafıyla bakarsak birbirimizi üzmemiş oluruz kanaatindeyim
Mutfak malzememiz, hamur, boya vs.. var çok güzel oyun.kurar taklit yapar ama yapboz alp deneyebilirim bi de kıyafetli bebeğimiz yok sevebilir,genelde hep kendi üstünü giyinip çıkarmakla uğraşıyor küçük hanımoyuncaklarının bir kısmını kaldırıp değişik bir şeyler alabilirim, bi arkadasi olsa onunla da guzel oynuyor aslında...
Teşekkür ederim ffikirleriniz icin
2 ay sonra bugün dank ediyor bişeyler yada 2 gündür çörek otu hapı sütü arttırdı. Ben her memeyi cekstirdiginde süt yok kavga ediyor diyordum ama dünden beri emxiriyorum memeyi cekistirince bırakıyorum biraz kucağımda sallıyorum uyuyor. Şimdide kafama takılan aç uyuyor o yüzden bu kadar soru soruyorum. Aç olsa uyurum bi de bu sabah aşı oldu aşı uyku yapar diye yazmıştı burda arkadaşlar. Aç olsa da aşının etkisi ile uyur muYani belki sütün yetiyor dur ve geç acıkıyordur. Çünkü büyüdükçe daha uzun süre tok kalabilirler. Her emzirdirdiğinde istekle emiyor mu? Eğer memeyle cebelleşiyorsa tok olduğu için olabilir.
Matematiğin anlaşılabilir, zor olmadığını anlatmak, çocukları buna inandırmak daha zor matematik anlatmaktan değil mi :)Meslektasmisiz bende matematık öğretmeniyim zor bizim işimizde ya mat. Anlatmak:))
1,5-2 saatten önce sık emzirmiyorum.Ağlamadan vermiyosün o halde? Benim kızım her elini emdiginde veriyorum annem de bebekler ellerini sürekli emer o aciktigi anlamına gelmez diyor ağlaması çok az kızımın o yüzden anlayamıyorum aç olsa da ağlamaz gibi geliyot
Bizde uykusuZluk yapmıstı. Aşı olduğu gün sabah 8 den gece 2 ye kafar uyumamıştı. Bütün gün herşeye güldü aguladı enerji patlaması yaşadı.2 ay sonra bugün dank ediyor bişeyler yada 2 gündür çörek otu hapı sütü arttırdı. Ben her memeyi cekstirdiginde süt yok kavga ediyor diyordum ama dünden beri emxiriyorum memeyi cekistirince bırakıyorum biraz kucağımda sallıyorum uyuyor. Şimdide kafama takılan aç uyuyor o yüzden bu kadar soru soruyorum. Aç olsa uyurum bi de bu sabah aşı oldu aşı uyku yapar diye yazmıştı burda arkadaşlar. Aç olsa da aşının etkisi ile uyur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?