2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Canm bebeğimi kaybetmişim rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah nasip değilmiş allahım sağlıklı ömür oğluma versin Allah'a emanet olun hayırlı sağlıklı dogumlar
canım çok üzüldüminşallah Rabbim tez vakitte yenisini sağlıklısını nasip eder bak oğlun varmış Allah ona uzun uzun ömürler versin inşallah

Canm bebeğimi kaybetmişim rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah nasip değilmiş allahım sağlıklı ömür oğluma versin Allah'a emanet olun hayırlı sağlıklı dogumlar
Cok üzüldüm canım Rabbim bi daha yasatmasin
Rabbim oğluna sağlık sıhhat versin. ..

Oy gurubumuzun en minnacık gelmiş hoşgelmiş

Aminnn canimm amin rabbim güç kuvvet versin vesveseler den korusun bizi geçen yıl yaşadım bu olayı şimdide seçimden korkuyorum. Kalp atışında duyduk biz cumartesi randevum var Dr tedbirli sağolsun ilgili benimle iğne kullanıyorum clexane günde birtane

Bizde daha iki ay önce yine kadın doğuma gitmistik babası ve oglusumla tam muayene için uzandım sedyeye oğluşum başladı ağlamaya korktu bana bişey yapacaklar sandı kuzum bende o yüzden onu babannesine bırakıp gidiyorum altlı üstlü oturuyoruz kv ile iyi oluyor böyle zamanlarda :)

Sen çok şükür duymuşsun canım kalp atışını Rabbim devamını getirsin hayırla sağlıcakla insaAllah bizimde kucağınıza aldığımız günleri göstersin insaAllah canim

Sen çok şükür duymuşsun canım kalp atışını Rabbim devamını getirsin hayırla sağlıcakla insaAllah bizimde kucağınıza aldığımız günleri göstersin insaAllah canim
inşallah canım inşallah rabbim bizlere bağışlasın inşallah sağ salim duyarsınız pitircigin kalbini inşallah sağ salim kucamiza alırız Allah'ım.guc kuvvet versin

amara47 çok geçmiş olsun allahim sabır versin ve hayırlı saglikli bir bebiş daha nasip etsin tekrar ve inşallah sag salim kucağına almayi nasip eder..

Yeni gelen arkadaşlarımız siz de hosgeldiniz inşallah sağlıcakla evlatlarımızı kucağımiza alırız..

Kızlar benim kahverengi pembe vs. Akintim yok ama içerden kanamam varmış hatta gösterdi doktor kanama alanlarini Ultrasonda. Ciddi bişey değildir dimi ya ilk hamileligimde böyle bişey yasamamistim hiç

Uzuldum canim. Allah evladina bagislasin en kisa zamanda kucagini doldursun insallah...

Canim benim doktorum kanama bile olsa biz usg takibiyle bebegi takip edicez dedi.

Çok saçma biliyorum ama 48 saati beklemedim ve test verdim.

14 mart : 109
16 mart:332
17 mart :568

Sizce değerler nasıl ilerliyor

amara47 ne diyeceğimi bilemiyorum canim güçlü ol nolur ben senin kanaman azalmıştı diye biliyordum geçmiş olsun insallah tez zamanda hayırlısıyla tekrar hamile kalırsın canim

Canım bende 12 haftalıkken kaybettim bebeğimi. Normal doğumla ayrıldım bebeğimden. Kalan eşini de kürtajla aldılar. Su an doktora gittin mi bir önlem va aldı mi doktor. Gerekli testleri yaptılar mi birbirimize haberdar edelim aynı durumdayiZ çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…