- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #35.721
Bende sağlam istiyorum ama vakit bulamıyorum o yüzden yardım istiyorum.9.30 da emziriyosun 12 de sagiyosun bebek 12 de acıkmış oluyor o ne yiyor. Ben bekleyebilsem sütüm var sagicam ama kızı emziriyorum surekliYok estf. 9-9:30 gibi
Gece uykusuna girdigi için uyanmıyor. Uyansada sür biten bişwy degil sagdıkca hatta cogaldı benim sütüm. Bebegin kokusunu aldıkca sagımdan sonra yinede geliyor sütüm.Bende sağlam istiyorum ama vakit bulamıyorum o yüzden yardım istiyorum.9.30 da emziriyosun 12 de sagiyosun bebek 12 de acıkmış oluyor o ne yiyor. Ben bekleyebilsem sütüm var sagicam ama kızı emziriyorum surekli
Cnm beziniz prima ise kokar. Yani ben prima kullanıyordum çiş yapınca kaka gibi kokuyordu. Açınca hiçbirşey yok. Sonra değiştim bezi.Kızlar bebeğinizin idrarı kokuyor mu benimki sanki kaka yapmış gibi kokuyor üşütüyor mu acaba
Oyun hamuru, renkli Keçeli kalemler (Jumbo boy) . küçük kıyafeti değiştirilebilen bebekler. 4 parça ya da 6 parçalı puzzle. Renkli bloklar. Oyuncak mutfak malzemeleri vs....Arkadaşlar büyük kızım 33 aylık 3 yaşına az kaldı yani, hep bizimle oynamak istiyor, babasıyla ya da benimle, kendi kendine de oynuyor ama çok az, kış geldi dışarı da çıkamıyor, ben de küçükten fırsat buldukça onunla da ilgilenmeye çalışıyorum ama yetmiyor, yemek, iş guc vs yavrum canı sıkılıyor...
Sizce nasıl bir oyuncak almalıyım kendi kendine oyalanması için, bi fikriniz var mı
Bende sağlam istiyorum ama vakit bulamıyorum o yüzden yardım istiyorum.9.30 da emziriyosun 12 de sagiyosun bebek 12 de acıkmış oluyor o ne yiyor. Ben bekleyebilsem sütüm var sagicam ama kızı emziriyorum surekli
Valla ben de katılıyorum. Ben de ise başlıycam borcum da yok ama annem yanımda bakıcak ev kadını olmak istemiyorum bir an önce kendimi toplayıp hayatıma başlamak istiyorum.ayrıca çalışan anneler bence çocukları ile daha kaliteli zaman geçiriyor evdeyim 2 aydır bunaldım anneme verip ev işi yapıyorum sürekli en azından ise başlayınca bu kadar bunalmiycamBu konuda sırf polemige girmemek için yazmak istrmrmiştim ama yazdıgının her harfine sonuna kadar katılıyorum. Keske biraz daha düşünüp eleştiri yapılsa kaldı ki bunu vicdanaızlıkla bagdastırmak epey komik. Burda birbirimiZe yardımcı olmak için varız. Canını acıtmak için degil.
Ağlaman üzülmen çok normal. Çünkü filmgibi çok acımasız bi yazı yazmış anneleri düşünmeden. O şekilde bi yazı yazmamalıydı. Hangi anne isteyerek bırakmak ister ki yavrusunu. Lütfen üzülmeyin ağlamayın. Bu günler de geçecek. Çok şükür çalışacak para kazanabilecek bi işiniz var. Rabbim yavrunuza sağlık sıhhat versin.Arkadaşım öyle bi yazmışsın ki oturup ağladım.Zaten canım yanıyor napacağımı bilemez haldeyim.hiçbir anne bebeğine iyi imkan sağlamak için vs dediğin sebeplerden dolayı 3aylık bebeğini bırakmaz.şahsen ben geçen yıl evlendim daha birikmiş paramız vs yok,hala borç ödüyoruz düğünü kendimiz yaptık,Eşim ücretli öğrtmnlik yapıyordu,bu yıl olmadı.işsiz iş bulamıyor Kırklarelindeyim burası küçük yer çünkü. Tamam açlıktan ölmüyoruz ama ben kiracıyım,artı ısınma parası vs derken nasıl kalkılacak işin içinden.keşke mecbur olmasam.sabah güneş doğmadan yollara çıkma mecburiyetinde olmasam.2haftam kaldı işe başlamama,ve her emzirdiğimde çocuğumun yüzüne bakıp ağlıyorum,nasıl olacak yapabilir miyim diye,eşim 1saatte olsa dışarı çık değişiklik olur dediği halde 2,5aydır hiç çıkmadım,çıkamadım,
Ha bunları anlatmak zorunda değilim,kendimden bahsetmek zorunda da değilim,ama yazın dokundu bana biraz.öbür türlü çok çok haklısın,ama hiçbir annenin daha lüks yaşamak için çocuğuna karşı bu kadar acımasız olabileceğini zannetmiyorum
İşte ben de sanırım süt yok ben sagdiktan sonra emziremiyorum emse bile doymuyorsağma makineleri göğsü tamamem boşaltmıyorki. Ben makine artk cekmemeye baslayınca göğsümü sıkıyorum hala süt geliyor. Sağdıktan hemen sonra bile oğlumu emzirebiliyorum yani. Sağma işlemi yapacağın zaten 3-4 saat bir göğsünü emzirme bebeğine sadce tek göğsünden emsin diğeri biriksin iyice ozaman sağarsın ben genelde öyle yapıyorum. Tam dolmadan sağınca cok gelmiyo makinayla çünkü
Benim kızımında çok kokuyor. Humana içince süt geliyor ama kokusuna dayanilmiyor çünkü normal zamanda bile kokuyor.doktora götürdüm enfeksiyon olabilir mi dedim test bile yapmadı enfeksiyon olsa bebek durmaz sürekli huysuz olur dediKızlar bebeğinizin idrarı kokuyor mu benimki sanki kaka yapmış gibi kokuyor üşütüyor mu acaba
Bencede sanırım bez kokuyor sen ne aldın canım şu anda memnunmusun.Cnm beziniz prima ise kokar. Yani ben prima kullanıyordum çiş yapınca kaka gibi kokuyordu. Açınca hiçbirşey yok. Sonra değiştim bezi.
