- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.165
- 498
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #32.261
Oglum 10 gundur gazli ce kakasini yapamiyordu ama sabaha karsi 4 gibi guzel bir masaj yaptim sukur yapti kakasini youtubeye ayse oner gaz masaji yaz cikiyor zeytin yagi surerek ve bastirarak guzelce masaj yaptim. Bebislerinize ilac kullanmayin gaz da hicbir ise yaramiyormus. Doktorlar anne istiyor ve oyalansin diye yaziyormus doktorum soyleyince sok oldum. Ayrica gaz icin gunde 2 bardak kimyon suyu iciyorum baya etki etti bebegimeKızlar bu arada sancı gaz damlası kullanmaya başladınız mı,hangisini kullaniyorsunuz?biz iki gündür çok fenayiz.surekli sancilaniyor bacaklarını karnına çekip uyku uyuyamiyor beni de uyutmuyor.bugun nurse harveys aldım inşallah ise yarar
Cisli bez sayisi belirler doyup doymadigini gunde 5 6 adet cisli bez cikiyor mu?Kızlar bir bugün evimize geldik bebisimizle çok şükür ama benim sütüm gelmiyor sanki. Göğsümü siktigimda süt yok ama Bebeğimi hep göğsümde tutuyorum. Sanırım süt olmadığında mi yetmediginden mi doymuyor ve akşamları krizde. Ne yapacağımı şaşırdım. Humana tea içiyorum bol su tuketiyorum ve bugün gogsumun üstünde sıcak suda ıslatıp havlu beklettim.bu süt olayını nasıl çozerim bir akıl verin lütfen ya
Bugune kadar bir yudum su vermisligi yoktur aslında. Ama torun baldan tatlı herhaldeOhh iyimiş KV nin iyisi iyi oluyor heralde biz hastaneden sonra yüzünü görmedik arkadaşım iki çocuğuyla geldi yanımda kaldı.
Siktiginda sut yoksa, illa sut yok demek degildir. Bebegn yutkunuyor mu emerken? Hic memenden alma, o ceke ceke getirir. Mama veriyor musun, vermediginde gunde 5 bez kirletiyorsa doyuyordur. Inciri sekersiz kaynat iç, humanadan vazgecme, booool su ve bol dereotuKızlar bir bugün evimize geldik bebisimizle çok şükür ama benim sütüm gelmiyor sanki. Göğsümü siktigimda süt yok ama Bebeğimi hep göğsümde tutuyorum. Sanırım süt olmadığında mi yetmediginden mi doymuyor ve akşamları krizde. Ne yapacağımı şaşırdım. Humana tea içiyorum bol su tuketiyorum ve bugün gogsumun üstünde sıcak suda ıslatıp havlu beklettim.bu süt olayını nasıl çozerim bir akıl verin lütfen ya
Insaallah canim. Biz de kavussaydik hayirlisiyla bebislereGünaydın kızlar
Doğuramayan sanırım bi iki kişi kaldı sizlerden de güzel haberler bekliyoruz inşallah
Begumsav canım benim nasılsın merak ediyorum seni ve bebeğini
Yolun sonu artık canım doğurdum diye yazmaya bişeycik kalmadı hayırlısıyla sağ salim kavuşun da...Insaallah canim. Biz de kavussaydik hayirlisiyla bebislere
İnşallah minnoslar gelmeye karar verirlerse sag salim kavusalim bizde minnoslarimizaGünaydın kızlar
Doğuramayan sanırım bi iki kişi kaldı sizlerden de güzel haberler bekliyoruz inşallah
Begumsav canım benim nasılsın merak ediyorum seni ve bebeğini
Aman zararları olmasında karlarını istemiyorum:)Bugune kadar bir yudum su vermisligi yoktur aslında. Ama torun baldan tatlı herhaldeAllah hep iyilerle karsilastirsin
ben de göremedim canım
Bende hep iyi derdim kv icin ama dogumdan sonra gordum yuzunu lohusaligimi burnumdan getirdi guya isten izin alip gelip basimda diracakti daha hastane odasinda bile kalmadi. Her gun telefobla arayip nasil gecti geceniz diyor sadece bazen acmiyorum bile ben samimi olup bu gece uyumadi hep emdi diyorum kesin sutun az yetmiyor doymuyorsa ondan uyumuyordur diyor agiz dolusu kufur etmemek bagirmamak icin zor tutuyorum kendimi. Insan hic mi olumlu bisi soylemez olsun kizkm boyle buyucek emcek aglicak altini pisletcek de bari dimi yok illa benim sutum yetmiyordur ondan uyumuyor. Kimseye iyi deneye gelmiyormus bunu anladim. Bende artik iyi gecti gecemiz diyip soguk konusuyorum samimi olmaya gelmiyor cunkuBugune kadar bir yudum su vermisligi yoktur aslında. Ama torun baldan tatlı herhaldeAllah hep iyilerle karsilastirsin
