2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
İnşallah canım benim :) hiç belli olmaz bi bakarsın senin minnoş da patlatır inşallah :)

Arkadaşım öyle bi yazmışsın ki oturup ağladım.Zaten canım yanıyor napacağımı bilemez haldeyim.hiçbir anne bebeğine iyi imkan sağlamak için vs dediğin sebeplerden dolayı 3aylık bebeğini bırakmaz.şahsen ben geçen yıl evlendim daha birikmiş paramız vs yok,hala borç ödüyoruz düğünü kendimiz yaptık,Eşim ücretli öğrtmnlik yapıyordu,bu yıl olmadı.işsiz iş bulamıyor Kırklarelindeyim burası küçük yer çünkü. Tamam açlıktan ölmüyoruz ama ben kiracıyım,artı ısınma parası vs derken nasıl kalkılacak işin içinden.keşke mecbur olmasam.sabah güneş doğmadan yollara çıkma mecburiyetinde olmasam.2haftam kaldı işe başlamama,ve her emzirdiğimde çocuğumun yüzüne bakıp ağlıyorum,nasıl olacak yapabilir miyim diye,eşim 1saatte olsa dışarı çık değişiklik olur dediği halde 2,5aydır hiç çıkmadım,çıkamadım,
Ha bunları anlatmak zorunda değilim,kendimden bahsetmek zorunda da değilim,ama yazın dokundu bana biraz.öbür türlü çok çok haklısın,ama hiçbir annenin daha lüks yaşamak için çocuğuna karşı bu kadar acımasız olabileceğini zannetmiyorum

12 1 gibi sağmadan kaç saat önce bebeği emzirmiş oluyosun canım kusura bakma çok soru sordum

Benim dogdugundan beri her gün defalarca kusuyor. Doktor reflü dedi. İlaç vermeye gerek görmedi. Sizin nasıl şikayetiniz?
Çoğu yemekten sonra kusuyor durduğu yerde ağzından yarım çay bardağı kadar doktorumuz biraz pimpirikli bizim de soluk borusu yanması meydana gelir dedi 2 gündür kullanıyorum baya azaldı kusmalari

Çoğu yemekten sonra kusuyor durduğu yerde ağzından yarım çay bardağı kadar doktorumuz biraz pimpirikli bizim de soluk borusu yanması meydana gelir dedi 2 gündür kullanıyorum baya azaldı kusmalari
Ilacin adi ne canim. Oglumunda reflusu var surekli kusuyo cogu kustugunu da yutuyo ilac vermek istemedi doktor kilo alimi iyi diye ama biz yinde yazirtdik bulunsun diye. Daha kullanmadim. Bazen cok rahatsiz oluyo oğlum her kusmasina uyaniyo huysuzlaniyo aslinda kullanmamak icin kendimi zor tutuyorum

Arkadaşlar büyük kızım 33 aylık 3 yaşına az kaldı yani, hep bizimle oynamak istiyor, babasıyla ya da benimle, kendi kendine de oynuyor ama çok az, kış geldi dışarı da çıkamıyor, ben de küçükten fırsat buldukça onunla da ilgilenmeye çalışıyorum ama yetmiyor, yemek, iş guc vs yavrum canı sıkılıyor...
Sizce nasıl bir oyuncak almalıyım kendi kendine oyalanması için, bi fikriniz var mı

Benim büyük kızımda 2 yaşında aynı sorun bizde de var. Biz hamur aldık kalıplar falan şimdilik güzel oyalanıyoruz. Bide Yaşına göre yapbozlar var onlarda baya oyalıyor.

Kızlar bugün bir arkadasimin kızının 1. Yas günü vardı oraya gittim. İnanın insanlar kalabalık sohbet muhabbet o kadar farklı geldi ki sanki mağaradan gün yüzüne çıkmış gibi hissettim. Tuhaf oldum. Moralim yerine geldi. Kızımı bırakmak çok koyuyor hemen özlüyorum onu ama boyle de kendimi iyi hissetmek çok iyi. Havalar ısınsa da bebislerimizle insan içine karışsak çok güzel olmaz mi

Canım erken değil mi diş için. Ben 6 aylıkken çıkıyo diye biliyorum yanlış mı biliyorum acaba

Arkadaşlar baya bi araştırma sonucu bende 2 aylıkken aldım bu oyun halısunı şimdi üç aylık çok seviyo oğlum tavsiye ederim e bebekten aldık.

Eklentiler

• IMG_6215.PNG
    147,3 KB · Görüntüleme: 81

On numara olur. Bide iyice kış geldi artık. Havalar ısınsada dediğin gibi insan içine karışsak. Hayali bile güzel geldi

canim benim bebegimdede hirilti vardi hep doktor sutten oluyor dedi bogazda balgam yaparmis her ictikten sonra 3 kasik su ver dedi ise yaradi bayagi azaldi hirilti

Hislerime tercüman olmuşsun canim bende haftaya cuma başlayacağım ise ama her gün düşündükçe üzülüyorum kızımla doya doya zaman geçirmeye çalışıyorum su anlık

Kızlar kimse 3 aylık bebeğini bırakıp güle oynaya işe gitmez zaten. Yakınımda bebeğe bakacak annem ya da kayınvalidem olsa ben de çalışmaya dönerdim ama sırf bakıcılara güvenemediğimden çalışmayacağım. Düğün borcumuzu daha yeni bitirdik sayılır. Ne benim aileme ne de eşimin ailesine hiçbir masraf yaptırmadık düğünde. Düğün borcunu bitirdik artık kredi çekip ev sahibi olalım dedik ama ben çalışmayacağım için o planımız da suya düştü. Akıllı telefon ya da internet erişimi iyi maddi durum göstergesi değil benim için. Şimdi asgari ücretle çalışanlar hatta işsizler bile akıllı telefon kullanıyor.
Ayrıca ev hanımı olup sabahtan akşama tv izlemekten, temizlik ve yemek yapmaktan çocuğuyla hiç ilgilenmeyen anneler de gördüm, akşam 5'te eve gelip bütün boş saatlerini çocuğuyla verimli geçiren anneler de gördüm. Yani çalışmak demek çocuğu ihmal etmek değil önemli olan çocukla kaliteli zaman geçirebilmek. 24 saat evdeyim, bütün günüm bebeğimle konuşarak, ona şarkılar söyleyerek geçse de inanın bunalıyorum bazen. Keşke bebeği bırakacağım biri olsa da dışarıya çıksam biraz gezsem tozsam, hava alsam diyorum ve bunu düşünürken vicdanım hiç de sızlamıyor insanız sonuçta.

Bu konuda sırf polemige girmemek için yazmak istrmrmiştim ama yazdıgının her harfine sonuna kadar katılıyorum. Keske biraz daha düşünüp eleştiri yapılsa kaldı ki bunu vicdanaızlıkla bagdastırmak epey komik. Burda birbirimiZe yardımcı olmak için varız. Canını acıtmak için degil.

Gastrotuss diye bi ilaç günde 3 defa veriliyor bi doktoruna sor istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…