2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294

canım benimde katı kurallarım yok ama pis bir huyum var ağzıma koydum mu devamı gelir şansıma uzun olmuştu yemeyeli ama canım görünce istiyor reklamlarda hele çok görüyoruz. böyle giderse bende ucundan kıyısından yiyeceğim ve sonrasında abartmamak için endimi tutacağım yapacak bişi yok

Bende de akıntı var su gibi sürekli ıslaklık var bahsettiğin o ise şayet

CANIM BENİM kahverengi akıntı geliyor işte kanamam yok çok şükür

Benim de kimi zaman su akmış gibi geliyor kimi zaman bembeyaz bişey geliyor. Hep akıntı var yani :)

bende de su gibi altıma kaçırıyorum sanıyorum bazen hele ayaktayken gelirse. beyaz akıntıyı hep duydum ama su gibi olan başıma gelince öğrendim sizlerde de oluyorsa demek normalmiş

Merhaba tatlım, morelini bozma . Bende özelde takip ediliyorum sıkıntı yoktu , tahliller için devlete gittim . O makina farkından galiba göremedim dedi baktı baktı en son buldu çok küçük dedi. Devlet ile özel arasında hafta farkıda olabiliyor merak etme ( özelde 7 haftalık ilen bebek, devlette 6 gözüktü) İki farklı doktor, iki farklı makina.

Allahım şükürler olsun..
Kalp atışlarını duyduk. Hem de iki tane
İkizmiş
Maşallah.. Bende de beta hcg yüksek çıktığı için çoğul gebelikten şüphelendi ama o zaman tek kese ve tek bebek gördük. İkiz bebekleri olan bir arkadaşım ilk gittiğinde onda da tek bebek göründüğünü ama sonraki gidişinde ikiz olduğunu öğrendiklerini söyledi. Senin doktora ilk gidişin miydi canım?

Merhaba;
Tahlilller için nasıl devlete gidiyorsunuz? Devlet hastanesinden randevu alıp bi de orada muayene olup testlerinizi mi yaptırıyorsunuz sonuçları özel hastanedeki dokrunuza götürüyorsunuz. Peki bu testleri sağlık ocağında falan yaptıramayız mı illa hastanede mi olması gerekir?

beni en çok kola zorlayacak sanırım onun dışında şuan canım hiçbişey istemiyor faydalı hiçbişey yiyemiyorum miğde bulantılarım çok kötü
canım içmemeye çalış çünkü kola faydalı bişey değil. bizim eve kola,fanta,gazoz vb hiç bir ürün girmez. o yüzden dışarda yemeğe çıktığımız zaman diğer çocuklar içse de kızım kesinlikle istemez.
bende geçen gün çok istedim ama onun yerine icetea içtimbirde benim canım patates kızartması çok çekiyorama evde yapılanlardan değil burgerking yada mc donaldstakiler
canım icetea nin de koladan çok farkı yok ki
ooo senin canın baya zaralı şeyler istiyoır
eğer çok isterse bi kere kaçamak yap ama daha fazlası zararlı olur

@Masal_ayaz Biz bu konusmayi yapali kac gun oldu daha yaaaa midem bulaniyooooo
mide bulantın mı başladı canım?

aşk olsun kızlar ya akıntılarınızı sordum ama kimse bişi yazmadı bir benim mi akıntım var
canım akıntı bu dönemde gayet normal.hormonlardan kaynaklı

Allahım şükürler olsun..
Kalp atışlarını duyduk. Hem de iki tane
İkizmiş
aaaaa gözün aydın canım
ilk gebeliğin mi

en azından asitsiz dedim içtim valla 2 bardak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…