2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Ay okurken ben darlandim. Ne öyle
Al bebeğini çık . Özele git. Parandan kıymetli değil. Bu bi travma

Kızlar benim bir sıkıntım var. Şimdi 39+2 haftalık oldum perşembe günü ultrason sonuclarinı inceliyoru dedim karın 37 haftalık başı 37 haftalık bacakları 38 haftalık çıkmış. Doktor herşey normal demişti ben ultrason inceliyoru derken bu yazıları gördüm sizce ne demek?

Doğum bekleyen arkadaşlar biliyorum iyice sabırsızlanıyorsunuz ama size tavsiyem ciddi bi sorun yoksa acele ettirmeyin herşey doğal seyrinde gelişsin. Bilmiyorum Benim sırf açıklığım vardı 5cm sancım yoktu. Hemen suyumu patlatıp kesik attılar. Kesikler o kadar fazla ki 5.günim hala rahat hareket edemedim. Acaba doktora suyumu beklemeyi tavsiye etse miydim diye çok vicdan azabı çekiyorum. Keşke herşey doğal seyrinde gelişseydi

bebeğin kaç haftalıkkenki ultrasonu canım söylediğin ölçüler

Canim merhaba bende 38+4 um benim bebiskolataminda bacaklari 40+3 kafasi 39 karni 37 haftalik cikti dr bi sorun yok dedi kendini sıkma hic zaten surda az kaldi dogumlara makineler tahmini ölçüm yapiyorlar zaten rahat ol dr bana dogumda gorucez artik dedi

Dikişler için baticon verdi sadece canım.
Suni sancı falan vermeden direk suyunu mu patlattılar

Dikişler için baticon verdi sadece canım.
Suni sancı falan vermeden direk suyunu mu patlattılar
Evet canım yanlış hatırlamıyorsam suyu patlatıp öyle verdiler suni sancıyı. Açıklığı sürekli kontrol edemeyiz bebeğin başı mikrop kapar dediler

Merhaba kızlar. Benim bebeğim 19 günlük oldu çok şükür. Yalnız çok fazla sıçrıyor. Aniden nefesleniyor. Çok şiddetli nefes alıp vermeye başlıyor. Güldüğü zaman çenesi titriyor. Bazen uykuda gözlerini açıp Yukarı baktığında göz kapakları yine aynı şekilde titriyor. Doktora götürdüm bi sorun yok diyor. İnternet üzerinden bir çocuk doktoruda normal değil kardiyolojiye gösterin dedi. Aynı durumu yaşayan var mı?

Kızlar normal Doğum yapanlar dikişlerinize bişey sürüyor musunuz? Doktorunuz birşey önerdi mi

Baticonlu bi karışım verdiler. Önceki doğumunda da aynısını vermişlerdi. Hastanede kullanmaya başladım, bir şişe içerisinde kahverengimsi bir su. Eve çıkarken almamı söylediler. (Yanılmıyorsam bire bir ölçekte kaynamış soğutulmuş su ile baticon karıştırıyorsun evde yapmak için) Her tuvalete gidişimde yıkayıp kurulayıp ardından sargı bezi ile pansuman yapar gibi sürmemi söylediler. 1 hafta kullanacağım, ph olarak çok da uyumlu olduğunu söyleyemeyiz dedi hemşire. Bir de doktorum intim sabun yazmıştı, sabah akşam ılık su ile kullanılır yazıyor üzerinde. Ben sadece akşamları kullanıyorum onu da.
Doktorunu arama şansın yok mu acaba? Telefonda sorarsın

Canım bira mayası tabletini nasıl kullanıyorsun,nereden aldın ?

Benim bebeğinde çok sıçrıyor ve bazen hızlı nefes alıp veriyor canım. Bende kontrole gittiğimde soracağım doktora...

Gözün aydın canım. Güle güle sağlıkla büyüt bebeğini...

Am
Senin fazla çıkıyor canım onlar normal az çıkması sıkıntı olabılır diye dusunuyorum

Valla her geçen gün geriliyorum normal doğumu beklemekten..bugün yine 6 km yol yürüdüm. Sezeryan olup rahatlıym diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…