2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
kızlar fena hasta oldum ya sesim çıkmıyo sabahtan beri portakal suyu içiyorum ama banamısın demedi (((
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine bende hastayım.dr bana ıhlamur elma ayva zencefil kaynat ve bal köy hafif limon şık iç dedi vallhi çok iyi geldi bana sanada tavsiye ederim birer dilim yeterli elma ayva. Allah'ım sağlık versin çok zor çok iyi anlıyorum seni kivi ye bol c vitamini bn öle geçirdim halada yatıyorum

Mide bulantısına yas nane çiğne o da iyi geliyor canim aklında olsun

Herkese merhabalar :) Ben de Rabbim nasip ederse Kasım annesi olacağım. Düşük tehlikem, mide bulantim ve kokulara aşırı hassasiyetim var. Sağlıkla kucagimiza alırız inşallah bebislerimizi :)
Hoşgeldin aramıza sekerim, Allah bebisini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin düşük tehlikesi demissin,sebebi nedir ve ilaç falan kullanıyo musun?

Hoşgeldin aramıza sekerim, Allah bebisini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin düşük tehlikesi demissin,sebebi nedir ve ilaç falan kullanıyo musun?
Hoşbuldum canim. Birkac ay önce bir gebeliğin vardı. Gebeligimde ben 16 haftalık hamile olduğumu saniyorken meğerse bebeğim 13 haftalıkken karnimda ölmüş. Üç hafta karnimda ölü bebegimle dolasmisim Rabbim kimseye yasatmasin. Sonra doktorum dilersem ilk adet döneminden sonra hamile kalabilecegimi söyledi. Öyle de oldu. Çok mu acele ettim diyorum bazen. Geçen hafta kanamam oldu, kan uyuşmazlığı ignesi vurdular. Şimdi progestan kullanıyorum. Talasemi taşıyıcılığı da olduğu için sürekli bir kansızlık durumu mevcut. Onun için de gyno ferro sanol kullanıyorum. Çok fazla ilaç kullanıyorum gibime geliyor o yüzden bulantılarımı ilaç kullanmadan geçiştirmeye çalışıyorum :)

Kızlar az önce çok korktum adet gibi akıntı hissettim hemen tuvalete gittim su gibi koyu sarı akıntı gelmiş bi şey yoktur inşallah 2 gündür akıntım olmuyordu ne güzel ya
Doktorum kesik kanaması gibi parlak kırmızı kanama olmadığı sürece sorun yok dedi bana. Kahverengi şekildeki kan bile tehlikeli değil dedi bu renkteki kan eski kan oluyormuş ve bu haftalarda gorunebiliyormus canım. Ama sarı renkteki akıntı enfeksiyon belirtisi olabilir. Doktora gittiğinde bı idrar tahlili yaptirmanda fayda var canım.

Anladım tatlım, kaybın için çok üzüldüm ama neyse ki çok beklemeden yeni bi heyecana başlamışsın.. Hiç acele ettim diye düşünme, eger senin sağlığını tehlikeye atan bi durum yoksa ne kadar şanslı olduğunu düşün ki hemen hamile kalabilmişsin.. İnşallah sağlıklı bi hamilelik geçirirsin ve hepbirlikte kasım annesi oluruz bence de bulantı için ilaç son çare olmalı, ben de henüz pek bisey yok ama arkadaşlar biçok alternatif sunmuş bulantı için onları deneyebilirsin..

Benim de ilk yaptırdığım da 24 tu 3 gün sonra 134 çıktı çok şükür arttı bidaha yapılmadı daha test pazartesi yaptıracağım insaAllah. Senin cumaya gorunur insaAllah benim de değerim artar

Tahlil verdim. Şimdi sonuçları sölim. 14 mart 109 16 mart 332 18 mart 843. Kan verme bitti. Cumayı iple çekiyorum. Hayırlısı olsun inşallah. Hala korkuyorum

DOKTORUMUDA ARADIM geçen normal dedi ama ben takıyorum işte off ne bilim suda içiyorum ama insan korkuyor perşemde gidicem tahlil istiyeyim olmazsa

Tahlil verdim. Şimdi sonuçları sölim. 14 mart 109 16 mart 332 18 mart 843. Kan verme bitti. Cumayı iple çekiyorum. Hayırlısı olsun inşallah. Hala korkuyorum

değerlerin çok güzel artmış canım maşallah herşey yolunda gider inşallah hepimiz için bende perşembe gidicem keseyi görürüm inşallah

DOKTORUMUDA ARADIM geçen normal dedi ama ben takıyorum işte off ne bilim suda içiyorum ama insan korkuyor perşemde gidicem tahlil istiyeyim olmazsa
Bende enfeksiyon da vardı. Tuvalette yanma, batma hissi, ağrı vardı. Bol su içerek atmaya çalıştım ama idrarda kan görünce son care tek kullanımlık munorol saşe verdi, kullandım. İçimde böyle fırtınalar kopuyordu sanki :) ilaç afedersiniz bir de ishal yapıyormuş ama 2 günde geçti biseyim kalmadı şükür :)

Kızlar az önce çok korktum adet gibi akıntı hissettim hemen tuvalete gittim su gibi koyu sarı akıntı gelmiş bi şey yoktur inşallah 2 gündür akıntım olmuyordu ne güzel ya
Canim hic korkma benimde bugun cok artti her seferinde altima kacirdim diye gidiyorum tuvalete su gibi benim akintim.bende de 2 gundur yoktu bugun bulantimla akintida basladi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…