2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
kızlar ceyda düvencinin youtube kanalını takip ediyor musunuz? güzel bilgilendirmeler var

mavitepe mavitepe selam benim de 9 aylık bir kızım var bizimki kaza değil ama isteyerek oldu :)

aslında kaza sayılmaz ama geçen sefer 5. ayda tutmuştu haliyle ilk aydan tutmasını beklemiyordum bu sefer, o nedenle biraz şok etkisi yaptı. Umarım hamilelik süreci ve iki bebekli yaşam çok zorlamaz bizi :)

günaydın kızlar dün doktora gittim tahlilleri yaptırmak için devlete gittim bu ikinci doktor randevumuzdu doktor cok korkuttu cok zor gördü embriyoyu kalp atışınıda duydu ama stres yaptım cok zor biyere yerleşmiş fln dedi bişey yoktur değil mi bebeğin keseye yerleşme şekli yerleştiği yer gibi bi sıkıntı oluyormu?cuma kendi doktorumuza gideceğiz inşallah o beni rahatlatır...buarada 6+0 dık dün doktorda 6 haftalık dedi ...
bu arada devlette vdr hariç bütün testlerimi yaptırdım glukoz 106 onun dışında herşeyim normal glukoz da aç karna yapılması gerekiyormu bilmiyorum eğer öyleyse tok karna gittm ben sonuçlarımı daha göstermedim..
canım hiç korkma ve kendi güvendiğin doktorun dışınada pek çıkmamaya çalış. bildiğim kese rahim ağzından yukarıdaysa sorun yok. ve bende bütün testlerimi tok karnına yaptırdım:KK70:saat 2de randevusu olan aç mı olur bilirler heralde sabah kahvaltısı vs yaptığımı:KK75:

canım hiç korkma ve kendi güvendiğin doktorun dışınada pek çıkmamaya çalış. bildiğim kese rahim ağzından yukarıdaysa sorun yok. ve bende bütün testlerimi tok karnına yaptırdım:KK70:saat 2de randevusu olan aç mı olur bilirler heralde sabah kahvaltısı vs yaptığımı:KK75:
glukoza ne diyecek o zaman doktorum bakalım kese değilde embriyo hakkında söyledi içimi ferah tutayım küçük olduğu için görememştr inşallah cumaya kadar biraz daha büyürüz inşallah:emir_bebek:

glukoza ne diyecek o zaman doktorum bakalım kese değilde embriyo hakkında söyledi içimi ferah tutayım küçük olduğu için görememştr inşallah cumaya kadar biraz daha büyürüz inşallah:emir_bebek:
Benim glukoz 89 çıkmış. senin glukoz da o kadar yüksek sayılmaz bence aç olsan üç aşağı beş yukarı benimki gibi çıkardı

Tünaydın kızlar. Hepiniz iyisinizdir umarım. Hala başlamadı bulantılarım, bu kez olmiycak heralde. Bu saatten sonrada olmaz muhtemelen. Acayip uyku hali ve halsizlik devam...
Doktorum 20 gün sonra gel dedi ama ben şwhir dışında olucam en az bir ay gidemiycem. Bişey olurmu acaba??

1
Günaydın canım biraz sakin olurmusun verme bi daha kan
Ben adete 4 gün kala ilk testim 22.94 iki gün sonra 75.4
4 gün sonra 675 çıktı bi daha da yaptırmadım battan 10 gün sonra kontrole gittim keseyi gördüm şimdi cuma günü gitcem tekrar kalp atışı için
Sende de anormal bi durum yok bat ne zamandı senin çok erken gittiysen sürekli kan istiyor olabilirler

Bat 14 marttı. 14 martta verdim 109 çıktı 16 mart 332 18 mart 843 20 mart 1830 çıktı hala kan dio

Tünaydın kızlar. Hepiniz iyisinizdir umarım. Hala başlamadı bulantılarım, bu kez olmiycak heralde. Bu saatten sonrada olmaz muhtemelen. Acayip uyku hali ve halsizlik devam...
Doktorum 20 gün sonra gel dedi ama ben şwhir dışında olucam en az bir ay gidemiycem. Bişey olurmu acaba??
canım ne için çağırmıştı söyledi mi?sen hepimizden öndesin çünkü. 1 ay kısa bir zaman değil gittiğin yerde gitsen olmaz mı acaba?

beni en çok kola zorlayacak sanırım onun dışında şuan canım hiçbişey istemiyor faydalı hiçbişey yiyemiyorum miğde bulantılarım çok kötü
bende geçen gün çok istedim ama onun yerine icetea içtim:KK70:birde benim canım patates kızartması çok çekiyor:KK43:ama evde yapılanlardan değil burgerking yada mc donaldstakiler:skandal:

Bende de bisey yok kuzum. Herkeste olmayabilir. Bence şükret cekenleri ne kadar zorladigini goruyoruz. Keyfini cikar kuzun seni zorlamiyo:anne: hem bulanti kusma vs vucudun hamilelige tepkisidir. Vucudun birseylerin farkli gittigini soyluyor bu belirtilerle. Bak bizim vucudumuz hemen durumu kabullenip sorun yok diyor kisaca:halay:

M Masal_ayaz Biz bu konusmayi yapali kac gun oldu daha yaaaa midem bulaniyooooo
:mad::mad:

bende geçen gün çok istedim ama onun yerine icetea içtim: KK70:birde benim canım patates kızartması çok çekiyor: KK43:ama evde yapılanlardan değil burgerking yada mc donaldstakiler:skandal:
valla haftasonu yemeğe çıktık kaçamak yaptım ben 1 kere yazın nasıl geçicek bilmiyorum dondurmaya geçiştircez artık...canımızın çok istediği şeylerden arada kaçamak yapabiliriz bence ayda 1 fln çok katı kurallarım yok benim:)

X