• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Kızlar benim de sut fazla olması problemim var ben pompa almamıştım ama göğüslerim çok doldu bi kaç gece sık sık titreme sıtma yaptı bende bebeğim birini emerken diğeri şakır şakır akıyor yeni pompa aldım bu akşam sagdım biraz rahatladım bende lansinoh manuel aldım gayet güzel suan için ama bu sağma işini nasıl biz duzen oturttunuz bebeğimin ne zaman meme isteyeceği belli olmuyor ki
İki gece önce ben de uyandım bebeğin sesiyle bi baktım terden resmen yorgan ıslanmış sonra bi titreme başladı öyle böyle değil eşim çok korktu. Sonra ben üşümeye başladım ufoyu yakıp oturdum böyle kabus gibi bir geceydi. O gün tek göğüs ucum yara olup kanamıştı ben de bebeğe vermemiştim. Sağmadımda. Sabah kalktım o göğüs resmen mermer gibi taş gibi olmuş bütün gün sağdım acısada bebeğe verdim daha yeni düzeliyor. Resmen sıtma oldum ve çok korktum ne fena bir şeymiş bu

bir garip oblomov bir garip oblomov , G gizzz , Gamzeli0603 Gamzeli0603 , Lady10 Lady10 sağolun öneride bulunup sorduğunuz için, annemi aradım ne olur ne olmaz git, yarim saatlik yol hastane dedi, gittik geldik, dr sızıntı görünmüyor, dedi, ama sancım çıktı bayağı, 1-2 güne doğurursun dedi.
Velhasılı kelam gittik birşey çıkmadı ama içimiz rahat etti çok şükür...

Lady10 Lady10 sen ne yaptın canım

Üç dört gün oğlum hastanede yattığı için sütümü sağıp gönderiyordum en az yarım saat sağıyordum tek göğsü anca uyarılıp süt akımı yavaş yavaş başlıyor
peki hizi nasildi yani vakum ben simdi makine aldm wee baby die 4 asama gucu var ben 2 de sagiyorum 5 dk sutum 10 cc kdr cikiyo bitti die kapatyrm 3 de yarim saat mi sagmalym Hoppa

sebnemcan sebnemcan canım nasılsınız bayadır yazmadın doğum yaptın mı

Yaptım canım 8 Kasım da 3 hafta olacak ama giremedim hiç topiğe hatta pc yi bile açamadım :) Gayet güzel 3400 49 cm bir Dora'cık doğdu :) Sen ne yaptın ? Çok fazla yazılan var geri dönüp okuyamıyorum :(

peki hizi nasildi yani vakum ben simdi makine aldm wee baby die 4 asama gucu var ben 2 de sagiyorum 5 dk sutum 10 cc kdr cikiyo bitti die kapatyrm 3 de yarim saat mi sagmalym Hoppa
Canım ben 15 dk sağıyorum. Bende 2 kuvvetinde sağıyorum . Sabahları daha çok süt oluyormuş aklında olsun.Birde sağmaya başlamadan önce su içecekmişsin diye okudum ben. Miktara takılıp stres yapma sakın sütünü etkiler... bebekler emdikleri zaman pompadan daha fazla süt çekermiş zaten.

Canım ben 15 dk sağıyorum. Bende 2 kuvvetinde sağıyorum . Sabahları daha çok süt oluyormuş aklında olsun.Birde sağmaya başlamadan önce su içecekmişsin diye okudum ben. Miktara takılıp stres yapma sakın sütünü etkiler... bebekler emdikleri zaman pompadan daha fazla süt çekermiş zaten.
anldm cnm cok tskkrdrm ozaman bende bundan sonra en az bi 15 dk tutym gogusumde ben sut bitince kapatydm azck bsy ckyr zaten daha da kalmamstr die dusunydm

peki cok vakumu nasl olmali.cnm benm cok cekerse bsy olur die 2 de sagyrm 3 ve 4 de var .. 2 de 5 7 dk sut cikana kadr sagyrm sut bitince bitti die kapatyrm
Bilmiyorum ki benim maline kademeli olarak artıyor en üst kademesi biraz canımı acıtıyor orda yavaslatıyorum hızını makineden makineye degişir. Real bubee benimki aliexpressten almıştık

Belki yaşayan vardır diye yazıyorum. Bebeğim vazen aç olmasına rağmen memeyle kavga ediyor asla almiyor. O zaman hemen göğüs kalkanina birikmis olan 2 3 cay kaşığı sütü damla damla ağzına dokuyorum. Onlari yalaninca memeyi daha iyi tutuyor

Yaptım canım 8 Kasım da 3 hafta olacak ama giremedim hiç topiğe hatta pc yi bile açamadım :) Gayet güzel 3400 49 cm bir Dora'cık doğdu :) Sen ne yaptın ? Çok fazla yazılan var geri dönüp okuyamıyorum :KK43:
maşallah:nazar: hayırlı olsun canım darısı henüz doğuramayanlara. grupta aktiftin sonra göremeyince merak ettim bebiş olunca normal tabi girememen:emir_bebek: ben 40+2 oldum bekliyoruz hala:işsiz:

Kızlar emzik verdiniz mi bebeğinize? Benim oğlan doyuyor ama memeyi bırakmıyo dalıyor memede yerine koyuyorum başlıyo ağlamaya. Emzik versem mi bilemedim? Gayet doyuyor fazlasını çıkarıyor bile

Benim pompa mamajoo elektrikli. 8 kademesi var yavaş yavaş artırıyorum en son 5de felan çekiyorum bebek hastanedeyken tek memeden 80 cc çıkuyordu. Dün sağdım 40cc çıktı 20 dkda

Kızlar emzik verdiniz mi bebeğinize? Benim oğlan doyuyor ama memeyi bırakmıyo dalıyor memede yerine koyuyorum başlıyo ağlamaya. Emzik versem mi bilemedim? Gayet doyuyor fazlasını çıkarıyor bile
Ben direk hastanede verdim. Altini degistirirken çok acı ağlıyor, emzikle oyalaniyor biraz. Tokken de veriyorum ama onu çok uzun tutmuyor. Bunlar daha bir kac gunluk, her agladiginda meme vermemiz lazim zaten ama doyduktan sonra bence oyalamak için iyi olur. Benim fikrim tabii

canim ben ebenin tavsiyesi uzerine yara bandi yapsistrdm boylece sargili yeri gibegine geldi hava aliyor rahat rahatta bezini kiyafetni gydrp cikrtyrm
Onu bende düşündüm canm ama bant çıkarken çok acır diye kıyamadım, bir de acıtmayan bant diye bir şey okudum nette ama acaba böyle bir şey var mıdır?

bir garip oblomov bir garip oblomov , G gizzz , Gamzeli0603 Gamzeli0603 , Lady10 Lady10 sağolun öneride bulunup sorduğunuz için, annemi aradım ne olur ne olmaz git, yarim saatlik yol hastane dedi, gittik geldik, dr sızıntı görünmüyor, dedi, ama sancım çıktı bayağı, 1-2 güne doğurursun dedi.
Velhasılı kelam gittik birşey çıkmadı ama içimiz rahat etti çok şükür...

Lady10 Lady10 sen ne yaptın canım
İçin rahat etmiştir en azından canım. Kısa zamanda alırsın inşallah kucağına bebeğini.

Back