- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #29.281
Şimdiden Allah yardımcın olsun canim çatı muayenesinde müsait mi değildi de spinal olacak canim. Benimde yarın kontrolümKızlar dua edin, doktordan geliyorum. Yarın 11 gibi yatışım yapılcak, öğleden sonra spinal ile sezeryan olacağım.
Evet ilkde normal dogumdu sancilarimi evde cekmistimCanim ilki normal doğum muydu? Evet her gebelik farklı oluyormuş.
Al benden de o kadar canım. Hapşırmaktan korkuyorum artıkKızlar 2 gündür falan azcık da idrarim olsa çok sıkısiyor um ve hapsurursam falan 1 damla kadar kaçıyorayrıca yine 2 gündür sağ bacağımın dizden üstündeki kaslar ağrıyor bazen doğuran arkadaşlar var mıydı böyle belirtileriniz
Benim 3.dogumum olacak ben bile o haldeyim.doktor fobisi oluştu,ayağım gitmiyor tabiri caizse.Allah korusun doktor kötü şeyler söyler diye.Benim de bugün kontrolüm var. Eskiden bebegimi gorme heyecanıyla giderdim. Şimdi doğum korkusu sardi baska hiçbir şey düşünemiyorumsancı çıktı diyecek mi, kanala inmiş mi, muayene etmek isteyecek mi vs vs. Sürekli doğumla ilgili şeyler görüyorum ruyalarimda
Ay canım 2.sezeryanda ben de oyleydim.gaz çıkaramadım karnımın şişjnden bir hafta nefes alamadım kaburgalarim ağrıdı resmen her nefes aldığımda.sancidqn ağlıyordum artık.dikis yerlerim acayip agrimis,sıtma tuttu iki kez derken hiç iyilesmeyecek hep öyle kalacakmisim gibi gelmişti ilk 10 gün.bu defa gözüm daha bir korktu.2.sezeryan öyle olduysa 3.nasil olur diye şimdiden düşünmeye başladım.etrafimdakiler de felaket tellalı gibi 3.sezeryan çok zor diyorlarİyi dileklerin için teşekkür ederim canım çok şükür iyiyiz
Ya kızlar bu Doğum beni çok zorladı ilk gibi olmadı hiç
Gaz çıkaramadığım için serum taktılar serumda yan etkilerini gösterdi baygınlık geçirdim tansiyonum yükseldi dilim ve yüzüm komple uyuştu ölüyorum sandım çok korktum
3400 canım :)Masallahhhhh hiç kasım annelerine göre değilkaç gr çıktı yavru
Canım ikinci kez girdim ben çatıya bugun. Bebiş 4 kilo çatının sol tarafı yeterli açılmıyormuş ve ben kasmaya devam ediyormuşum. Riske atmak istemiyorum ben yarın alalım sezeryanla ama ben bekliycem dersen 4 buçuk kiloya kadar bekleriz ama omuz çıkması , bebeğe zarar verme gibi durumlar olabilir dedi. Bende önermiyorsanız sezeryan olabilir dedim.Şimdiden Allah yardımcın olsun canim çatı muayenesinde müsait mi değildi de spinal olacak canim. Benimde yarın kontrolüm
Var daha catiya da bakılmadı
Valla canım çatı muayenesimiydi bilmiyorum ama açıklık muayenesi yaparken alttan eliyle bişey yaptı diğer eliylede sağ kasığıma sol kasığıma hafif bastırdı eğer çatı muayenesi bıysa kesinlikle korkma derim sadece kendini sıkma ben o masaya her çıkışımda doğumda her sancı gelişinde rabbi essir velatuassir rabbi temmim bil hayr duasını dilimden hiç düşürmedim gerçekten Allahtan başka yardımcımız yokAmin cnm ben bayaa baya korkuyorumçatı muayenesinden bile korkuyorum bir sürü şey söylüyorlar inşallah bende sağ Salim kolay şekilde atlatırım bu süreci ..Amin..
