2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Canim senin de takvimin 6 hafta gösteriyor benim sat 27 ocak ama döngüm 31 gün bu durumda 6. Haftanın içinde değilimdir değil mi b hcg de düşük tırsmaya basladım

aslında 5 hafta 2 gunlugum burasi boyle gosteriyor 26 subat benimde son adet tarihim ama bunlardan cok etki eden degerlerde ne zaman hamile kaldigin oluyo ben gec hamile kaldim adetim bittinde esim memleketteydi yani adete yakin hamile kaldigim icin benimde degerim dusuk ilk hamilelikle ilgili tum kagitlarimi dosyaladim o kagitlara gore baya dusuk gozukuyo yani 31 gun dongun olabilir ama benden oncede hamile kalmis olabilirsin zaten dogum zamanlarindada fark edeceksiniz tahmini dogum yaziyo ama oynuyo tarihler

Herkese merhaba bende hamile olduğumu dün öğrendim bugün doktora gittim kan vermeden keseyi gördük elhamdülillah 5 haftalık dedi evlendim 1 sene çocuğum olmadı sonra tip 1 diyabet olduğumu geçen sene bu zamanlar öğrendim çok zor günleri geride bıraktım şimdi hamile olduğumu öğrendim beklemiyorduk sürpriz yaptı bize miniğim 2 buçuk sene bekledim hamd olsun dualarımız kabul oldu herkese hayırlı doğumlar diliyorum

Hayırlı olsun canım :) Rabbim sağlıkla huzurla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin :)

Mrb larrr bendee dün öğrendim hamile olduğumu beta hcg 13839 cıktı ve kese göründü ama cok sancım oluyo aranızda benim gibi olan varmı progestan kullanıyorum Rabbimiz kucagımıza almayı nasip etsin tüm isteyenlerinde bebişleri olsun inş

Değerin baya yüksekmiş canım ikiz mi ki

Bilmiyorum canım dr dün 4 haftalık dedi ama son adet tarihim 24 ocaktı ilgilenmedide dr ultrasonda kese gözüktü ama sancım beni tedirgin ediyor

İnternette bakıyorum dış gebelik fln korktum iyice kese hemen görülürmükii dış gebelikte veya beta hcg ne kadar olur zaten tek yumurtalıklıyım ikinci cocugum olcak inş bu oğlumda asılama yaptırdım 3 defa tutmadı kendiliğinden oldu simdi oğlum 2 bucuk yasında ve buda dr gitmeden oldu inş saglıkla alırız kucaklarımıza

Benim de ilk gebeligim 4+4üm şuan ama her gün bir iki saat adet ağrısı yaşıyorum tedirgin oluyorum inşallah sıkıntısız sonunu görürüz gebeliğimizin. Adet günü değerim 276 idi ben de henüz dotkora gitmedim salı günü randevum

Benim de ilk gebeligim 4+4üm şuan ama her gün bir iki saat adet ağrısı yaşıyorum tedirgin oluyorum inşallah sıkıntısız sonunu görürüz gebeliğimizin. Adet günü değerim 276 idi ben de henüz dotkora gitmedim salı günü randevum

Tebrik ederim sağlıkla kucağına alırsın inşallah ben daha kan vermedim keseyi gördük pazartesi sağlık ocağında vercem değeriniz yüksek bayağı kese kaç mm??

Hayırlı olsun sizinde çok takmayın benim 5 haftalık benim de ara ara sancılarım oluyor

Tebrik ederim sağlıkla kucağına alırsın inşallah ben daha kan vermedim keseyi gördük pazartesi sağlık ocağında vercem değeriniz yüksek bayağı kese kaç mm??
İlgilenmediki dr sancım olduğunu söyledim progestan öyle yazdı kendi dr umu aradım beta hcg mi söyledim o dedi daha küçük bebek persembe gel dedi ilacını kullan dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…