2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Günaydın kızlar :) az evvel bi dr sitesinde okudum beta hcg 1200 ün altında ise 2 ye katlanma süresi 48 saat, 1200-6000 arasında ise 2 ye katlanma süresi 72-96saat 6000 ve yukarısı içinse 96 saat diyor.

Bu durumda nm 1830 olan değerim 3 gn sonra 3600 küsür olmalı .... sizce bu dr doğrumu söylüyor yoksa bnm beta hcg yavaş mı ilerliyor.

14 mart 109 16 mart 332 18mart 843 20 mart 1830 3 kattan 2.1 kata düşmüş değerm.

Günaydın canım . Beta değerine artık bakma kafanı karıştırma hiç. 1000-1500 ü geçmişsin kese artık gözükür. Bundan sonra kan takibi yapmana gerek yok. Ultrason konttolüne git yada 10 gün daha bekle bir kerede bebek kese ve kalbi gör :)

Ben gebeliği erken öğrenmeme rağmen 55.26 ydı değerim , bir kere daha verdim kan baktık artış normal bir daha verme dedi doktorum öyle yaptık. Sende 2 defa vermişsin artışında güzelmiş.

ay çopk sevindim canım benim darısı başımıza
maşallah kuzuya

Günaydın herkese umarım herkes iyidir güne mide bulantısız başlayanlar çok şanslı :)
günaydın canım

canım bu kadar sık niye baktırdın ki
bir kere 2 katına çıktığını görmen yeterli
boşuna kendine eziyet ve stres yapıyorsun

günaydın kızlar
güne güzel başlayın kuruntularla acabalarla başlamayın relax olun sakin olun bir gün daha doğdu şükür Rabbimize bizlere bir gün daha nefes bahşetti
bu arada yeni bilgiler verecek olanlar varmı aralarda yazdıysanız ve beni etiketlemediyseniz dün akşam çok fazla okuyamadım

Doktor çarşamba yine istedi. Neyim var benim ya . Neden ya. O kadar bunalıma girdimki. Sürekli kan veriyorum neden böyle oluyor adam yine kan ver dedi. Dr. Değiştirdim yine kan veriorm. Bu nedir yahu

Tam 4 kez kan baktırdım. Hep yükseldi 2 3 kat. Ama dr çarşamba yine kan testi istedi. Bende demek bi problem varki istiyo. 1830 olan değerde nasıl bi sıkıntı olabilirki. Yemin ederm bunaldım. Gittiğim hiçbir dr yüreğimi ferahlatmadı. Hepsi para derdinde hepsi beni stres yaptı. Kahretsin ya

Günaydın, ben varım:)

28 ocak sat, 30 yaşındayım, ilk bebeğim. Antalya yaşıyorum

Günaydın canım biraz sakin olurmusun verme bi daha kan
Ben adete 4 gün kala ilk testim 22.94 iki gün sonra 75.4
4 gün sonra 675 çıktı bi daha da yaptırmadım battan 10 gün sonra kontrole gittim keseyi gördüm şimdi cuma günü gitcem tekrar kalp atışı için
Sende de anormal bi durum yok bat ne zamandı senin çok erken gittiysen sürekli kan istiyor olabilirler

Şimdi baktım da sat 15 şubat mış çok acele ediyorsun
Benim sat 2 şubat 10 Mart'ta gördüm canım

341,1den sonra kan vermedim ver deseydi de vermezdim haftaya doktoruna git ben keseyi görmeye geldim de mecbur bakacak 1800 den sonra kan mı verilirmiş ne güzel artmış işte. birde kan vermeyi neden dünyanın sonu gibi görüyorsun onu anlamadım istiyorlarsa ver özelde pahalıysa git devlete ver devlette sıra bulamadın git sağlık ocağına ver hayatı kendine neden zehir ediyorsun. sakin ol canım relax hasta olacaksın Allah korusun

günaydın kızlar dün doktora gittim tahlilleri yaptırmak için devlete gittim bu ikinci doktor randevumuzdu doktor cok korkuttu cok zor gördü embriyoyu kalp atışınıda duydu ama stres yaptım cok zor biyere yerleşmiş fln dedi bişey yoktur değil mi bebeğin keseye yerleşme şekli yerleştiği yer gibi bi sıkıntı oluyormu?cuma kendi doktorumuza gideceğiz inşallah o beni rahatlatır...buarada 6+0 dık dün doktorda 6 haftalık dedi ...
bu arada devlette vdr hariç bütün testlerimi yaptırdım glukoz 106 onun dışında herşeyim normal glukoz da aç karna yapılması gerekiyormu bilmiyorum eğer öyleyse tok karna gittm ben sonuçlarımı daha göstermedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…