2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Clexane kullanan arkadaslar bu igne yazdırma sorununu nasil çozdunuz 10 gunde bir yazdırmak isini nasil hallediyorsunuz rapor cıkartan varmi aranüzda rapor cikartinca ilaca kac para veriyorsunuz ben 10 taneye eczanede recete parasîýla 45 verdim birde 10 gunde bir muayene parası var siz ne yapiyorsunuz

merhaba hanimlar nasilsiniz. yeni hamisler hos gelmisler. sevindim grup yazmaya baslamis. birsey soracagim benim gibi duygusal olmaya basladinizm? en ufak birsey aglamaya başliyorum. hersey duygulaniyorum. diyorum meryem noliii sana. diye. ikinci hamilelim ama bu baska birseyy ya birde acayip adet sancisi cekiyorum ama kanama yok sukur

Benimde ikinci canım benimde sancım oluyo progestan kullanıyorum sürekli yatıyorum bugun oglumla parkta oynadık ve beni yordu sancı benimde kafamı cok karıstırıyo canım sıkılıyor ayrıca yeme içmem kesildi hiçbişey yemek istemiyorum oğlumda böyle degildii

Allah halla demekki varya bebege gorede degisiyor. dinlen doktorunada sor ihmal etme. adet sancısini. ben yarin kan tahlillerimi beta hcg baktircam saglik ocaginda. ben doktor randevu 17 mart buldum. ilkkez gidecem ve cok var kizim olmasa nasil dayanacaktim acaba. ama sen canin istemesede yemeye calis. sonucda bebegin gelisimi icin yemelisin. dengeli beslen meyveni suyu zaten bol diyolarda benim kizimda plasanta yaslanmasi vardi o yuzden gunde 3 litre sartti bana simdide sik tuvalet gidiyorum diye pek icmiyorum bakalim ne olacak

Kizlar merhaba aranizda banada yer var mi bugun test yaptim 2. Cizgiyi gordum sukurler olsun carsamba kan vericem. Insallah bebegim benimledir
Eki Görüntüle 1962468
Canım burdan da tebrik edeyim. Allah sonuna kadar devamını nasip etsin sağlıkla kucaginda goresin inşallah evladını dua et bende yetiseyim sizin döneme sağlıkla hayırlısı ile

Kalp atislari 6. Haftada duyuluyo bence acele etme.

Bana doktorum günde 2 kullanıyormuşum gibi gösterip (günde tek iğne kullanıyorum) 20 tane yazıyor. 10 tane falan da kendim alıp kenara koyuyorum. 20 iğne bitince 1 tane de kendinin aldığını kullanıp 3 haftda 1 gitmiş oluyorum mesela.
Bana rapor çıkmıyor, heteroyum. Ama ciddi sıkıntısı olana devletten rapor çıkıyor ücretsiz alıyor diye biliyorum.

Kızlar ne güzel çoğunuz keseyi gördünüz randevu günleriniz sayılı :) ben yurtdışındayım sistem çok farklı 2. Hamilelik olunca 9 ay sayılı dr randevumuz olacak evde test yaptım sağlık ocağına gittim orda da normal benim yaptıgım test ten yapıldı :) kana falan bakılmadı bile şimdi gebeliği takip eden ebe ler var 2. Çocuk olduğu için 2,3 hafta da anca gelir daha sonra kalp atışını duymamız için dr randevu alır yani kalp atışını duymak için bile en az 7,8 haftalık olucam yani 9 ay boyunca sinir oluyorum allahtan oğlum var 16 aylık yerinde durmuyor gün nasıl bitiyor anlamıyorum kafamı dağıtır kuzum sağlıkla alalım mşnnaklırımızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…