- 28 Mayıs 2016
- 1.178
- 1.150
- 39
-
- Konu Sahibi bir garip oblomov
Benim 27 ocak cnm bir gün var aramızdaAramizda 2 gun var canim seninle benim sat 26 ocak seninde 28 ocak olmali
Canım randevum çarşamba günü Rabbime emanet sizler böyle deyince kafama takıldı ama neyapıyım ilk gittiğim doktora sordum vermedi bu iyi bir doktor bakalım ne diycekHeterezigot olunca öyle diyolar benim de Heterezigot aynı gen ama 3 düşük olduğu için belki bakilamayan genlerde sorun vardır diye clexane kullanıyorum hem de yüksek doz ,doktora kalsa günde 2 kez kullanmaliyim ama başka bi doktor da gerek yok diyince 1 kez kullanmaya karar verdim.
Acaba çarşamba randevuma kdr coraspin kullansammı zararı olurmu düşük yaptığım için acaba kanamaya neden olurmu diye kafama takılıyor doktora sormadan ne biliyimHeterezigot olunca öyle diyolar benim de Heterezigot aynı gen ama 3 düşük olduğu için belki bakilamayan genlerde sorun vardır diye clexane kullanıyorum hem de yüksek doz ,doktora kalsa günde 2 kez kullanmaliyim ama başka bi doktor da gerek yok diyince 1 kez kullanmaya karar verdim.
Doktora sormadan içme derim normalde. Keşke doktorlar bi fikir birliğine varsa bu konularda bizde böyle ikilemlerde kalmasak. Ben olsam içerdimAcaba çarşamba randevuma kdr coraspin kullansammı zararı olurmu düşük yaptığım için acaba kanamaya neden olurmu diye kafama takılıyor doktora sormadan ne biliyim
Tek bildikleri kanıtlanmış bir etkisi yok sorunca cvp bu.. Sen olsan içermiydin ikinci gebeliğim de Kan pırtılaşması testi yapılmamıştı daha önlem amaçlı içiyordum kahverengi akıntı ve kanamam olmuş tu coraspin denmi bilmiyorum tabi..şimdi yok hamdolsun bilmiyorum ne yapsam sen olsan ne yapardınDoktora sormadan içme derim normalde. Keşke doktorlar bi fikir birliğine varsa bu konularda bizde böyle ikilemlerde kalmasak. Ben olsam içerdim
Ben ilk düşügümden sonra test yaptırdım testi yaptirdigim gün tekrar hamile olduğumu öğrendim clexane vermedi dr sonuç gelene kadar sonuç geldigi günden bi kaç gün sonra yine düşük yaptım. 3. De kullanıyordum hatta çok önceden başlamıştım fakat o da kimyasala döndü. Şimdi evde testi yapıp iğneye başladım doktora gitmeden öğrenir öğrenmez baslayabileyim diye dr onceden yazdı bi kaç kutu o yüzden randevu bile almadım daha. Coraspin için ise benim dr hamile kalmadan önce iç kalınca iğneye basla diyodu . Ben olsam çarşambaya kadar coraspin icerdim kanamanın onla alakası yoktur. Çarşamba günü dr karar verir devam yada dur diye.Tek bildikleri kanıtlanmış bir etkisi yok sorunca cvp bu.. Sen olsan içermiydin ikinci gebeliğim de Kan pırtılaşması testi yapılmamıştı daha önlem amaçlı içiyordum kahverengi akıntı ve kanamam olmuş tu coraspin denmi bilmiyorum tabi..şimdi yok hamdolsun bilmiyorum ne yapsam sen olsan ne yapardın
Aramıza hoşgeldin :) hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini :)Kizlar merhaba aranizda banada yer var mi bugun test yaptim 2. Cizgiyi gordum sukurler olsun carsamba kan vericem. Insallah bebegim benimledir
Eki Görüntüle 1962468
Kac gunun gecıyor canım hayırlı olsun cok sevindim senin adınaKizlar merhaba aranizda banada yer var mi bugun test yaptim 2. Cizgiyi gordum sukurler olsun carsamba kan vericem. Insallah bebegim benimledir
Eki Görüntüle 1962468
Bata 3 gun var daha canim. SaolasinKac gunun gecıyor canım hayırlı olsun cok sevindim senin adına
Hosbuldum. Saolasin insallah kan sonucumuda ogreneyim icim rahat edecekAramıza hoşgeldin :) hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini :)
Anladım cnm bende öyle yapayım teşekkür ederimBen ilk düşügümden sonra test yaptırdım testi yaptirdigim gün tekrar hamile olduğumu öğrendim clexane vermedi dr sonuç gelene kadar sonuç geldigi günden bi kaç gün sonra yine düşük yaptım. 3. De kullanıyordum hatta çok önceden başlamıştım fakat o da kimyasala döndü. Şimdi evde testi yapıp iğneye başladım doktora gitmeden öğrenir öğrenmez baslayabileyim diye dr onceden yazdı bi kaç kutu o yüzden randevu bile almadım daha. Coraspin için ise benim dr hamile kalmadan önce iç kalınca iğneye basla diyodu . Ben olsam çarşambaya kadar coraspin icerdim kanamanın onla alakası yoktur. Çarşamba günü dr karar verir devam yada dur diye.
Senle aynıyız cnm inşaallah doğumlarımızı da konuşuruzEslemM001 benim de randevum carsamba sabah canim o gün nasipse 5+6 olucam canim
Hoşgeldin arkadaşım senin burda olmanı çok istemiştim nasip oldu çook şükür Rabbim sağlıkla kavuşurtursun hepimizeKizlar merhaba aranizda banada yer var mi bugun test yaptim 2. Cizgiyi gordum sukurler olsun carsamba kan vericem. Insallah bebegim benimledir
Eki Görüntüle 1962468
Ben keseyi bile görmedim randevum biraz geçe kaldı çarşamba inşaAllahKalp atisi duyan varmi
Ikisi birden olur insallah tekrar tekrar strese girmezsinBen keseyi bile görmedim randevum biraz geçe kaldı çarşamba inşaAllah