- 6 Ekim 2013
- 921
- 1.097
-
- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #2.281
Okuduğum kadarı ile böle 3 .4 kat artınca çoğula da işaretmiş. Bence seninkiler de norma. Dr bana dedi ki 109 dan 220 440 880 diye artacak dedi. Benimkisi 109 332 şeklinde arttı. Bugün tahlil verecem. Bakalım nolacak. Ben dün dayanamadım verdim 16 sında 332 idi 17 sinde 568 oldu hesabım gereği bugün 800 küsürlerde yada olması gerek. Bakalm artık. Sanırsam 3000 4000 civarıda kese görünüyor öle okudum yaniKuzum senin değerlerin benden daha yüksek aynı haftadayiz kafama takılıyorben de cuma gidecegim kese görmeye insaALLAH sen de ben de goruruz kesemizi
Lekenmem dun ogleden sonra itibariyle kesildi cok sukur. Gunde bir 200mg progestana devam ediyorum. Ancak simdi yazilanlari okudukca ya kalbi durduysa ya durursa endisesi yasiyorum. Cogumuz uzun yoldan geliyoruz. Kayiplarimiz var. Ama bunlar ozelde ayrintili paylasilsa daha iyi olur diye dusunuyorum. Ben takilip kuruyorum cunku kendi adima...Canimmm kesinlikle çok doğru benim hala lekelenmem var biliyorsunuz ve kendime söz verdim araştırma yapmicam diye ama dedigin gibi burda da görünce bende kendimde bişeyler arıyorum ister istemez stres oluyoruz hatta ben doktorundan duyduğum her güzel şeyi burda paylaşmaya çalışıyorum ki benim gibi olanlara güzel şeyler düşünürdursun diye sanirim bu hassas donemlerimizi en azından birbirimize moral vererek geçirelim ki yaşadıklarımızı daha da zorlastirmayalim
ben 5+2de karından gördüm canımGünaydın arkadaşlar,
Bulantı zor olsa da hastalıktan olmadığını bilmek bir o kadar güzel. Kızımda 6.haftamda başladı 12. haftanın sonunda bitmişti. Bakalım bu nasıl olacak. Her hamilelik farklı oluyor. Bu arada keseyi görmeye ne zaman gittiniz?
Ne zaman baslamisti bulantiniz? Benim yok sayilir da. Mutlaka olmaliymis gibi geliyor...Günaydın arkadaşlar herkese güzel bir haftasonu dilerim. Benim mide bulantım gece daha çok oluyor nedense bu gece de 2 kez kustum malesef şimdi daha iyiyim ne yapalım katlanacağız meleklerimiz için :)
Günaydın arkadaşlar,
Bulantı zor olsa da hastalıktan olmadığını bilmek bir o kadar güzel. Kızımda 6.haftamda başladı 12. haftanın sonunda bitmişti. Bakalım bu nasıl olacak. Her hamilelik farklı oluyor. Bu arada keseyi görmeye ne zaman gittiniz?
arkadaslar bebeginizin kesesini hangi haftada gördünüz ben salı günü doktora gidecegim sizce keseyi görebilirmiyim
Kızçelerim günaydınlar doğum ücretlerini öğrendiniz mi dün ben sordum 3500 fix menüymüş
BEN ECZANEDE ÇALIŞIYORUM CANIM Birebir aynı bebe asprini mide de eriyor coraspin bağırsakta çözülüyor bi farkı yok yaniArkadaslar coraspin ile bebe aspirini ayni mi acaba? Drum bebe aspirini verdi de. Daha onceki tedavimde de coraspin icmistim. Ayniysa bebe aspirini alana kadar evdeki coraspinden iceyim diyorum. Var mi bir bilgisi olan acaba?
benim gittiğim hastane de de sanırım 1600-2000 tl arasındaymış
Ayy canim cok tesekkur ederim. Hemen iceyim.BEN ECZANEDE ÇALIŞIYORUM CANIM Birebir aynı bebe asprini mide de eriyor coraspin bağırsakta çözülüyor bi farkı yok yani
çok iyimiş canım 2 gün kalma ve refakat pakete dahilmiş
Ayy canim cok tesekkur ederim. Hemen iceyim.