Ay maşallah ne guzel az sancıyla çok açılma ❤ insallah boyle devam eder kolayca alırsın kucağınaMerhaba kızlar hep takip ediyordum ama bugüne yazmak kısmet oldu herkese hayırlı doğumlar olsun öncelikle bende bugün çatı muayenesi oldum doktor 3-4 santim açılman var dedi lekelenme olur dedi ama baya baya leke geliyor sizce ne yapmalıyım öyle aman aman bir sancımda yok düzenli açkcası sabaha doğum olucakmış gibi hazırlıklı gel dedi bu arada doktorum 36+2 yiz bugün bu arada
Merhaba kızlar hep takip ediyordum ama bugüne yazmak kısmet oldu herkese hayırlı doğumlar olsun öncelikle bende bugün çatı muayenesi oldum doktor 3-4 santim açılman var dedi lekelenme olur dedi ama baya baya leke geliyor sizce ne yapmalıyım öyle aman aman bir sancımda yok düzenli açkcası sabaha doğum olucakmış gibi hazırlıklı gel dedi bu arada doktorum 36+2 yiz bugün bu arada
Merhaba kızlar hep takip ediyordum ama bugüne yazmak kısmet oldu herkese hayırlı doğumlar olsun öncelikle bende bugün çatı muayenesi oldum doktor 3-4 santim açılman var dedi lekelenme olur dedi ama baya baya leke geliyor sizce ne yapmalıyım öyle aman aman bir sancımda yok düzenli açkcası sabaha doğum olucakmış gibi hazırlıklı gel dedi bu arada doktorum 36+2 yiz bugün bu arada
Evet bende görüştüm banada dediğiniz gibi söyledi ama yinede lekelenme çok olunca korktum ama kanama gibi değilOğlumda benim de lekelenmem olmuştu. 3 gibi doktor kontrolüm vardı, gece 12 gibi kasılmalarım 10dakikada bir düzenli olmaya başlayana dek doktorum evde durmama müsaade etmişti. Sürekli doktorumla irtibat halindeydim ama. Suyun gelirse, lekelenmeler kanamaya dönerse, kasılmaların düzene girerse hastaneye geç demişti. Düzene girdiğinde de doktorumun da onayıyla duşumu alıp hastaneye geçmiştim. Doktorunu bilgilendir istersen bi.
Benim sancılarım 4 hafta önce başladı öyle olunca zaten ilaçla 4 haftadır yatıyordum erken gelmesin diye akciğerlerini geliştirici iğne yaptı doktorum nolur ne olmaz diyeOh ne güzel ya, Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsinaramızda 4 gün var ama bende ne açılma ne incelme arkadaşlar hala 5 cm rahim ağzım. Sanırım ben normal doğuramicam hiç bir açılma ve aşağıya baskı başlangıcı yok. Nasıl oluyor sizin durumlar
Anladım canim benim de yarın muayene günüm bakalım artık. İnsallah iyi haberlerini bekliyoruzCanım ikinci kez girdim ben çatıya bugun. Bebiş 4 kilo çatının sol tarafı yeterli açılmıyormuş ve ben kasmaya devam ediyormuşum. Riske atmak istemiyorum ben yarın alalım sezeryanla ama ben bekliycem dersen 4 buçuk kiloya kadar bekleriz ama omuz çıkması , bebeğe zarar verme gibi durumlar olabilir dedi. Bende önermiyorsanız sezeryan olabilir dedim.
Benim sancılarım 4 hafta önce başladı öyle olunca zaten ilaçla 4 haftadır yatıyordum erken gelmesin diye akciğerlerini geliştirici iğne yaptı doktorum nolur ne olmaz diye
Benim sancılarım 4 hafta önce başladı öyle olunca zaten ilaçla 4 haftadır yatıyordum erken gelmesin diye akciğerlerini geliştirici iğne yaptı doktorum nolur ne olmaz diye
Aynısı bende var birebir hepsi :)Kızlar 2 gündür falan azcık da idrarim olsa çok sıkısiyor um ve hapsurursam falan 1 damla kadar kaçıyorayrıca yine 2 gündür sağ bacağımın dizden üstündeki kaslar ağrıyor bazen doğuran arkadaşlar var mıydı böyle belirtileriniz
Hic uzulme, bol bol emzir. Bebeğin üstünü çıkar, kendini de çıkar. Bütün vucudunuz birbirine degsin. Emmese bile yatır öyle göğsünde. O çektikçe gelecek, merak etme. Gelmese bile sağlık olsun, mamayla büyüyenler eksik olmuyor ki. Senin psikolojin her şeyden önemliMerhaba kızlar biz bugün evimize geldik oğluşumla :) fakat sütüm gelmedi henüz. Göğüs ucum yok bebeğim tutamıyor diye sanmıştım. Elektrikli göğüs pompası aldım onunla deniyorum yine gelmiyorMama vermek zorunda kalıyorum üzülmeye başladım inşallah sütüm biran önce gelir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?