2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Pisik icin ne kullaniyorsunuz ben sudocream ve bepantol kullandım ama banamisin demedi :KK43:doktor travazol yazdi ama kullanmaya cekiniyorum.bir de gaz icin de sap simplex in yanina gaviscon yazdi bebekler icin olandan hem bagirsaklari duzenler hem de kusma varsa iyi gelir dedi ama ona da bir supheyleyaklaştım ne yapsam bilemiyorum
Oy kiyamam pisik mi oldu ben basindan beri kakasini yapsada yapmasa da sudocrem suruyorum. Benim oglumda gazli bugun kontrolumuz vardi doktora sordum simdi ilac veririm ama hic ise yaramicak para tuzagi ve bosa vucuduna ilac girmis olacak dedi ben masajla rahatlatiyorum yavrumu. Youtubeye Ayse Oner gaz masaji yazarsan vok guzel video var canim onu yaparsan bebisin rahatlar.

Ben 37+3teyim daha zaman var diye rahatım :) çatı muayenesi filan olmadım, doktoruma da sormadım açıkçası sadece normal doğum olacağını bebeğin pozisyonunun uygun olduğunu konuştuk. Bu haftadan sonra bıdık gelirse normal dedi :) nst de sancım çıkıyor 60 larda ama hissetmiyorum bekliyorum ben de sizin gibi
benim doktorum hiç çatı muayenesi lafı etmedi benim de sorasım gelmiyor , sancım da çıkmıyor oğlum gününü bekliyor galiba :)

ben de daha dogurmadim o kadar uzun zamandır girmiyorum ki sifremi bile unutmuşum:110:
o kadar yoğundum ki tek başıma herşeyi yapmak ağır geldi. bide 37. haftaya kadar yoğun bi şekilde çalıştım, erken doğum yapmaktan çok korkuyodum geç gelicek galiba benim minik de:anneadayı:

doğum yapan herkesin gözü aydın Allah analı babalı büyütsün. bebisleri hastanede olan arkadaşlara Allah sağlıkla evine götürüp güzel gunlerde büyütmeyi nasip etsin bi daha kötü gün göstermesin insallah

takip edebildiğim kadarıyla hepinize dua ettim inşallah biter gider bütün sıkıntılı günler de :KK19:

cati muayenesinde cani acimayan kolay dogum yapar diye duydum hic duyan oldu mu bunu?? benim her cuma oluyor ve canim yanmiyor ins dogumda kolay olur :KK14:
Valla canim banada cok dirayetlisin catin dar olmasa ve bebegin donmus olsaydi cok kolay dogum yaparsin demisti doktorum gerci donseydi de catimin dar oldugunu onemsemez yine normal yapardim. Burda yaziyorlar ya ciglik atmislar falan ben cati muayenesi yapildiktan sonra bu muydu diyip guldum:KK70:gerci ben sezeryan sonrasida cabuk iyilestim.

Ah canim emzirebilsem keşke. .acisına katlanıp emzircem de bebis ememiyor çok sert çünkü. Aslında çok suyumun olmadığını da farkettim sağınca. Bi yandan da artırmaya çalışıyorum
Canim sert memeyi tutamaz ayrica memeni bosaltmazsan sut uretimin durur ve dedigin gibi cok sutun gelmez. Emzirerek cogaltabilirsin sutunu ne kadar bos meme o kadar cok sut uretimi bunu unutma

Asitliginin gitmesi icin isitmalisin canim yoksa tazecik tenine daha cok zarar verebilirsin. Yani oda isisinda ya da soguk olmasitla alakali degil isitmak
Bilmiyordum canım oglumda sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar ama kızımada oglumada ısıtırım artık. Bir kere ısıtmal yetiyor mu her kullanımda ısıtmak gerekiyor mu?

Valla canim banada cok dirayetlisin catin dar olmasa ve bebegin donmus olsaydi cok kolay dogum yaparsin demisti doktorum gerci donseydi de catimin dar oldugunu onemsemez yine normal yapardim. Burda yaziyorlar ya ciglik atmislar falan ben cati muayenesi yapildiktan sonra bu muydu diyip guldum:KK70:gerci ben sezeryan sonrasida cabuk iyilestim.
masallah canimm bende bu muydu dedim cati muayenesi sonrasi :eğlence:gerci hepimizim bunyesi farkli farkli cani aciyaninda Allah yardimcisi olsun canimmm tek onemli olan senin ve bebeginin sagligi yoksa ne farkeder normal yada sezaryan dogum

masallah canimm bende bu muydu dedim cati muayenesi sonrasi :eğlence:gerci hepimizim bunyesi farkli farkli cani aciyaninda Allah yardimcisi olsun canimmm tek onemli olan senin ve bebeginin sagligi yoksa ne farkeder normal yada sezaryan dogum
Tabi oyle herkesin bunyesi aci esigi farkli ama ben hic anlamadim desem yrridir sadece baski oldu. Aciklik muayeneside olmustum ondan daha fazla agrim olmustu.birde kucuklugumden beri hep ocu gibi bahsettikleri icin cati muayenisinden o nedenle baya sasirmis bu muydu demistim

ben de 40 haftayi doldurmus bulunuyorum, bebek hala dogum kanalina girmemis.. cumaya kadar gelmezse artik o gün suni sanci, oda olmazsa sezaryen olacak benim de.. hepimiz icin hayirlisi insallah kızlar.. kalanlar olarak saglikla bebislerimize kavusmak dilegiyle:dua::dua:
acilman var mi peki?? yuruyus sicak suyla dus comelip kalkmak squat hareketi yani cok ise yariyor dogumu baslatmada diye biliyorum hurms ve ananasta ise yariyormus bunlari deneyebilirsin istersen canim

Ben saf zeytinyağını sıvı sabun kabı gibi bi kabın içine koydum, her altını degistirdigimde ıslak pamukla silip,kuruladım, peşinden zeytinyağı sürdüm, doğal katkısı yok hem de hic sorun yaşamadım kızımda...

Çocuk dr. Uda ıslak mendil değil pamuğu önerdi, dışarı çıktığımda bile boş bi krem kabına ıslak pamuğu koyup yanımda taşıyordum

Bi hazır bezin doğalını kullanmaya cesaret edemedim :-)

Iyiki gitmişsin gercekten. Ama sana bişey söyliym bence böylesi daha huzurlu senin için sen azından doğum şeklin belli ve sen karar vermedin bebek kendisi karar verdi
İnan kararsızlık çok zor bir sabah uyanıyorum normal yaparım diye sonra yok diyorum sezeryan günü alım. Daha zor yani

Biliyorum o hissi bilmez miyim canım benim. Bence doğumu yaklaşan ve belirsiz olan tüm anneler yaşıyordur bunu. Allah en kısa zamanda hayırlısını nasip etsin diyorum canım benim senin ve doğurmayı bekleyen hepimiz için. Cidden arkamda geçen zamana bir bakıyorumda çok zor günler geceler yaşamışım hepimiz gibi, az kaldı ama inşallah kavuşucam diyorum Allahın izniyle. Artık ödülümüze kavuşucaz inşallaj kızlar az sabır:KK200::dua:

bnde bugun muayene oldum kızlar baş aşada normal yolu görmdü bizede korkuku yenebilirsem inşallah. çatı muayenesi olmadım henüz. 36+1 de ym kilosu 2.900 dedi haftaya nst yapılacak. şükür yinede iyi haberler aldık. :anneadayı::halay:

Back