- 22 Şubat 2017
- 2.369
- 3.938
- 38
-
- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #2.821
Günaydın canım . Beta değerine artık bakma kafanı karıştırma hiç. 1000-1500 ü geçmişsin kese artık gözükür. Bundan sonra kan takibi yapmana gerek yok. Ultrason konttolüne git yada 10 gün daha bekle bir kerede bebek kese ve kalbi gör :)Günaydın kızlar :) az evvel bi dr sitesinde okudum beta hcg 1200 ün altında ise 2 ye katlanma süresi 48 saat, 1200-6000 arasında ise 2 ye katlanma süresi 72-96saat 6000 ve yukarısı içinse 96 saat diyor.
Bu durumda nm 1830 olan değerim 3 gn sonra 3600 küsür olmalı .... sizce bu dr doğrumu söylüyor yoksa bnm beta hcg yavaş mı ilerliyor.
14 mart 109 16 mart 332 18mart 843 20 mart 1830 3 kattan 2.1 kata düşmüş değerm.
ay çopk sevindim canım benim darısı başımızaKızlar muayenem yarin aksamdi ama esimin isinden dolayi bu aksam gittik. Rabbime bin şükür bebegim buyumus maasallah 13.7mm olmus teyzeleri. Kalp atisini gecen sefer gostermisti bu defa dinletti rabbim hepimizinkini daim etsin sağlıkla kucagimiza almak nasip etsin insallah.
maşallah kuzuyaSedyeye yatınca kalbim göğsümde değil ağzımda atıyordu sanki
Canım @Coll79 hesaplamış 75mcg oluyormuş benimkisi, reçete de ingilizce zaten ben hiç anlamıyorum. Dediğim gibi benim d vitamini ölçümüm yapıldı ciddi eksiklik çıktı. Ondan sonra doktorum fotosunu attığım o ilacı yazdı.
Yok canım ikinci gidişimdi bu, 4+5Te gitmiştim hiç bişey görememiştik, 6+2 bugün çok şükür keseyi gördü, kalp için haftaya çağırdı.
Sağol canım benim, çok şükür hayırlı haberlerle döndüm.
Canım senin ki baya yüksek. Bana ölçüm yapıldı ve sonuçta ciddi eksiklik yazıyor. Buna rağmen doktorum o ilacı yazdı, senin belkide hiç ihtiyacın yok, ölçüm yaptırmadan doktoruna danışmadan bencede kullanma.
Hadi gözün aydın canım, karından mı gördünüz kalbi, bende bugün gittim 6+2im kalp atışını göremedik. Ama benim kızımda da 7. haftada görmüştük. Sanırım bu da öyle olacak.
Canım herkesin bir olmuyor satlar aynı olsa dahi döllenme farklı olabiliyor onu göz önünde bulundurmak lazım asıl. Bugün 6+2 yim, usgde 6+3 çıktı doktor haftasıyla uyumlu dedi. Embriyo göründü canım, bak yukarda köşede GS yazan yerin hemen altında.
Eki Görüntüle 1970786
günaydın canımGünaydın herkese umarım herkes iyidir güne mide bulantısız başlayanlar çok şanslı :)
canım bu kadar sık niye baktırdın kiGünaydın kızlar :) az evvel bi dr sitesinde okudum beta hcg 1200 ün altında ise 2 ye katlanma süresi 48 saat, 1200-6000 arasında ise 2 ye katlanma süresi 72-96saat 6000 ve yukarısı içinse 96 saat diyor.
Bu durumda nm 1830 olan değerim 3 gn sonra 3600 küsür olmalı .... sizce bu dr doğrumu söylüyor yoksa bnm beta hcg yavaş mı ilerliyor.
14 mart 109 16 mart 332 18mart 843 20 mart 1830 3 kattan 2.1 kata düşmüş değerm.
ay çopk sevindim canım benim darısı başımıza
maşallah kuzuya
günaydın canım
canım bu kadar sık niye baktırdın ki
bir kere 2 katına çıktığını görmen yeterli
boşuna kendine eziyet ve stres yapıyorsun
günaydın kızlar
güne güzel başlayın kuruntularla acabalarla başlamayın relax olun sakin olun bir gün daha doğdu şükür Rabbimize bizlere bir gün daha nefes bahşetti
bu arada yeni bilgiler verecek olanlar varmı aralarda yazdıysanız ve beni etiketlemediyseniz dün akşam çok fazla okuyamadım
Günaydın canım biraz sakin olurmusun verme bi daha kanTam 4 kez kan baktırdım. Hep yükseldi 2 3 kat. Ama dr çarşamba yine kan testi istedi. Bende demek bi problem varki istiyo. 1830 olan değerde nasıl bi sıkıntı olabilirki. Yemin ederm bunaldım. Gittiğim hiçbir dr yüreğimi ferahlatmadı. Hepsi para derdinde hepsi beni stres yaptı. Kahretsin ya
Şimdi baktım da sat 15 şubat mış çok acele ediyorsunTam 4 kez kan baktırdım. Hep yükseldi 2 3 kat. Ama dr çarşamba yine kan testi istedi. Bende demek bi problem varki istiyo. 1830 olan değerde nasıl bi sıkıntı olabilirki. Yemin ederm bunaldım. Gittiğim hiçbir dr yüreğimi ferahlatmadı. Hepsi para derdinde hepsi beni stres yaptı. Kahretsin ya
bende dün elmayla beslendim resmen elma ve beyaz leblebiDün bir anda 3 tane portakal yedim. Hic meyve yemeyen ben..bir anda nasil oldu bitti anlayamdim)
341,1den sonra kan vermedim ver deseydi de vermezdim haftaya doktoruna git ben keseyi görmeye geldim de mecbur bakacak 1800 den sonra kan mı verilirmiş ne güzel artmış işte. birde kan vermeyi neden dünyanın sonu gibi görüyorsun onu anlamadım istiyorlarsa ver özelde pahalıysa git devlete ver devlette sıra bulamadın git sağlık ocağına ver hayatı kendine neden zehir ediyorsun. sakin ol canım relax hasta olacaksın Allah korusunTam 4 kez kan baktırdım. Hep yükseldi 2 3 kat. Ama dr çarşamba yine kan testi istedi. Bende demek bi problem varki istiyo. 1830 olan değerde nasıl bi sıkıntı olabilirki. Yemin ederm bunaldım. Gittiğim hiçbir dr yüreğimi ferahlatmadı. Hepsi para derdinde hepsi beni stres yaptı. Kahretsin ya
Hayırlı olsun canım hoşgeldin. ..arası bayagi az bebelerin:)ikiz gibi büyürler ne güzel. ..