Sen tek gogsunu sağında kaç cc geliyor canım 4 saat sonra ben çok takıldım da süt konusuna çıldırıcam benim sütüm geliyor mu gelmiyor mu anlayamiyorumsağma makineleri göğsü tamamem boşaltmıyorki. Ben makine artk cekmemeye baslayınca göğsümü sıkıyorum hala süt geliyor. Sağdıktan hemen sonra bile oğlumu emzirebiliyorum yani. Sağma işlemi yapacağın zaten 3-4 saat bir göğsünü emzirme bebeğine sadce tek göğsünden emsin diğeri biriksin iyice ozaman sağarsın ben genelde öyle yapıyorum. Tam dolmadan sağınca cok gelmiyo makinayla çünkü
Ben Kızımda prima kullanıyordum. Allahım sabah akşam kaka kokuyordu. Bir de cildine iyi gelmedi çok pişik oldu. Molfix e geçtim. Pişiği düzeldi.üstelik kokmuyo. Bazen sızdırıyo kenarlardan ama pişik ten iyidir diye düşünüyorum.Bencede sanırım bez kokuyor sen ne aldın canım şu anda memnunmusun.
Kesinlikle çalışan anneler daha kaliteli zaman geçiriyorlar.Kızıma annem baktı. Kızım 4yaşında şimdi. 9 aylıkken işe başladım. Eve her geldiğimde saatlerce onunla vakit geçirip oyunlar oynuyorum. Kışın bile kar kıyafetleri giydirip sokakta oyun oynuyorduk.Valla ben de katılıyorum. Ben de ise başlıycam borcum da yok ama annem yanımda bakıcak ev kadını olmak istemiyorum bir an önce kendimi toplayıp hayatıma başlamak istiyorum.ayrıca çalışan anneler bence çocukları ile daha kaliteli zaman geçiriyor evdeyim 2 aydır bunaldım anneme verip ev işi yapıyorum sürekli en azından ise başlayınca bu kadar bunalmiycam
Valla sanki mesajları yazan benmişim. Bu kadar aynı durumdayız. Ben de makinayla sağıyorum ama çıldıracam . Hiç gelmiyo ya. Ya beceremiyorum ya hiç süt yok. Göğsün ucunu elimle sıkınca geliyo.çocuk emdikten sonra bile elimle sıkınca geliyo.ama makinayla tık yok ya.Sen tek gogsunu sağında kaç cc geliyor canım 4 saat sonra ben çok takıldım da süt konusuna çıldırıcam benim sütüm geliyor mu gelmiyor mu anlayamiyorum
Beni anlatiyosunuz sandim. Emziriken yemegi karistiriyorum :) yalniz olmadigimi gorunce oh be bizde degilmis sorun diyorum
Süt gelmiyor diye düşünmeyin bence düşündükce azalır. Bedeninize vr sütünüze inanın. Destekleyi olarak humana tarzi caylar içebilirsiniz.Sen tek gogsunu sağında kaç cc geliyor canım 4 saat sonra ben çok takıldım da süt konusuna çıldırıcam benim sütüm geliyor mu gelmiyor mu anlayamiyorum
Neyse ben tek değilim demek ki kendimi bazen çok cahil hissediyorum.bebeğimin doydugunu bile anlamıyorum ya da acıktığıniValla sanki mesajları yazan benmişim. Bu kadar aynı durumdayız. Ben de makinayla sağıyorum ama çıldıracam . Hiç gelmiyo ya. Ya beceremiyorum ya hiç süt yok. Göğsün ucunu elimle sıkınca geliyo.çocuk emdikten sonra bile elimle sıkınca geliyo.ama makinayla tık yok ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?