- 13 Ağustos 2015
- 1.188
- 716
- 123
- 32
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #31.681
Canım sakin ol artık son haftalarda iyice sınırlarını geriliyor da sakin olmakda fayda var. Bebislerimizi saglıkla kucagimiza alalim da bu günler de geride kalacak inşallah.İyice sinirim bozulmaya başladı artık benim sanki hiç doğurmucakmışım gibi sanki hep böyle kalıcam ne sancı ne ağrı ne başka bişey hatta daha bile enerjik olabilirim bi hafta öncesine göre
ben de 41 haftalik olunca aynen böyle hissediyorum, her sabah bugün de dogurmadim diyorum esim ise giderken.. her gün arayanlar da ayri.. bu sabah nişan gelince ona biraz sevindim ama hala ne sanci ne agri var.. senin kac haftalikti bebisin?İyice sinirim bozulmaya başladı artık benim sanki hiç doğurmucakmışım gibi sanki hep böyle kalıcam ne sancı ne ağrı ne başka bişey hatta daha bile enerjik olabilirim bi hafta öncesine göre
Evet sizi okumuştum acil müdahale sonuç gene sezeryan oldu dimi. Bilmem ben öyle kötü ihtimal de olsa . Mecburi sezeryan olsa bari dmekten kendimi alamıyorum . Senin ilk sezeryan tercihi miydi ? Rahim yırtılmasnda çok acı ağrı komplikasyon oldu mu?. ben . Ne sancı ne doğum belirtisi bilmem . İsteğe bağlı olmuştum. . Normali cok merak ediyorm. Kafam bimilyonCanım korkutmak istemem ama çok riskli bir seçim aslında benim ilk doğumum sezaryen ikinci de öyle planlandı ama bebişim erkenden doğmak istedi sancılandım ve şiddetli sancı ve kasılmalardan bebeğim dikiş yerinden rahmimi yırttı
Herkeste olabilecek bir durum değil ama sezaryen sonrası maalesef bu durumla karşılaşılabiliyor o yüzden doktorların çoğu bu riske girmek istemiyor anne ve bebek ölümüne neden olabiliyor çünkü
Ayy çok heyecanliKızlar doğuma son 4 günümüz kaldı cok heyecanlıyım korkuyorum bir o kadarda mutluyum :)
Ben de merak ediyorum.inşaallah her şey yolundadır@begümsav dan haberi olan var mı arkadaşlar? 2 gün önce sezeryan olacaktı gayet aktif yazıyordu normalde :/
Herkes bi bekleyişte zaten ama en çok da ben doğuramadıa tedirginlik artıyo acaba normal doğum yapamıcak mıyım diye yarın 39 bitiyor 40. Haftaya giriyoruz artık bebeğim iri beni korkutan da o her gün doğması biraz daha zorşaşıcakmış gibi geliyo korkuyorumben de 41 haftalik olunca aynen böyle hissediyorum, her sabah bugün de dogurmadim diyorum esim ise giderken.. her gün arayanlar da ayri.. bu sabah nişan gelince ona biraz sevindim ama hala ne sanci ne agri var.. senin kac haftalikti bebisin?
inan cok iyi anliyorum seni, benim bebiste biraz iri, normal istedigimiz icin sanirim boyle tedirginiz, sen yine de gönlünü ferah tut.. malesef bebekler kendi seciyor hem gelecegi zamani hem de dogum seklini.. ins güzel haberlerimizi paylasiriz biz de en yakin zamanda..Herkes bi bekleyişte zaten ama en çok da ben doğuramadıa tedirginlik artıyo acaba normal doğum yapamıcak mıyım diye yarın 39 bitiyor 40. Haftaya giriyoruz artık bebeğim iri beni korkutan da o her gün doğması biraz daha zorşaşıcakmış gibi geliyo korkuyorum
bende ayni durumdayim niye boyleyiz biz bilmiyorumİyice sinirim bozulmaya başladı artık benim sanki hiç doğurmucakmışım gibi sanki hep böyle kalıcam ne sancı ne ağrı ne başka bişey hatta daha bile enerjik olabilirim bi hafta öncesine göre
Kusura bakma canim evet zor arkadas cevap vermis olsaydi devaminida yazacaktim ki sen yazmissinn zor olmasina zordu ama ama bi o kadarda cabuk gelisti ilk gebelikgimde 12 saat boyunca sanci cektim ama buna iki saatte dogum oldu sancilarimla beraberarkadaşların yazdıkları korkularımızı azaltmıştı biraz, keşke müthiş zor falan demeseydiniz zaten çoğumuz korkuyoruz
yok ne kusuru canım sadece çoğumuzun ilk doğumu biraz korkuyoruz hassas oluyor insan, daha güzel şeyler duymak rahatlatıyorKusura bakma canim evet zor arkadas cevap vermis olsaydi devaminida yazacaktim ki sen yazmissinn zor olmasina zordu ama ama bi o kadarda cabuk gelisti ilk gebelikgimde 12 saat boyunca sanci cektim ama buna iki saatte dogum oldu sancilarimla beraber
Ben iyice kafayi siyirdim. Bugün af edersiniz burnumu tenizliyordum. Peceteye kan geldi. Aa nişan mı bu diye düşündüm bir anlık. Her şeye doğum belirtisi gözüyle baktığım için iyice kafayı yedim
İlk sezaryen tercih değildi zorunlu olmuştuEvet sizi okumuştum acil müdahale sonuç gene sezeryan oldu dimi. Bilmem ben öyle kötü ihtimal de olsa . Mecburi sezeryan olsa bari dmekten kendimi alamıyorum . Senin ilk sezeryan tercihi miydi ? Rahim yırtılmasnda çok acı ağrı komplikasyon oldu mu?. ben . Ne sancı ne doğum belirtisi bilmem . İsteğe bağlı olmuştum. . Normali cok merak ediyorm. Kafam bimilyon
Amin canım inş doktorum hep doğurursun doğurursun diyodu bebiş geciktikçe biraz zor olabilir tabi falan demeye başladı bilemiyorum inş 1-2 gün içinde gelirler artık da sağlıkla kavuşuruz yavrularımızainan cok iyi anliyorum seni, benim bebiste biraz iri, normal istedigimiz icin sanirim boyle tedirginiz, sen yine de gönlünü ferah tut.. malesef bebekler kendi seciyor hem gelecegi zamani hem de dogum seklini.. ins güzel haberlerimizi paylasiriz biz de en yakin zamanda..
Kasılmalarım oldukça hemen hevesleniyorum saate bakıyorum acaba bi sonraki ne zaman gelicek acaba düzenli mi diye sonr fıss tabibende ayni durumdayim niye boyleyiz biz bilmiyorumbugun belim ve kasiklarim biraz agriyor bu agridan bile mutlu oluyorum son gunler gercekten gecmiyormus
Gözün aydın canım sağlıkla mutlu günlerde büyüt inş yavrunuKızlar ben de Doğum yaptım. Normal oldu sezeryndan kul payı döndüm. Ama sütüm gelmiyo. Daha doğrusu oğlum emmiyo bi türlü. Ben kendimi çok kasıyorum herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?