2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Benim de ilk yaptırdığım da 24 tu 3 gün sonra 134 çıktı çok şükür arttı bidaha yapılmadı daha test pazartesi yaptıracağım insaAllah. Senin cumaya gorunur insaAllah benim de değerim artar

Yeni gelen arkadaslar hoşgeldiniz
Cok guzel bir ruya gordum ben bugun yaaaa. Ikizler vardi kucagimdaruyasi cok guzeldi ama gercegi biraz zorlayıcı olabilir pazartesi gelsin artik gormeye gideyim bebisimi

11 Mart 32.06
13 Mart 153.69
15 Mart baktirmadim.
17 Mart 1505 :O

15 Mart 306 civarı, 17 Martta 612 civarı olması gerekmiyor muydu??? :/

Sürekli iki kat artmıyor canim ona takılma benim değerim 187den uc gün sonra 991 olmustu önemli olan sürekli artmasiymis
Teşekkür ederim canım içimi rahatlattin :)Dr um da öyle bişeyden bahsetmedi zaten ama ne bileyim işte her ölçümde 3-4kat artinca insan acaba mı oluyor.
İkiz çok isterdim ama yaşım daha genç olsaydı tabi

Allah hayırlısını versin canim bende doktoruma sormuştum hep iki kat artış bekliyordum cunku ama önemli olan sürekli artması dedi insallah hep hayırlı haberleri paylaşırız

KIZLAR BULANTIYA BEYAZ LEBLEBİ İYİ GELYOR AKLINIZDA BULUNSUN
bende sormak için girdim canım ya bende kavrulmuş leblebi var arasında çok yanmışlar vardı acaba kavrulmuş leblebi zararlı mı diye soracaktım zararlıysa beyaz leblebi alayım bende bu arada az önce yine çıkardım ben süt içmiştim ceviz falan yemiştim ara öğün niyetine

YOK CANIM KAVRULMUŞ neden zararlı olsun ki beyaz leblebi mide suyunu alırmış rahat olurtmuş eczacım dedi baya iyi geliyor bana lezeetlide benim çok bulantım yok şimdilik
kızlar fena hasta oldum ya sesim çıkmıyo sabahtan beri portakal suyu içiyorum ama banamısın demedi (((

canım bol sıvı tüket meyve falan ye gebelikte bi şey alamıyoruz çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…