- 5 Ocak 2014
- 2.315
- 531
- 34
- Konu Sahibi bir garip oblomov
Ama pazartesi gidicem inş beta hcg de tam bilmiyorum ben kaç olmalı inş güzelliklerle gecer haöişliğimiz Allah ım kötüden korusun inş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eki Görüntüle 1962268
Ama ben birşey kullanmıyorum devlet hastanesinde ki doktor gerek yok dedi bu herkeste çıkar dedi çarşamba başka doktora gidicem riskli gebelik uzmanına bakalım o ne diycek.. Senin bu gen değil sanırım öylemi
Benimde bir düşüğüm ve bir kalp durmasıyla kaybım var doktor troit yüksek olması na bağladı ilaç kullanıyorum Allaha emanet çarşamba bakalım doktor ne diycekEvet aynı sonuçlarımız benim doktor düşük yapan herkese iğne veriyor bu iğne sayesinde bir çok kadının anne olduğunu söylüyor
Haydi bu sefer hayırlısıyla sağlıkla olsun inşaallahBenimde bir düşüğüm ve bir kalp durmasıyla kaybım var doktor troit yüksek olması na bağladı ilaç kullanıyorum Allaha emanet çarşamba bakalım doktor ne diycek
Aramizda 2 gun var canim seninle benim sat 26 ocak seninde 28 ocak olmaliBende de yok ta acaba olan varmı diye merak ettim :)
Heterezigot olunca öyle diyolar benim de Heterezigot aynı gen ama 3 düşük olduğu için belki bakilamayan genlerde sorun vardır diye clexane kullanıyorum hem de yüksek doz ,doktora kalsa günde 2 kez kullanmaliyim ama başka bi doktor da gerek yok diyince 1 kez kullanmaya karar verdim.Eki Görüntüle 1962268
Ama ben birşey kullanmıyorum devlet hastanesinde ki doktor gerek yok dedi bu herkeste çıkar dedi çarşamba başka doktora gidicem riskli gebelik uzmanına bakalım o ne diycek.. Senin bu gen değil sanırım öylemi
Masallah hcg baya yüksek. Progestan düşük onleyicidirbol bol dinlen bi sıkıntı olmayacak insallah.Mrb larrr bendee dün öğrendim hamile olduğumu beta hcg 13839 cıktı ve kese göründü ama cok sancım oluyo aranızda benim gibi olan varmı progestan kullanıyorum Rabbimiz kucagımıza almayı nasip etsin tüm isteyenlerinde bebişleri olsun inş
Evet herkes öyle diyoo ikiz olabilr diye yalnız Rabbimiz ol derse olur ilk oğlumda erken doğum tehlikem vardı ve 40 haftayı doldurmadan 36+3 günlükte doğdu her hafta iğne olmustum erken doğum olmasın diye dr farz et sen ikize hamilesin demişti şimdi ikizde olsa erken doğum riskim yine olur diye endişelendim ama dediğim gibi Rabbimiz ol derse olur inş acılarını görmeden miss kokularını alırızz kalp atısı daha duyan olmadı dimi aramızdaMasallah hcg baya yüksek. Progestan düşük onleyicidirbol bol dinlen bi sıkıntı olmayacak insallah.
Hadi bakalım inş güzel haberlerle dön benimde ikincinolcak inş oğlum 2 bucuk yasında Allah ım korusunKendimden bahsedeyim kızlar
Bir oğlum var 6 yaşında rabbim bağışlasın
Allah izin verirse ikinci olacak hayırlı sağlıklı inşallah
Sat 2 şubat
Adete 6 gün kala değer 0.1
4 gün kala 22.94
2 gün kala. 75.1
Adet tarihini 2 gün geçince de 675.6
Haftaya salı ya da Çarşamba gitcem kızlar ilk kontrolüm
İnşallah canım allah evlatlarımızı bizlere bağışlasın inşallah sağlıklı hayırlı güzel kardeşler nasip etsin rabbim yavrularımızaHadi bakalım inş güzel haberlerle dön benimde ikincinolcak inş oğlum 2 bucuk yasında Allah ım korusun
Amin canımİnşallah canım allah evlatlarımızı bizlere bağışlasın inşallah sağlıklı hayırlı güzel kardeşler nasip etsin rabbim yavrularımıza
Canımım profiline gir orada kişisel bilgiler var oradan yapabilrsin ☺Kizlar su gebelik takvimini nerden yapıyorsunuz
Haydi bu sefer hayırlısıyla sağlıkla olsun inşaallah[/QUOTE
İnşaAllah cnm
Benim 27 ocak cnm bir gün var aramızdaAramizda 2 gun var canim seninle benim sat 26 ocak seninde 2 ocak olmali
Benimde çarşamba randevum Rabbime emanet sizler böyle deyince kafama takıldı ama neyapıyım Rabbim büyük ona emanetHeterezigot olunca öyle diyolar benim de Heterezigot aynı gen ama 3 düşük olduğu için belki bakilamayan genlerde sorun vardır diye clexane kullanıyorum hem de yüksek doz ,doktora kalsa günde 2 kez kullanmaliyim ama başka bi doktor da gerek yok diyince 1 kez kullanmaya karar verdim.
InşaAllah canımHaydi bu sefer hayırlısıyla sağlıkla olsun inşaallah
Canim tesekkurlerCanımım profiline gir orada kişisel bilgiler var oradan yapabilrsin ☺