2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Oglum 10 gundur gazli ce kakasini yapamiyordu ama sabaha karsi 4 gibi guzel bir masaj yaptim sukur yapti kakasini youtubeye ayse oner gaz masaji yaz cikiyor zeytin yagi surerek ve bastirarak guzelce masaj yaptim. Bebislerinize ilac kullanmayin gaz da hicbir ise yaramiyormus. Doktorlar anne istiyor ve oyalansin diye yaziyormus doktorum soyleyince sok oldum. Ayrica gaz icin gunde 2 bardak kimyon suyu iciyorum baya etki etti bebegime

Cisli bez sayisi belirler doyup doymadigini gunde 5 6 adet cisli bez cikiyor mu?

Siktiginda sut yoksa, illa sut yok demek degildir. Bebegn yutkunuyor mu emerken? Hic memenden alma, o ceke ceke getirir. Mama veriyor musun, vermediginde gunde 5 bez kirletiyorsa doyuyordur. Inciri sekersiz kaynat iç, humanadan vazgecme, booool su ve bol dereotu

Bugune kadar bir yudum su vermisligi yoktur aslında. Ama torun baldan tatlı herhalde Allah hep iyilerle karsilastirsin
Bende hep iyi derdim kv icin ama dogumdan sonra gordum yuzunu lohusaligimi burnumdan getirdi guya isten izin alip gelip basimda diracakti daha hastane odasinda bile kalmadi. Her gun telefobla arayip nasil gecti geceniz diyor sadece bazen acmiyorum bile ben samimi olup bu gece uyumadi hep emdi diyorum kesin sutun az yetmiyor doymuyorsa ondan uyumuyordur diyor agiz dolusu kufur etmemek bagirmamak icin zor tutuyorum kendimi. Insan hic mi olumlu bisi soylemez olsun kizkm boyle buyucek emcek aglicak altini pisletcek de bari dimi yok illa benim sutum yetmiyordur ondan uyumuyor. Kimseye iyi deneye gelmiyormus bunu anladim. Bende artik iyi gecti gecemiz diyip soguk konusuyorum samimi olmaya gelmiyor cunku

Canım bize masaj falan fayda etmiyor Kakasını yapıyor bir sıkıntı yok fakat çok zorlanıyor yapmadan önce.. doktor karın şekli için örümcek karın ifadesini kullandı ne demekse bilmiyorum. Bu karın şeklindeki bebekler gazlı olur dedi. Annenin yedikleriyle ilgisi yok dedi. Kendi bünyesi yapıyor dedi. İnşallah düzelir kısa zamanda...

Nedense yaşlılarda bu var benim de annem öyle. Çok çocuk büyüttükleri için kendilerini alanlarında uzmanlaşmış sanıyorlar :) halbuki yeni anneler araştırıyor doktora soruyor daha bilgili diye düşünüyorum. Mesela doğunca ilk olarak ağzına zemzem suyu vericem hurma sürücem diyor. Anne diyorum ilk ağzına değen şey anne sütü olmalı. Ya da gazı olmaması için ağzına soda damlat dedi birileri de. Sizin aklınıza uysam çocuğu hasta ederim dedim

Günaydın kızlar sabah sümüksü açık kahverengi akıntı geldi ama nişan mı emin olamadım anneme gösterdim nişan dedi. Dün muayeneden sonra doktor lekelenmen olabilir demişti. Ama sabah gelen şey her zamanki akıntıdan farklıydı. Muayeneden sonra kanlı akıntılarım gelmişti suluydu ama sabahki sümüksüydü yani parmakların arasında uzuyordu sizce nişan mıdır?

Günaydın herkese . 1 buçuk yaşındaki oğlumun gaz sancısı ile gece uyuyamadim. İnşallah yeni bebem gazli ağlayan bebek olmaz. Zor geçio gece. Sizin muhabbetler gaz süt vs. Dönmüşken. Benim yarın randevum var doktorum la ssvd konuscam umarım yapabilir iz yaparsın der

Benim de annem tam filmlere layık. Göğüslerim yara diye canım yanıyor. Emzirme mama verelim diyor. Sut birikti sagalim ziyan olmasin diyorum, pompa acitiyor gir dusta akit diyor. 2 saatten fazla uyumayip emmesi lazim. Ben uyanik kaliyorum diye, bebeği benden habersiz oyaliyor. Ben yoruluyorum diye bebeğe kızgın resmen

Keske biraz daha dusunceli olsalar. Ustelik sana olmasi gerekenden kat kat fazla annelik yapmasi gerekliydi anneni aratmamak icin. Benimde durumum senden cok farkli degil. Ustelik benimki bu halimde bana yemek yemeye cikiyor bana yardimci olacagina. Allahim diyorum elim ayagim tutsunda yeter ki beni ona buna muhtaç etme. Cok fazla dusunmeye firsatim olmuyor 2 cocukla olunca yoksa hasta ederler insanı.

Benim esimin ablasi ssvd yapti gayet kolay gecmis dogumu insallah seninde gonlundeki gibi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…