- 23 Aralık 2016
- 307
- 316
- 33
- 33
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #32.081
Yok Ben Her Damlasini vermstim. Zaten . İ göğüste kuruyunca bildgn tozsekeri gibi . Ne kadar yoğun kivamli ve besleyici olduğunu anlardimO sari su dediginiz agiz sutu en yararli olan sut sakin 1 damlasini bile bosa harcamayin o sutun
Benimki de 2 gün yapmadı, endişelenme, sonra kendiliğinden yaptı. 3günden sonra yine yapmazsa derecenin ucuna zeytinyağı sürüp poposunu onunla tahriş etmeden uyar. Ikınma refleksi oluyormuş. Bunu hemşire söyledi. Daha uzun süre yapmazsa dr. a sorarsın.kizlar bebegim 2 gundur kaka yapmyorekngida da alyor ama kaka yapmyor
Kac gr mis. Beklemek çok sıkıcı ama bebeğin için iyisi odur. Üzülmegünaydın kızlar kontrole gittik bugün yine bi belirti sancı falan çıkmadı 3 hafta da geri çıktı ölçümleri, hiç kilo da almamış önce bugün suni sancı verelim dediler sonra bir hocaya danıştılar o da 41 e kadar anne hareket takip ederek beklesin demiş moralim bozuldu niye gelişmiyor bebeğim
Benim çok dikişim vardı. Doktorum sadece kuru tutmamı söyledi. Doğumun sabahına duşa girdim ama ayakta yıkandım. Sonrada her tuvalet sonrası çok iyi kurulandım. 1.haftanın sonunda baticon aldım gazlı bezle hep sildim heryerini. 10.gün kontrolünde doktorum bi ilaç verdi vajinaya sıkılan, inanılmaz iyi geldi bütün yanmayı kaşınmayı geçirdi. Aynı zamanda bir de yıkamak için bir tür serum aldırdı. Ben de üstüne oturamıyordum vs zor geçti ama 20-25 günde tamamen bitti acısı vs. Haa unutmadan ıkınma sakın tuvalette.
Bende gün içinde adet ağrısı oldu tam adet olmadan hemen önceki türde sadece biraz daha şiddetliydi.
Peki verdiği ilacın adı ne. Sorup alayım bari ben deBenim çok dikişim vardı. Doktorum sadece kuru tutmamı söyledi. Doğumun sabahına duşa girdim ama ayakta yıkandım. Sonrada her tuvalet sonrası çok iyi kurulandım. 1.haftanın sonunda baticon aldım gazlı bezle hep sildim heryerini. 10.gün kontrolünde doktorum bi ilaç verdi vajinaya sıkılan, inanılmaz iyi geldi bütün yanmayı kaşınmayı geçirdi. Aynı zamanda bir de yıkamak için bir tür serum aldırdı. Ben de üstüne oturamıyordum vs zor geçti ama 20-25 günde tamamen bitti acısı vs. Haa unutmadan ıkınma sakın tuvalette.
Bende gün içinde adet ağrısı oldu tam adet olmadan hemen önceki türde sadece biraz daha şiddetliydi.
tamam canm cvbn icn tskdrm umarim yaparBenimki de 2 gün yapmadı, endişelenme, sonra kendiliğinden yaptı. 3günden sonra yine yapmazsa derecenin ucuna zeytinyağı sürüp poposunu onunla tahriş etmeden uyar. Ikınma refleksi oluyormuş. Bunu hemşire söyledi. Daha uzun süre yapmazsa dr. a sorarsın.
Canim beni biliyorsun bana da son ay hep bunu dediler. 3 kilo 90 gram dogdu bin şükür. Simdi biraz odem attı ama yine alacak inşallahgünaydın kızlar kontrole gittik bugün yine bi belirti sancı falan çıkmadı 3 hafta da geri çıktı ölçümleri, hiç kilo da almamış önce bugün suni sancı verelim dediler sonra bir hocaya danıştılar o da 41 e kadar anne hareket takip ederek beklesin demiş moralim bozuldu niye gelişmiyor bebeğim
Benim bebeğim de öyle. Dr bize de normal dedi. Göz kasları gelişmediğinden öyle dedi.diğer her şeye de normal dedi.Merhaba kızlar. Benim bebeğim 19 günlük oldu çok şükür. Yalnız çok fazla sıçrıyor. Aniden nefesleniyor. Çok şiddetli nefes alıp vermeye başlıyor. Güldüğü zaman çenesi titriyor. Bazen uykuda gözlerini açıp Yukarı baktığında göz kapakları yine aynı şekilde titriyor. Doktora götürdüm bi sorun yok diyor. İnternet üzerinden bir çocuk doktoruda normal değil kardiyolojiye gösterin dedi. Aynı durumu yaşayan var mı?
3200 dedi canım zayıf değil ama gelişimi 3 hafta geriKac gr mis. Beklemek çok sıkıcı ama bebeğin için iyisi odur. Üzülme
biliyorum canım maşallahCanim beni biliyorsun bana da son ay hep bunu dediler. 3 kilo 90 gram dogdu bin şükür. Simdi biraz odem attı ama yine alacak inşallah
inşallah sizin ölçümleriniz iyi çıkar canımdrburcu92 Canım geçen hafta bizimde ölçümler geriydi 37-38 civarındaydı dr hiç önemsemedi bile , artık süremiz doldu ya, 37-38 de gayet iyi bi ölçüm bence,
yarin da bizim kontrolümüz var yine ayni çıkacağını düşünüyorum
hayırlı olsun bebeğinizmerhaba kizlar, ben de kızıma persembe günü kavustum.. dogum yapan arkadaslar saglicakla büyütün bebislerinizi.. geriye kalan butun arkadaslarada kolay dogumlar ins.. bebisi kucaginiza alinca gercekten her sey unutuluyor.. hic korkmayin..
inşallah sizin ölçümleriniz iyi çıkar canımgünümüz doldu ya gelişimi de geri olunca bebeğin hareketlerine çok dikkat et dediler ondan korktum açıkçası bişe olur da geç farkedersem diye
Canım bozma moralini ben 38 haftalık gittiğimde 35 haftalık görünüyordu. Doktor hiç üstünde bile durmadı. Hatta kilosu bi önceki kontrolden daha az çıkmıştı. Zayıflayacak değil ya bebil anne karnında. O yüzden ben takmıyorum artık bu ölçümleri. Doktor normal diyorsa hareketleri kalp atışlarında sıkıntı yoksa sağlıklıdır inşallah. Benim de kontrolüm yarın bakalım konuşacağım doktorla bir haftadan fazla beklemek istemiyorum.günaydın kızlar kontrole gittik bugün yine bi belirti sancı falan çıkmadı 3 hafta da geri çıktı ölçümleri, hiç kilo da almamış önce bugün suni sancı verelim dediler sonra bir hocaya danıştılar o da 41 e kadar anne hareket takip ederek beklesin demiş moralim bozuldu niye gelişmiyor bebeğim
bende ayni seti yasiyorum canim kasik ve karin agrisi baska biseyim yok sanirim usuttukKızlar bugün karın ağrısıyla uyandım. Hala ara ara devam ediyor. Ama bel kasık ağrım yok. Önce ümitlendim ama sanırım üşüttüm bağırsak ağrısı yaşıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?