2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Karından bakıldı canım .

Anne olmak böyle birşey önce evlat... MaşaAllah Rabbim hayırlı uzun ömürler nasip etsin yavruna. bana öyle büyük bir nimet geliyor ki bir evladım olsa dünyalar benim olsa o kdr mutlu olmam

evlat o kadar baska ki Allah oyle sevgi koyuyorki caninin ici oluyor butun aliskanliklarin degisiyor ama bi gulumsemesi herseye bedel oluyor yoruluyorsn ama ona bakınca geciyor o mutlu olunca dunya senin oluyor artik kiyafet almaya giderken kendini unutuyorsun hep cocuk magazasi bulursun kendini evlat hakiki aşktır.

InşaAllah o mutluluğu tatmak banada tüm isteyenlerede nasip olur

Amin insallah hepimiz 9 ay sonunda birbirimizi dogumlari icin tebrik edicez. insallah hepimiz Allah izni ile doguracagiz. Allah olmayanlarin kucaklarinida tez zamanda doldursun insallah.
Canim senin de takvimin 6 hafta gösteriyor benim sat 27 ocak ama döngüm 31 gün bu durumda 6. Haftanın içinde değilimdir değil mi b hcg de düşük tırsmaya basladım

Merhaba, hepinize sağlıklı bir hamilelik ve sağlıklı doğumlar diliyorum kızlar. Benim ikinci bebişim geliyor kısmetse. 5 yaşına yeni giren bir kızım var. İki gün önce keseyi gördük. İki hafta sonra kalp atışı için çağırdı doktorumuz. Beni de aranıza kabul ederseniz sevinirim

Adet gününüz ne zamandı peki benim 28 subattı, şimdiye kadar neler yaptınız hcg kaç ne çok soru sordum değil mi
Benim adet döngüm biraz kısa son adetim 27 ocak 22 şubat ta adet günüm dü 18 günde 8 gün adet oluyorum çarşamba günü doktor randevum var onu bekliyorm siz?

Benim adet döngüm biraz kısa son adetim 27 ocak 22 şubat ta adet günüm dü 18 günde 8 gün adet oluyorum çarşamba günü doktor randevum var onu bekliyorm siz?
Ben doktorla görüşmedim daha hcg normal yukselmisşe bugün 500 dür akşam ölçtüreceğim. Ne zamana randevu alsam acaba. Adetim geçeli 5 gün oldu

Ben doktorla görüşmedim daha hcg normal yukselmisşe bugün 500 dür akşam ölçtüreceğim. Ne zamana randevu alsam acaba. Adetim geçeli 5 gün oldu
Benim adetim geçelim 10 gün oldu hcg değerine takılma iki günde bir iki katına çıksın yeter ben üç kere ölçtürdüm bıraktım çarşamba yı bekliyorum heycanla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…