- 6 Ekim 2013
- 921
- 1.097
-
- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #2.861
Bende de akıntı var su gibi sürekli ıslaklık var bahsettiğin o ise şayetaşk olsun kızlar ya akıntılarınızı sordum ama kimse bişi yazmadı bir benim mi akıntım var
aşk olsun kızlar ya akıntılarınızı sordum ama kimse bişi yazmadı bir benim mi akıntım var
aşk olsun kızlar ya akıntılarınızı sordum ama kimse bişi yazmadı bir benim mi akıntım var
Bende de akıntı var su gibi sürekli ıslaklık var bahsettiğin o ise şayet
valla haftasonu yemeğe çıktık kaçamak yaptım ben 1 kere yazın nasıl geçicek bilmiyorum dondurmaya geçiştircez artık...canımızın çok istediği şeylerden arada kaçamak yapabiliriz bence ayda 1 fln çok katı kurallarım yok benim:)
Bende de akıntı var su gibi sürekli ıslaklık var bahsettiğin o ise şayet
CANIM BENİM kahverengi akıntı geliyor işte kanamam yok çok şükür
Benim de kimi zaman su akmış gibi geliyor kimi zaman bembeyaz bişey geliyor. Hep akıntı var yani :)
Ayyy çok sevindim gözün aydın canim darısı bana ve diger bekleyen arkadaşlara :)))Allahım şükürler olsun..
Kalp atışlarını duyduk. Hem de iki tane
İkizmiş
waow süper hayırlı olsun İnşallah.Allahım şükürler olsun..
İkizmiş
Merhaba tatlım, morelini bozma . Bende özelde takip ediliyorum sıkıntı yoktu , tahliller için devlete gittim . O makina farkından galiba göremedim dedi baktı baktı en son buldu çok küçük dedi. Devlet ile özel arasında hafta farkıda olabiliyor merak etme ( özelde 7 haftalık ilen bebek, devlette 6 gözüktü) İki farklı doktor, iki farklı makina.günaydın kızlar dün doktora gittim tahlilleri yaptırmak için devlete gittim bu ikinci doktor randevumuzdu doktor cok korkuttu cok zor gördü embriyoyu kalp atışınıda duydu ama stres yaptım cok zor biyere yerleşmiş fln dedi bişey yoktur değil mi bebeğin keseye yerleşme şekli yerleştiği yer gibi bi sıkıntı oluyormu?cuma kendi doktorumuza gideceğiz inşallah o beni rahatlatır...buarada 6+0 dık dün doktorda 6 haftalık dedi ...
bu arada devlette vdr hariç bütün testlerimi yaptırdım glukoz 106 onun dışında herşeyim normal glukoz da aç karna yapılması gerekiyormu bilmiyorum eğer öyleyse tok karna gittm ben sonuçlarımı daha göstermedim..
ay canım çok sevindim nasıl güzel bir haber bu böyleAllahım şükürler olsun..
İkizmiş
Maşallah.. Bende de beta hcg yüksek çıktığı için çoğul gebelikten şüphelendi ama o zaman tek kese ve tek bebek gördük. İkiz bebekleri olan bir arkadaşım ilk gittiğinde onda da tek bebek göründüğünü ama sonraki gidişinde ikiz olduğunu öğrendiklerini söyledi. Senin doktora ilk gidişin miydi canım?Allahım şükürler olsun..
İkizmiş
Ben geçen hafta yedim bi menü hemde ne yapim çok canım çekmiştibende geçen gün çok istedim ama onun yerine icetea içtimbirde benim canım patates kızartması çok çekiyor ama evde yapılanlardan değil burgerking yada mc donaldstakiler
Merhaba;Merhaba tatlım, morelini bozma . Bende özelde takip ediliyorum sıkıntı yoktu , tahliller için devlete gittim . O makina farkından galiba göremedim dedi baktı baktı en son buldu çok küçük dedi. Devlet ile özel arasında hafta farkıda olabiliyor merak etme ( özelde 7 haftalık ilen bebek, devlette 6 gözüktü) İki farklı doktor, iki farklı makina.
Ayyy çok güzel ya yenimi öğrendin ikiz olduğunu daha önceki kontrollerinde belli olmamışmıydı ikiz olduğuAllahım şükürler olsun..
İkizmiş
ay çopk sevindim canım benim darısı başımıza
maşallah kuzuya
günaydın canım
canım bu kadar sık niye baktırdın ki
bir kere 2 katına çıktığını görmen yeterli
boşuna kendine eziyet ve stres yapıyorsun
canım içmemeye çalış çünkü kola faydalı bişey değil. bizim eve kola,fanta,gazoz vb hiç bir ürün girmez. o yüzden dışarda yemeğe çıktığımız zaman diğer çocuklar içse de kızım kesinlikle istemez.beni en çok kola zorlayacak sanırım onun dışında şuan canım hiçbişey istemiyor faydalı hiçbişey yiyemiyorum miğde bulantılarım çok kötü
canım icetea nin de koladan çok farkı yok kibende geçen gün çok istedim ama onun yerine icetea içtimbirde benim canım patates kızartması çok çekiyor ama evde yapılanlardan değil burgerking yada mc donaldstakiler
mide bulantın mı başladı canım?
canım akıntı bu dönemde gayet normal.hormonlardan kaynaklıaşk olsun kızlar ya akıntılarınızı sordum ama kimse bişi yazmadı bir benim mi akıntım var
aaaaa gözün aydın canımAllahım şükürler olsun..
İkizmiş
en azından asitsiz dedim içtim valla 2 bardakcanım içmemeye çalış çünkü kola faydalı bişey değil. bizim eve kola,fanta,gazoz vb hiç bir ürün girmez. o yüzden dışarda yemeğe çıktığımız zaman diğer çocuklar içse de kızım kesinlikle istemez.
canım icetea nin de koladan çok farkı yok ki
ooo senin canın baya zaralı şeyler istiyoır
eğer çok isterse bi kere kaçamak yap ama daha fazlası zararlı olur
mide bulantın mı başladı canım?
canım akıntı bu dönemde gayet normal.hormonlardan kaynaklı
aaaaa gözün aydın canım
ilk gebeliğin mi
canım onda da şeker oranı çok koladaki gibien azından asitsiz dedim içtim valla 2 bardak