- 5 Mart 2014
- 7.767
- 10.616
- Konu Sahibi bir garip oblomov
Amin canim benim insallahAnladım cnm bende öyle yapayım teşekkür ederim
Senle aynıyız cnm inşaallah doğumlarımızı da konuşuruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canim benim insallahAnladım cnm bende öyle yapayım teşekkür ederim
Senle aynıyız cnm inşaallah doğumlarımızı da konuşuruz
Bu gruba ilk yazanlardan biriyim yakalamistin beni regl dongum uzun olunca anca yetistim size cok sukurHoşgeldin arkadaşım senin burda olmanı çok istemiştim nasip oldu çook şükür Rabbim sağlıkla kavuşurtursun hepimize
InşaAllah canım sen duydunmuIkisi birden olur insallah tekrar tekrar strese girmezsin
Ikimizinde aklı burdaydı çünkü çok şükür nasip olduBu gruba ilk yazanlardan biriyim yakalamistin beni regl dongum uzun olunca anca yetistim size cok sukur
Canım hayırlı olsun inş darısı doğumuna olsun sağlıkla yolun cok basındayız inş bebeklerimizide tek tek saglıkla görürüzKizlar merhaba aranizda banada yer var mi bugun test yaptim 2. Cizgiyi gordum sukurler olsun carsamba kan vericem. Insallah bebegim benimledir
Eki Görüntüle 1962468
Daha kimse duymadı bencee inş onuda duyarızz dr um beni persembe cagırdı yarın gitmeyi düşünüyorum sancıdan dolayı keşke gittiğimde kalp atıslarınıda duysammmm yoksa 2 haftaa bekliyecegizz gerci aonunda duymak olsunda beklerizKalp atisi duyan varmi
Benimde ikinci canım benimde sancım oluyo progestan kullanıyorum sürekli yatıyorum bugun oglumla parkta oynadık ve beni yordu sancı benimde kafamı cok karıstırıyo canım sıkılıyor ayrıca yeme içmem kesildi hiçbişey yemek istemiyorum oğlumda böyle degildiimerhaba hanimlar nasilsiniz. yeni hamisler hos gelmisler. sevindim grup yazmaya baslamis. birsey soracagim benim gibi duygusal olmaya basladinizm? en ufak birsey aglamaya başliyorum. hersey duygulaniyorum. diyorum meryem noliii sana. diye. ikinci hamilelim ama bu baska birseyy ya birde acayip adet sancisi cekiyorum ama kanama yok sukur
Benimde ikinci canım benimde sancım oluyo progestan kullanıyorum sürekli yatıyorum bugun oglumla parkta oynadık ve beni yordu sancı benimde kafamı cok karıstırıyo canım sıkılıyor ayrıca yeme içmem kesildi hiçbişey yemek istemiyorum oğlumda böyle degildii
Saolasin canim amin insallah ben degerimi ogrebeyim de hayirlisiyla i sallah kese sonra kalp atisida duyarizCanım hayırlı olsun inş darısı doğumuna olsun sağlıkla yolun cok basındayız inş bebeklerimizide tek tek saglıkla görürüz
Canım burdan da tebrik edeyim. Allah sonuna kadar devamını nasip etsin sağlıkla kucaginda goresin inşallah evladını dua et bende yetiseyim sizin döneme sağlıkla hayırlısı ileKizlar merhaba aranizda banada yer var mi bugun test yaptim 2. Cizgiyi gordum sukurler olsun carsamba kan vericem. Insallah bebegim benimledir
Eki Görüntüle 1962468
Yok canim ctesi insallahInşaAllah canım sen duydunmu
Kalp atislari 6. Haftada duyuluyo bence acele etme.Daha kimse duymadı bencee inş onuda duyarızz dr um beni persembe cagırdı yarın gitmeyi düşünüyorum sancıdan dolayı keşke gittiğimde kalp atıslarınıda duysammmm yoksa 2 haftaa bekliyecegizz gerci aonunda duymak olsunda bekleriz
Bana doktorum günde 2 kullanıyormuşum gibi gösterip (günde tek iğne kullanıyorum) 20 tane yazıyor. 10 tane falan da kendim alıp kenara koyuyorum. 20 iğne bitince 1 tane de kendinin aldığını kullanıp 3 haftda 1 gitmiş oluyorum mesela.Clexane kullanan arkadaslar bu igne yazdırma sorununu nasil çozdunuz 10 gunde bir yazdırmak isini nasil hallediyorsunuz rapor cıkartan varmi aranüzda rapor cikartinca ilaca kac para veriyorsunuz ben 10 taneye eczanede recete parasîýla 45 verdim birde 10 gunde bir muayene parası var siz ne yapiyorsunuz
Vajinal 2000, karından bakılacaksa 5000de görülüyor.Merhaba kızlar keseyi görmek ve kalp atışını duymak için değerin kaç olması gerekir
Sağol canım cevabın için sen duydun mu kalp atışını 6 haftalık hamilesin sanırımVajinal 2000, karından bakılacaksa 5000de görülüyor.
Kalp atışı genelde 6. Haftada başlıyor.