Canım bize masaj falan fayda etmiyorOglum 10 gundur gazli ce kakasini yapamiyordu ama sabaha karsi 4 gibi guzel bir masaj yaptim sukur yapti kakasini youtubeye ayse oner gaz masaji yaz cikiyor zeytin yagi surerek ve bastirarak guzelce masaj yaptim. Bebislerinize ilac kullanmayin gaz da hicbir ise yaramiyormus. Doktorlar anne istiyor ve oyalansin diye yaziyormus doktorum soyleyince sok oldum. Ayrica gaz icin gunde 2 bardak kimyon suyu iciyorum baya etki etti bebegime
Nedense yaşlılarda bu var benim de annem öyle. Çok çocuk büyüttükleri için kendilerini alanlarında uzmanlaşmış sanıyorlar :) halbuki yeni anneler araştırıyor doktora soruyor daha bilgili diye düşünüyorum. Mesela doğunca ilk olarak ağzına zemzem suyu vericem hurma sürücem diyor. Anne diyorum ilk ağzına değen şey anne sütü olmalı. Ya da gazı olmaması için ağzına soda damlat dedi birileri de. Sizin aklınıza uysam çocuğu hasta ederim dedimBende hep iyi derdim kv icin ama dogumdan sonra gordum yuzunu lohusaligimi burnumdan getirdi guya isten izin alip gelip basimda diracakti daha hastane odasinda bile kalmadi. Her gun telefobla arayip nasil gecti geceniz diyor sadece bazen acmiyorum bile ben samimi olup bu gece uyumadi hep emdi diyorum kesin sutun az yetmiyor doymuyorsa ondan uyumuyordur diyor agiz dolusu kufur etmemek bagirmamak icin zor tutuyorum kendimi. Insan hic mi olumlu bisi soylemez olsun kizkm boyle buyucek emcek aglicak altini pisletcek de bari dimi yok illa benim sutum yetmiyordur ondan uyumuyor. Kimseye iyi deneye gelmiyormus bunu anladim. Bende artik iyi gecti gecemiz diyip soguk konusuyorum samimi olmaya gelmiyor cunku
Benim de annem tam filmlere layık. Göğüslerim yara diye canım yanıyor. Emzirme mama verelim diyor. Sut birikti sagalim ziyan olmasin diyorum, pompa acitiyor gir dusta akit diyor. 2 saatten fazla uyumayip emmesi lazim. Ben uyanik kaliyorum diye, bebeği benden habersiz oyaliyor. Ben yoruluyorum diye bebeğe kızgın resmenNedense yaşlılarda bu var benim de annem öyle. Çok çocuk büyüttükleri için kendilerini alanlarında uzmanlaşmış sanıyorlar :) halbuki yeni anneler araştırıyor doktora soruyor daha bilgili diye düşünüyorum. Mesela doğunca ilk olarak ağzına zemzem suyu vericem hurma sürücem diyor. Anne diyorum ilk ağzına değen şey anne sütü olmalı. Ya da gazı olmaması için ağzına soda damlat dedi birileri de. Sizin aklınıza uysam çocuğu hasta ederim dedim
Keske biraz daha dusunceli olsalar. Ustelik sana olmasi gerekenden kat kat fazla annelik yapmasi gerekliydi anneni aratmamak icin. Benimde durumum senden cok farkli degil. Ustelik benimki bu halimde bana yemek yemeye cikiyor bana yardimci olacagina. Allahim diyorum elim ayagim tutsunda yeter ki beni ona buna muhtaç etme. Cok fazla dusunmeye firsatim olmuyor 2 cocukla olunca yoksa hasta ederler insanı.Bende hep iyi derdim kv icin ama dogumdan sonra gordum yuzunu lohusaligimi burnumdan getirdi guya isten izin alip gelip basimda diracakti daha hastane odasinda bile kalmadi. Her gun telefobla arayip nasil gecti geceniz diyor sadece bazen acmiyorum bile ben samimi olup bu gece uyumadi hep emdi diyorum kesin sutun az yetmiyor doymuyorsa ondan uyumuyordur diyor agiz dolusu kufur etmemek bagirmamak icin zor tutuyorum kendimi. Insan hic mi olumlu bisi soylemez olsun kizkm boyle buyucek emcek aglicak altini pisletcek de bari dimi yok illa benim sutum yetmiyordur ondan uyumuyor. Kimseye iyi deneye gelmiyormus bunu anladim. Bende artik iyi gecti gecemiz diyip soguk konusuyorum samimi olmaya gelmiyor cunku
Benim esimin ablasi ssvd yapti gayet kolay gecmis dogumu insallah seninde gonlundeki gibi olur.Günaydın herkese . 1 buçuk yaşındaki oğlumun gaz sancısı ile gece uyuyamadim. İnşallah yeni bebem gazli ağlayan bebek olmaz. Zor geçio gece. Sizin muhabbetler gaz süt vs. Dönmüşken. Benim yarın randevum var doktorum la ssvd konuscam umarım yapabilir iz yaparsın der
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?