2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Bende sağlam istiyorum ama vakit bulamıyorum o yüzden yardım istiyorum.9.30 da emziriyosun 12 de sagiyosun bebek 12 de acıkmış oluyor o ne yiyor. Ben bekleyebilsem sütüm var sagicam ama kızı emziriyorum surekli
Gece uykusuna girdigi için uyanmıyor. Uyansada sür biten bişwy degil sagdıkca hatta cogaldı benim sütüm. Bebegin kokusunu aldıkca sagımdan sonra yinede geliyor sütüm.

Oyun hamuru, renkli Keçeli kalemler (Jumbo boy) . küçük kıyafeti değiştirilebilen bebekler. 4 parça ya da 6 parçalı puzzle. Renkli bloklar. Oyuncak mutfak malzemeleri vs....

Bende sağlam istiyorum ama vakit bulamıyorum o yüzden yardım istiyorum.9.30 da emziriyosun 12 de sagiyosun bebek 12 de acıkmış oluyor o ne yiyor. Ben bekleyebilsem sütüm var sagicam ama kızı emziriyorum surekli

sağma makineleri göğsü tamamem boşaltmıyorki. Ben makine artk cekmemeye baslayınca göğsümü sıkıyorum hala süt geliyor. Sağdıktan hemen sonra bile oğlumu emzirebiliyorum yani. Sağma işlemi yapacağın zaten 3-4 saat bir göğsünü emzirme bebeğine sadce tek göğsünden emsin diğeri biriksin iyice ozaman sağarsın ben genelde öyle yapıyorum. Tam dolmadan sağınca cok gelmiyo makinayla çünkü

Valla ben de katılıyorum. Ben de ise başlıycam borcum da yok ama annem yanımda bakıcak ev kadını olmak istemiyorum bir an önce kendimi toplayıp hayatıma başlamak istiyorum.ayrıca çalışan anneler bence çocukları ile daha kaliteli zaman geçiriyor evdeyim 2 aydır bunaldım anneme verip ev işi yapıyorum sürekli en azından ise başlayınca bu kadar bunalmiycam

Ağlaman üzülmen çok normal. Çünkü filmgibi çok acımasız bi yazı yazmış anneleri düşünmeden. O şekilde bi yazı yazmamalıydı. Hangi anne isteyerek bırakmak ister ki yavrusunu. Lütfen üzülmeyin ağlamayın. Bu günler de geçecek. Çok şükür çalışacak para kazanabilecek bi işiniz var. Rabbim yavrunuza sağlık sıhhat versin.

İşte ben de sanırım süt yok ben sagdiktan sonra emziremiyorum emse bile doymuyor( neyse bulucam artık bir yolunu

Kızlar bebeğinizin idrarı kokuyor mu benimki sanki kaka yapmış gibi kokuyor üşütüyor mu acaba
Benim kızımında çok kokuyor. Humana içince süt geliyor ama kokusuna dayanilmiyor çünkü normal zamanda bile kokuyor.doktora götürdüm enfeksiyon olabilir mi dedim test bile yapmadı enfeksiyon olsa bebek durmaz sürekli huysuz olur dedi

Sen tek gogsunu sağında kaç cc geliyor canım 4 saat sonra ben çok takıldım da süt konusuna çıldırıcam benim sütüm geliyor mu gelmiyor mu anlayamiyorum

Bencede sanırım bez kokuyor sen ne aldın canım şu anda memnunmusun.
Ben Kızımda prima kullanıyordum. Allahım sabah akşam kaka kokuyordu. Bir de cildine iyi gelmedi çok pişik oldu. Molfix e geçtim. Pişiği düzeldi.üstelik kokmuyo. Bazen sızdırıyo kenarlardan ama pişik ten iyidir diye düşünüyorum.
Şimdi oğlumda da molfix kullanıyorum.

Kesinlikle çalışan anneler daha kaliteli zaman geçiriyorlar.Kızıma annem baktı. Kızım 4yaşında şimdi. 9 aylıkken işe başladım. Eve her geldiğimde saatlerce onunla vakit geçirip oyunlar oynuyorum. Kışın bile kar kıyafetleri giydirip sokakta oyun oynuyorduk.
Ama eminim ev hanımları bu kadar kaliteli zaman geçiremiyordur. Sürekli beraberler çocuklarıyla ama ev işi gelen giden vs. Derken farkında olmadan çocukla özel zaman geçiremiyorlar.(ev hanımları yanlış anlamaz umarım)

Sen tek gogsunu sağında kaç cc geliyor canım 4 saat sonra ben çok takıldım da süt konusuna çıldırıcam benim sütüm geliyor mu gelmiyor mu anlayamiyorum
Valla sanki mesajları yazan benmişim. Bu kadar aynı durumdayız. Ben de makinayla sağıyorum ama çıldıracam . Hiç gelmiyo ya. Ya beceremiyorum ya hiç süt yok. Göğsün ucunu elimle sıkınca geliyo.çocuk emdikten sonra bile elimle sıkınca geliyo.ama makinayla tık yok ya.

Beni anlatiyosunuz sandim. Emziriken yemegi karistiriyorum :) yalniz olmadigimi gorunce oh be bizde degilmis sorun diyorum

biz bebek değil miydik diye düşünüyorum annem de kaynanamda biz emzirir yatirirdik ne gaz ne aglama bilmiyoduk diyolar annem sallamamis bile beni uyurmusum koyduğu yerde
benimki de koklaya koklaya kucakta uyicak kemiklerim birbirine girdi artık ağrıdan eğilip dogrulamiyorum, insanın sırtı karincalanir mi ya ama sevgisi kokusu o gülüşü beni tanıyıp yüzüme atlamasi herşeye değer, her gün yeni biseyler öğrenerek uyaniyo Allah her isteyene nasip etsin evlat bambaşka biseymis

Süt gelmiyor diye düşünmeyin bence düşündükce azalır. Bedeninize vr sütünüze inanın. Destekleyi olarak humana tarzi caylar içebilirsiniz.

Neyse ben tek değilim demek ki kendimi bazen çok cahil hissediyorum.bebeğimin doydugunu bile anlamıyorum ya da acıktığıni

Bu arada bir arkadas sormuştu çörek otu hapı ise yaradımı diye. 3 gün oldu içeli verdiğim mama sayısı dün azdı sanırım biraz etkisi oldu gibi 1 hafta sonra kesin yazarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…