2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Kizlar Sterilizasyon işini napiyorsunuz pompa biberonları her kullanımdan sonra kaynatiyor musunuz? Ben ara ara kaynatiyorum kullanımdan hemenbsonra use sıcak suyla yıkıyorum biraz beklediyse deterjanla yıkıyorum. Pompayi biberonları kalkanları Sök yika kurula yoruldum valla. Sürekli kaynatamayinca aklıma takılıyor degil

Ctesi öğlen doğum yaptım. Tuvetimi çok zor tutuyorum ya. Bazen kaciracak gibi oluyorum. Çok moralim bozuluyor. Hadi hamileyken, mesaneye baskı var diyorduk. Dogumdan sonra böyle mi kaldım
Canım rahim kasılması senin bahsettigin.rahim kendini toparlayan kadar ağrı ve sürekli wc isteği normal 10-15 gün

Ctesi öğlen doğum yaptım. Tuvetimi çok zor tutuyorum ya. Bazen kaciracak gibi oluyorum. Çok moralim bozuluyor. Hadi hamileyken, mesaneye baskı var diyorduk. Dogumdan sonra böyle mi kaldım
Canim banada aynisi oluyordu bende korkuyodum oyle kalacakmiyim gecmicekmi ameliyattan dolayi mi biyle oldu diye ama gecti cok şükür. Duzelmen biraz zaman alabilir

Sut sagan anneler. Ben 58 gündur sut sağıyorum artik tecrube edindim. Bu sure boyunca anladim ki gogus ne kadar boşalırsa okadar sut artiyor. Size tavsiye sagarken sut gelimi bitince kesinlikle sagmayi birakmayin. Biyerde okumustum süt gelimi durur bi muddet sonra devam eder diye. Ben süt bittiginde elimle sagmaya devam ediyorum pompanin cekemedigini elimle cikartiyorum elimle de yaptikca sut gelimi artiyo sonra da pompayla devam ediyorum bunu birkackere tekrarliyorum göğsümu iyice bosaltiyorum ve sutumun arttigini cok iyi farkedebiliyorum ve sonra gelem sütün rengi ilk sagdigima göredaha koyu oluyo sari gibi sanirim yağlı sut daha sonra geliyo. Ben lansinohun manuel pompasini kullaniyorum cok memnunum. Temizligini de sut sagmaya baslamadan once tencereye su koyuyorum kayniyo ben sagarken kaynayinca kapatiyorum. Pompayi sünger yardimiyla su ile temizleyip kaynattigim suya koyuyorum 10 dk bekletip cikartarak yapiyorum.

Kızlar bebeğimin yanaklarında ve gözünün üstünde minik minik isilik gibi kırmızı döküntüler çıktı. Normal bsy mi bu. Elleri sürekli yüzünde. Bi yerde cıkmıstı eliyle süre süre yaydı sanırım. Ne yapmam lazım yaşayan varmı?

Bende de aynı canım ama Dr normal 1 2 aya geçecek dedi inşallah geçerler

Gerçekten kötü canım onun titremesi falan çok başka bende sağıyorum 2gundur baya rahatladı göğüslerim

Bugün tekrar kontrolüm vardı ve bebeğin hala geleceği yok.. günde 3 saat yürüyorum, evde durmadan çömelme egzersizleri yapıyorum daha ne yapabilirim ki ben? Kanala bile girmemiş daha. Hareketleri suyu iyi diyor doktor bekleyeceğiz diyor çünkü bebeğin keyfi gayet yerinde ama ben artık hayırlısıyla kavuşmak istiyorum..

Canım benim de bugün kontrolüm vardı. Doktorum 40. haftayı geçirtmiyorum sıcak bakmıyorum ama sizin bebeğinizin suyu durumu iyi nst sonuçları iyi o yüzden pazartesiye kadar bekleyelim, eğer gelmezse artık sezaryen ile alalım dedi. 40+3 olacağım o gün. Benim bebeğimin de başı hala mobilmiş kanala oturmamış, suni sancı versek hiçbir işe yaramaz acı çektiğinizle kalırsınız dedi. Ne yapacağız böyle bilmiyorum bi gelemedi bebişler:) Bir yandan yapı bu kadar müsaitken hem de bu kadar beklemişken sezaryene girmek biraz üzüyor, bir yandan da diyorum önemli olan bebeğin sağlığı hayırlısı nasıl olacaksa o şekilde doğması. Çook karmaşık duygular içindeyim. Hakkımızda hayırlısı nasılsa öyle olsun sağlıkla gelsinler inşallah.

Hakkında hayırlısı olsun canım bende normal Doğum istiyordum ama son anda plansız şekilde sezeryan oldum şükür su an toparlandım Bu konuda üzülme hakkında hayırlısı olsun sağlıcakla hayırlısıyla kavuşursun insallah yavruna. Bende 39+3 de sürpriz şekilde seseryan oldum

İşte ben de bundan korkuyorum. Daha 9 günüm var ama kanala girmedi. Hatta oldukça hareketli hiçbir ağrım sızım da yok. Sezeryan olmak istemiyorum ama mecbur kalacağım diye korkuyorum kilosu da artıyor gitgide

Kızlar 1haftadır Doğum yapmışım. Parmaklarım uyuşuyor hatta bazen şişiyo. Bu durumu yaşayan var mı aranızda

Sağol canım benim amin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…