- 28 Mayıs 2016
- 1.178
- 1.150
- 39
-
- Konu Sahibi bir garip oblomov
Kan pırtılaşmanız ne seviyede kaç gendeBen de iğneli hamilelik geçirenlerdenim ilk bebeğim düşük oldu kızımda 9 ay ve doğumdan sonra 6 hafta iğne yaptım bu gebelikte de maalesef iğnelere başlıyoruz
Karından bakıldı canım .Amin canım inşallah hayırlısıyla atlatıp bebişlerimizi kucağımıza alırızfolik asiti geçen ay kullanmaya başlamıştım ikinci kutuya başladım dün.
İnşallah canım :) şu an kanama ya da herhangi bir terslik hissetmediğim için bekliyim diyorum. Testte de hastanenin değer aralığı benim olduğum hafta için en az 500 dü. Yine iyi çok şükür
Senin de bebişin hayırlı olsun canım. 6. Haftayı beklicem. Senin karından mı bakıldı vajinal usg ile mi
Anne olmak böyle birşey önce evlat... MaşaAllah Rabbim hayırlı uzun ömürler nasip etsin yavruna. bana öyle büyük bir nimet geliyor ki bir evladım olsa dünyalar benim olsa o kdr mutlu olmam
InşaAllah o mutluluğu tatmak banada tüm isteyenlerede nasip olurevlat o kadar baska ki Allah oyle sevgi koyuyorki caninin ici oluyor butun aliskanliklarin degisiyor ama bi gulumsemesi herseye bedel oluyor yoruluyorsn ama ona bakınca geciyor o mutlu olunca dunya senin oluyor artik kiyafet almaya giderken kendini unutuyorsun hep cocuk magazasi bulursun kendini evlat hakiki aşktır.
InşaAllah o mutluluğu tatmak banada tüm isteyenlerede nasip olur
Aminn inşaAllah cnmAmin insallah hepimiz 9 ay sonunda birbirimizi dogumlari icin tebrik edicez. insallah hepimiz Allah izni ile doguracagiz. Allah olmayanlarin kucaklarinida tez zamanda doldursun insallah.
Canim senin de takvimin 6 hafta gösteriyor benim sat 27 ocak ama döngüm 31 gün bu durumda 6. Haftanın içinde değilimdir değil mi b hcg de düşük tırsmaya basladımAmin insallah hepimiz 9 ay sonunda birbirimizi dogumlari icin tebrik edicez. insallah hepimiz Allah izni ile doguracagiz. Allah olmayanlarin kucaklarinida tez zamanda doldursun insallah.
Benimde son adet tarihim 27 ocakCanim senin de takvimin 6 hafta gösteriyor benim sat 27 ocak ama döngüm 31 gün bu durumda 6. Haftanın içinde değilimdir değil mi b hcg de düşük tırsmaya basladım
Aminn inşaAllah arkadaşım sende katılırsınBuraya katılamayı ümit ediyorum... Notum kalsın şurada :)
Allah hepinize sağlıklı, sıhhatli, kolay doğum nasip etsin.
Adet gününüz ne zamandı peki benim 28 subattı, şimdiye kadar neler yaptınız hcg kaç ne çok soru sordum değil miBenimde son adet tarihim 27 ocak
Benim adet döngüm biraz kısa son adetim 27 ocak 22 şubat ta adet günüm dü 18 günde 8 gün adet oluyorum çarşamba günü doktor randevum var onu bekliyorm siz?Adet gününüz ne zamandı peki benim 28 subattı, şimdiye kadar neler yaptınız hcg kaç ne çok soru sordum değil mi
Ben doktorla görüşmedim daha hcg normal yukselmisşe bugün 500 dür akşam ölçtüreceğim. Ne zamana randevu alsam acaba. Adetim geçeli 5 gün olduBenim adet döngüm biraz kısa son adetim 27 ocak 22 şubat ta adet günüm dü 18 günde 8 gün adet oluyorum çarşamba günü doktor randevum var onu bekliyorm siz?
Benim adetim geçelim 10 gün oldu hcg değerine takılma iki günde bir iki katına çıksın yeter ben üç kere ölçtürdüm bıraktım çarşamba yı bekliyorum heycanlaBen doktorla görüşmedim daha hcg normal yukselmisşe bugün 500 dür akşam ölçtüreceğim. Ne zamana randevu alsam acaba. Adetim geçeli 5 gün oldu
Arkadaşlar aranızda midesi bulanmaya başlayan varmı
Benim bulntim yok daha canim sen de durumlar ne?Arkadaşlar aranızda midesi bulanmaya başlayan varmı
Bende de yok ta acaba olan varmı diye merak ettim :)Benim bulntim yok daha canim sen de durumlar ne?