2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Allah yardımcımız olsun. Benim kızım yatıyordu ama taşındıktan sonra böyle oldu inşallah düzelir cadılarımız

aynen bende bebegimi cok merak ediyorum daha hic ultrasyon girmedim ama kalo atıslar icin beklmeye calisiyorum 2 cocuk ama evlat evlattu dayanamiyo insan
Bende ultrasona girmedim çarşamba randevum var çok merak ediyorum zaman geçmiyor bence bekleme keseyi gör için rahat etsin

Bende ultrasona girmedim çarşamba randevum var çok merak ediyorum zaman geçmiyor bence bekleme keseyi gör için rahat etsin

bende anca ayın 17 randevu bulabildim. dolu randevuler zaman akmiyor sanki her gun kontrol etmeye calisiyorum bi bosluk olur diye ama yok. tasindim yer koy oldugu icin ancak bu hastane yakin ilk hamilelimde merkezi yerde oldugum icin ozelede gidebiliyordum ama burasi oyle bi yer degil gelecekmi ayin 17si merak ediyorum.

Anladım cnm bebeğin iyi olsun da zamn geçer inşaAllah hepimiz sabırsızlanıyoruz ama bak senin bir bebeşin daha var onunla kafanı dağıtmaya çalış

Gozunaydin canim ben de 4 gun önce 4+4de gordum keseyi cok şükür. Kese kac mm ölçtümü dr, belirtilerin neler?

missagor miray1311 hosgeldiniz kizlar ben de bugun 5+0 oldum bin şükür. Sizin belirtileriniz neler?

Hoşgeldin hayırlı olsun inşallah
Hosbulduk kızlar ben de 4 gün önce adet günümde öğrendiğimde 110 du değer dün 270 olmuştu değer düşük olduğu için doktora gitmedim, zaten önceki gebeliklerimden neler yapmam gerektiğini biliyorum sakince beklemeye calisiyorum,
Benim hikayem çok karışık ne ararsan var günler geçtikçe uzun uzun anlatırım önümüzde 9 ay var inşallah

Belirtiler ;sol kasıkta batma, her türlü her miktarda akıntı, göğüslerde şişlik ve hassasiyet, aşırı rüya görme , bi de grip oldum bağışıklık sistemim çöktü .

Ben de iğneli hamilelik geçirenlerdenim ilk bebeğim düşük oldu kızımda 9 ay ve doğumdan sonra 6 hafta iğne yaptım bu gebelikte de maalesef iğnelere başlıyoruz
Yeterki ise yarasın ben iğne vurunmaya razıyım dün hastanede vurundum bugunde youtubeden izleyerek evde kendim vurdum iğnemi kolaymıs

Anladım cnm bebeğin iyi olsun da zamn geçer inşaAllah hepimiz sabırsızlanıyoruz ama bak senin bir bebeşin daha var onunla kafanı dağıtmaya çalış

zaten o olmasa yerimde duramazdim oda evde cok sıkıliyo ama bi yere gitsek hemen hasta oluyo bi ay evden disari cikmadim dis etleri iltihap etti cok aci cekti diye bi misafirlige gittim oradada hasta oldu grip bi saat icinde hapsirma burun akintisi oksuruk o yuzden pek gezemiyorum.

Anne olmak böyle birşey önce evlat... MaşaAllah Rabbim hayırlı uzun ömürler nasip etsin yavruna. bana öyle büyük bir nimet geliyor ki bir evladım olsa dünyalar benim olsa o kdr mutlu olmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…