- Emoji Skoru
- 916
- Puanlar
- 103
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #32.701
Zaten son bir aydır neredeyse doğru düz gün kilo almıyordu. 2 haftadan fazla gerilik vardı. Doktor artık alalım, beklemekle kilo almaz bu saatten sonra dedi. Son ultrason 2920 ydı sanırım. Ertesi gün 3090 doğduCanım niye o kadar erken girdin?
Annem zaten kalıyor bende. Eşim de sürekli söylüyor, gel baba ofise gidelim vs. Annesine de söyledi defalarca, annesi rahat edemiyor evde erkekle bebek bakimi vs. Ama laftan anlamiyorlar kiAnneniz gelip kalsın sizde bu bahaneyle gidebilirler eşinize de annem yorgun ve biraz üzgün olduğumu görmüş kıyamamış gelmiş dersiniz eşiniz adım atacak gibi görünmüyor.
canım benimkiler de Allah razı olsun bana iş yaptırmıyorlar bazen kendime diyorum nankörsün ama sürekli bi gerilim psikolojimi bozuyorlar aynı kararı ben de aldım canım bakalımKızlar demek yalnız değilmişim ben de annemi çağırdım daha doğum yapmadan yardımcı olması için evet hakkını ödeyemem her işi yapıyor ancak evde huzur kaçtı diyebilirim çok da uzağız git de diyemem.Bu ders oldu olur da ikinci yavrum olursa kimseyi çağırmayacağım. Sizin işiniz daha zormuş hem anne hem kv.
ederim canım inşallah bi sıkıntı olmaz da. Allah hepimizin yardımcısı olsunCanım bizi de haberdar et bugün dışarıdayken sizi düşündüm.
insallah gecer canm boyle cok zor oluyoGeçiyo canım benim ilk lohusalığım senin yaşadığın gibiydi sürekli ağlıyodum annem 20 gün kaldı sonrasında daha beter oldum kayınvalidemler geliyodu ağlıyodum halbuki onlarla alakası yoktu ama bu yüzden eşimle de aram açılıyodu berbattı ama gerçekten 40 ı çıkınca o bunalım da senin üzerinden gidiyo eee tabi biraz da herkesin elini eteğini yavaş yavaş çekmesi de etkili çünkü her kafadan bi ses çıkıyo o da insanı çok bunaltıyo ama emin ol geçicek çok bunaldığınzaman bi içinden oku ve geçicek de kendi kendine rahatlat biraz içini
Iş yapınca vücut yorulur en fazla. Zorlanirsam yardimci çağırırım, dışarıdan yemek soylerim, peynir ekmek yerim. Ama gönül yorulunca çaresi yok. Hele hayatta insanın başına bir iki kere gelecek özel şeylerde gönül yorgunluğunun hiç çekilecek tarafı yok. Yaptığı işi altın suyuna batirsa ne faydacanım benimkiler de Allah razı olsun bana iş yaptırmıyorlar bazen kendime diyorum nankörsün ama sürekli bi gerilim psikolojimi bozuyorlar aynı kararı ben de aldım canım bakalım
aynen canım çok haklısın ilk gebeliğimiz artık acemiliğe geldi diyelim ben de kendi yağımda kavrulacam artık, bunu atlatalım da inşallah huzurumuz daha fazla kaçmadanIş yapınca vücut yorulur en fazla. Zorlanirsam yardimci çağırırım, dışarıdan yemek soylerim, peynir ekmek yerim. Ama gönül yorulunca çaresi yok. Hele hayatta insanın başına bir iki kere gelecek özel şeylerde gönül yorgunluğunun hiç çekilecek tarafı yok. Yaptığı işi altın suyuna batirsa ne fayda
canım Allah şifa versin inşallah en kısa zamanda, kakasını yapmadı mı hiçKızımı dün aksam kuvöze aldılar, bağırsakları tikaliymiş, biz de hastanedeyiz dualarınızı bekliyorum
canım bana da yarın suni sancı verecekler içimi rahatlattın.Kizlar ben de suni sancıyla doğum yaptım korkulacak bi tarafı yok doğumumu hızlandırdı bile, inşallah sizlerde tek avazda kurtulursunuz, 2-3 saatte oldu bebeğim çok şükür...
burdaki bi arkadaş yazmıştı sancım geldikçe eşim belime masaj yaptı, çömeldim diye, ben bunun çok faydasını gördüm,
Devlet hastanesinde yanımda yakınım yoktu ama kendim belime masaj yapmaya çalıştım, çömeldim açılmam cabuk oldu...
Biz de 20 günlüğüz ve dediğin gibi yüksek duruyor bezi hatta sıkıştıriyor gibi. Noal olduğunu düşünmüştümKizlar benimde bebegimin gobegi yuksek duruyor baya. Acaba baglama sekliyle mi alakali olabilir. O sekilde yuksek kalirsa kotu bir gorunum olacak. Bugun 20 gunluguz. 10 gun sonra kalca ultrasonu icin gittigimde doktora sorucam bakalim ne diyecek.
İsilik için doktora götürdüm normal dedi. İlaç vermedi. Ilık su ve pamukla sil yüzünü dedi. Kendi kendine geçer inş.Kızlar benimde bebegim cok gazlı bende zinco kullaniyorum ama yinede gazı oluyo sizce en iyisi ise yarayani hangisi galiba bu gaz problemine kesin cözum yok. Birde yüzünde isilik oldu bebisimin .gecmesi icin ne yapabilirim. Bir de ayrica az da olsa poposu pişik oldu bunun icin en etkili krem hangisi kızlar.
Yarın kontrolüm var bakalım kanala inmiş mi. Açıklık var mı diye bakacak. Hakkımızda hayırlısı olsun artıkthe mentalist inşallah canım benim ben de bazen öyle düşünüyordum ama beklemesem de sonra vicdan azabı çekerdim sanırım. doktorun ne diyor bir sıkıntı yoksa senin de isteğin varsa biraz daha bekleyebilirsin bence ama yine de iyice düşün kendini tart en iyi doktorunla sen karar verebilirsin hakkımızda hayırlısı olsun
Canim Rabbim kizina tez zamanda sifa versin insAllah yakinda kavusursunuz Allah yardimciniz olsunKızımı dün aksam kuvöze aldılar, bağırsakları tikaliymiş, biz de hastanedeyiz dualarınızı bekliyorum
Canim ben 2014 eylul annesiyim sizi takip ediyorum dr git cunku ya enfeksiyon ya da bebek kakasini yapmis olabilir lutfen dikkate alinkızlar bugün öğleden sonra 3 kere yeşil ama hafiften kahveli 5 kuruş büyüklüğünde akıntım oldu nişan mıdır ki umutlanmak istemiyorum artık ama duramıyorum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?