2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Kizlar yanlis anlamazsaniz bir sey soylemek istiyorum hayat bu mutlaka guldugumuz ve agladigimiz zamanlar var ama sizden rica ediyorum gecmis kayiplarinizi detay vererek anlatmayin kendim de dahil bir cok kisinin etkilendigini dusunuyorum. Ayrica kendimde dahil gecmiste hepimizin kayiplari ve korkularimiz var. Rabbim hic birimize tekrarini yasatmasin su animiz bile belli degil aramizdan ayrilanlar oldu simdi icin bir sey demiyorum ama eski kayiplarimizi detaylandirmayalim lutfen...

Katılıyorum arkadaşım çok etkileniyor insan olumsuzları çok gerekmedikçe açmayalım ben çok üzülüyorum okuyunca kalbimin atışı değişiyor

Katılıyorum arkadaşım çok etkileniyor insan olumsuzları çok gerekmedikçe açmayalım ben çok üzülüyorum okuyunca kalbimin atışı değişiyor
Ne bileyim yazmak istedim amacim kesinlikle kimseyi uzmek degil aksine lekelenmesi olan arkadaslar var stresli gunler yasiyorlar onlara moral oluyoruz onlarla birlikte bizde moral buluyoruz kaybim var yazilir ona lafim yok ama cok detaya inmek pek hos olmuyor.

Ben hassas biri değilim. Rahat bir insanım.
Mesela hamile olduğum andan beri düşük hiç aklıma gelmedi düşünmedim o kadar kafam rahattı.
Ama burada beni bile endişelendiren hikayeler anlatılıyor. Ki herkes ilk üç ayda, stresi olan var, riski olan var, endişeli yapısı olan var insanı geriyor yani.
Beni de endişelendirmeye başladı ay ailelere söylemesek daha mı iyiydi diyorum sonra kızıyorum kendime. Ki kötü deneyimleri olan arkadaşlar daha da etkileniyordur.
Çok haklısın tepkinde bence de güzel paylaşımlar ve destek olmalı.

Tepki degil sadece rica benimkisi...Bende bu seferkine cok inandim hic aklima acaba bir sey olur mu fikri gelmedi. Ama dedigin gibi okudukca bende acaba ailelere soylemesemiydik dedim aslinda soyleme taraftari degildim ama saolsun esim cok sabirsiz cikti. Kotu deneyimleride okuyunca umutsuzluga dusuyorum sabah ablamin olayini paylstim ama detay vermek istemedim buraya yazmamin nedeni icimi bosaltmakti detay verip kimseyi etkilemek istemedim cok sukur bende unuttum gitti.

Canimmm kesinlikle çok doğru benim hala lekelenmem var biliyorsunuz ve kendime söz verdim araştırma yapmicam diye ama dedigin gibi burda da görünce bende kendimde bişeyler arıyorum ister istemez stres oluyoruz hatta ben doktorundan duyduğum her güzel şeyi burda paylaşmaya çalışıyorum ki benim gibi olanlara güzel şeyler düşünürdursun diye sanirim bu hassas donemlerimizi en azından birbirimize moral vererek geçirelim ki yaşadıklarımızı daha da zorlastirmayalim

Çok haklısın bir garip oblomov bende birkaç gündür yazmıyorum bende çok sakin geçiriyordum ben bile etkileniyorum ister istemez arkadaşlarıda anlıyorum Allahım inşallah en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepsinede
Kızlar birşey paylaşmak istiyorum bende bu akşamdan beri sol göğsümün altında karnımda bir seyrime başladı sanki tekmeleme gibi:) ayyy bi hoş oldum anlatamam halada devam ediyor ne olabilirki çok merak ettim midemin solunda oluyor eşimede dinlettim :)) bir santimlik bebişin tekmeliyor diye:)

Anneler cocuklarinizla ilgilenebiliyormusunuz kizim 22 aylik hep ilgi istiyor. Tasimami istiyr kucagimdan inmiyr. Mide bulantimda
Canim benim kesinlikle katiliyrm. Ins iyi seyler dusunelim iyi seyler olsun allahin izniyle. Bebislerimizi saglikli doguracagimiz zamnlarida gorururz allahin izniyle

arkadaslar bebeginizin kesesini hangi haftada gördünüz ben salı günü doktora gidecegim sizce keseyi görebilirmiyim

sali günü5+4 olacagım endiseden uyuyamıyorum keseyi görsem rahatliycam 12 martta bthcg 407 cikti doktor salıya kadar normal artis olursa görürüz dedi
İnsallah hayırlısıyla görürsün canim keseyi gördükten sonra insan bu sefer kalp atışını bekliyor güzel duygular bunlar insallah iyi haberlerle gelirsin

arkadaslar bebeginizin kesesini hangi haftada gördünüz ben salı günü doktora gidecegim sizce keseyi görebilirmiyim
Alttan gordum nokta seklinde 5+0 sonra 5+3 de gorduk kocaman olmustu 3 gunde alttan bakilacaksa hic su icme tuvalete gonderiyorlar net görmek icin usten bakilacaksa 1 litre su iciriliyor idrar torbası rahmi sikıstırıp rahmi usten gormek icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…