2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Bugün yazdı bana da bu ilacı ama bebeği etkiler mi ki sen emziriyor musun bi etkisi oldu mu bebeğe. Duphalac bebeğimde gaz yaptı çünkü bu da yapar mı ki.
Canm bu ilaçları kullanmazsak kabız olduğunda daha dikişlerin iyileşmeden zarar görebilir ..iyileşme süreci uzar..genelde Doğumdan sonra kullanıo çoğu kişi bebeği etkilediğini sanmam..bide bizim çocuk doktoru gaz için probiyotik damla yazdı o baya rahatlattı bebeği

Kızlar çoklu alıntı yapacaktım silindi hepsi. Uyku ve ağlama konusundaki tüm mesajlarınız için hepinize teşekür ederim
Faydalanmaya çalışacağım. utkumuz canim bana da yazabilir misin?

Merhaba kizlar herkes doğurdu bi ben kaldim sanirim :) Bugün doktora gittim 2 3 cm aciklik varmis eve gelince de kahverengi akintim oldu . Ama ne sanci ne su var .. Sadece bebek çok baski yapıyor . Sizce doğum yakinmidir .
Senin acikligin da varmis masallah bende hic bir sey yok insallah seninde dogumum kolay olur sağlıkla alirsin minnosunu kucagina

Kızlar çok kötüyüm. Kabız oldum ve lavman yapmak zorunda kaldım. Ama 24 saat bebeği emzirmemem gerekiyormuş. Tam da yeni yeni oturtmuştuk emzirme düzenini. Şimdi mama verince korkuyorum emmeyi unutursa, biberona alışırsa bebeğim diye. Bi de bugün ilk kontrolü vardı bebeğimin. Tiroid hormonları yüksek çıkmış. Doktor yenidoğanda oluyor dedi ama haftaya tekrar bakılacak. İnşallah düzelir. Baya moralim bozuk bugün. Allah daha büyük dert vermesin inşallah..

Haklısın canım ama Mehtap hanıma duphalac ı sordum bugün kullanma dedi. Toz ilacı denicem bi de bakalım inşallah tekrar kabız olmam. Bebeğimi de kötü etkilemez inşallah.

Korkma canım alışmıyorlar biberona kolay kolay. Benim oğlum dört gün yoğun bakımda biberonla beslendi eve geldiğinde hemen aldı memeyi. Şimdi de sütümün fazlasını sağıp biberonla veriyorum ara sıra yine memeye saldırıyor sonra

Cok gecmis olsun 24 saatte alismaz merak etme. Ama bence yine de biberon verme. Siringa veya kaşık tercih edebilirsin.

Bebeğim bütün gece hiç susmadi ve hic uyumadi sinirlerim bozuldu artık. Ne kadar zormuş. Bi kere yüzüne bakınca bütün zorluklari unutuluyor diyenler nerede? Ben neden unutamıyorum bebegimi mi benimseyemedim acaba garip hissediyorum

Peki bu kudret narı marketlerde oluyor mu bi kez pazarda görmüştüm başka da girmedim sanırım. Ayrıca nasil kullanılıyor? Denemedigim sey kalmadı gümüş kapak bile kullanıyorum. Bunu da deneyeyim

Merak etme canim o uykusuz gecelerde ben de geriliyorum Sinirleniyor um. Anne rahat huzurlu uykusuna almış olmadiginda çok normal. Yani en azından ben de yaşıyorum

Kızlar günaydın herkese. Ben fena durumdayım gogüslerimin ikiside yara oldu elektrik çarpması gibi sizliyor. Sütumde çok az zaten bütün gün elimde süt sağma makinesi süt sağıp biberonla veriyorum. Napicam ben biberona alışırsa beni emmez bi daha(((

Bu arada kabız olup dikiş ağrısı olanlar için benim doktorum voltaren fitil verdi çok sık kullanmamak lazım çünkü süte geçiyor ama kotuyseniz bir tanesi bile yetiyor mutluluğu yasamaya

N Nil4 canım pompa göğüs uçlarını acitmiyor mu, yani pompa daha çok yara yapıyor bence
parle Canım yanlış emziriyor olabilir misin, çoğu yöntemi denedim diyorsun ya ordan aklıma geldi

Beni lansinoh çok rahatlatmıştı, kullanmışsınızdir belki

Canım insan başta gerçekten çok zorlanıyor düşüncelerin normal ben oğlumda sinirlenip tutup sarsıyodum hafiften eşim elimden alıyordu çocuğu ben sakınleşene kadar ama şimdi hem 2 yaş sendromunda ki oğluma daha sakin davranıyorum hemde kızıma doğumdan sonra bi sakinlik geldi bana sankı ama dediğim gibi oğlunda krizlere gidiyordum.

Peki bu kudret narı marketlerde oluyor mu bi kez pazarda görmüştüm başka da girmedim sanırım. Ayrıca nasil kullanılıyor? Denemedigim sey kalmadı gümüş kapak bile kullanıyorum. Bunu da deneyeyim
Tüh ya acaba bebek yanlış mı tutuyor, simdiye kadar gecmesi lazımdı. Kudret narini bir arkadaşım verdi ama şöyle. Hani meyvesi var ya, onu yıkayıp kuruladiktan sonra zeytinyagina koyup, bekletiyorsun. Ne kadar beklerse yağa o kadar geçiyor. Sonra o yağı göğüs uclarina suruyorsun. Ben bir tek bundan fayda gördüm. Ama badem yağı da iyi diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…