- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #33.021
Evet suni sancı verecekBenimde dun kontrolum vardi her sey iyi bir hafta bekleyebiliriz dedi haftaya kontrole gelirken bavulunla gel dedi suni sanci deneyecek galiba
Canm bu ilaçları kullanmazsak kabız olduğunda daha dikişlerin iyileşmeden zarar görebilir ..iyileşme süreci uzar..genelde Doğumdan sonra kullanıo çoğu kişi bebeği etkilediğini sanmam..bide bizim çocuk doktoru gaz için probiyotik damla yazdı o baya rahatlattı bebeğiBugün yazdı bana da bu ilacı ama bebeği etkiler mi ki sen emziriyor musun bi etkisi oldu mu bebeğe. Duphalac bebeğimde gaz yaptı çünkü bu da yapar mı ki.
ayirlisi olsun hakkinda canim insallah kolay bir dogum olurDuşa gircem evet. Doktor 9 da gel dedi. Sancı vs. Yok. Bebek hareketli. Ama renk dönüyor kırmızıya . Bakalim hayırlısı
Senin acikligin da varmis masallah bende hic bir sey yok insallah seninde dogumum kolay olur sağlıkla alirsin minnosunu kucaginaMerhaba kizlar herkes doğurdu bi ben kaldim sanirim :) Bugün doktora gittim 2 3 cm aciklik varmis eve gelince de kahverengi akintim oldu . Ama ne sanci ne su var .. Sadece bebek çok baski yapıyor . Sizce doğum yakinmidir .
Haklısın canım ama Mehtap hanıma duphalac ı sordum bugün kullanma dedi. Toz ilacı denicem bi de bakalım inşallah tekrar kabız olmam. Bebeğimi de kötü etkilemez inşallah.Canm bu ilaçları kullanmazsak kabız olduğunda daha dikişlerin iyileşmeden zarar görebilir ..iyileşme süreci uzar..genelde Doğumdan sonra kullanıo çoğu kişi bebeği etkilediğini sanmam..bide bizim çocuk doktoru gaz için probiyotik damla yazdı o baya rahatlattı bebeği
Soylerim tabi canim. InsAllahh bi an once yaparlarda rahatlarlar oglum sürekli ikinma halindeCanım çözüm bulursan Banada şöyle lütfen bende neler denedim olmadı
Korkma canım alışmıyorlar biberona kolay kolay. Benim oğlum dört gün yoğun bakımda biberonla beslendi eve geldiğinde hemen aldı memeyi. Şimdi de sütümün fazlasını sağıp biberonla veriyorum ara sıra yine memeye saldırıyor sonraKızlar çok kötüyüm. Kabız oldum ve lavman yapmak zorunda kaldım. Ama 24 saat bebeği emzirmemem gerekiyormuş. Tam da yeni yeni oturtmuştuk emzirme düzenini. Şimdi mama verince korkuyorum emmeyi unutursa, biberona alışırsa bebeğim diye. Bi de bugün ilk kontrolü vardı bebeğimin. Tiroid hormonları yüksek çıkmış. Doktor yenidoğanda oluyor dedi ama haftaya tekrar bakılacak. İnşallah düzelir. Baya moralim bozuk bugün. Allah daha büyük dert vermesin inşallah..
Cok gecmis olsunKızlar çok kötüyüm. Kabız oldum ve lavman yapmak zorunda kaldım. Ama 24 saat bebeği emzirmemem gerekiyormuş. Tam da yeni yeni oturtmuştuk emzirme düzenini. Şimdi mama verince korkuyorum emmeyi unutursa, biberona alışırsa bebeğim diye. Bi de bugün ilk kontrolü vardı bebeğimin. Tiroid hormonları yüksek çıkmış. Doktor yenidoğanda oluyor dedi ama haftaya tekrar bakılacak. İnşallah düzelir. Baya moralim bozuk bugün. Allah daha büyük dert vermesin inşallah..
Peki bu kudret narı marketlerde oluyor mu bi kez pazarda görmüştüm başka da girmedim sanırım. Ayrıca nasil kullanılıyor? Denemedigim sey kalmadı gümüş kapak bile kullanıyorum. Bunu da deneyeyimDün gece kimyon yaptım. 1 bardak kendim içtim, bebeğe de 1 çay kaşığı verdim. Sonra uyumuşum. Bebek annemleydi. Annem çok rahatladigini söylüyor. 13 günlük vermiş oldum kimyonu. Erken ama ne yapayim gazina hiç care bulamadım.
Kızlar göğüs acısı çekenlere kudret narı siddetle tavsiye ediyorum, lütfen deneyin dua edersiniz bana.
@GUL_84 gerçekten doktor emzirme saatlero dışında aglarsa meme verme mi dedi? Şok oldum. Bunlar daha kaç gunluk ki, her istediklerinde vermek lazim
Merak etme canim o uykusuz gecelerde ben de geriliyorum Sinirleniyor um. Anne rahat huzurlu uykusuna almış olmadiginda çok normal. Yani en azından ben de yaşıyorumCok gecmis olsun24 saatte alismaz merak etme. Ama bence yine de biberon verme. Siringa veya kaşık tercih edebilirsin.
Bebeğim bütün gece hiç susmadi ve hic uyumadisinirlerim bozuldu artık. Ne kadar zormuş. Bi kere yüzüne bakınca bütün zorluklari unutuluyor diyenler nerede? Ben neden unutamıyorum bebegimi mi benimseyemedim acaba garip hissediyorum
Canim nisan hafif pembemsi afedersin sumuksu icinde kirmiziliklar olan bi akinti.Nisan nasıl bişi ki . İlk adet olacak gibi peçeteye gelen kırmızılar var. Ağrı sancı yok ama
Canım insan başta gerçekten çok zorlanıyor düşüncelerin normal ben oğlumda sinirlenip tutup sarsıyodum hafiften eşim elimden alıyordu çocuğu ben sakınleşene kadar ama şimdi hem 2 yaş sendromunda ki oğluma daha sakin davranıyorum hemde kızıma doğumdan sonra bi sakinlik geldi bana sankıCok gecmis olsun24 saatte alismaz merak etme. Ama bence yine de biberon verme. Siringa veya kaşık tercih edebilirsin.
Bebeğim bütün gece hiç susmadi ve hic uyumadisinirlerim bozuldu artık. Ne kadar zormuş. Bi kere yüzüne bakınca bütün zorluklari unutuluyor diyenler nerede? Ben neden unutamıyorum bebegimi mi benimseyemedim acaba garip hissediyorum
Tüh yaPeki bu kudret narı marketlerde oluyor mu bi kez pazarda görmüştüm başka da girmedim sanırım. Ayrıca nasil kullanılıyor? Denemedigim sey kalmadı gümüş kapak bile kullanıyorum. Bunu da deneyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?