- 12 Mart 2017
- 553
- 382
-
- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #2.221
İkinci hamileligim. .15 yasinda bir oğlum var Allah bağışlasın. ..bir garip oblomov yaş 38:))
Şehir Erzincan
Sat 17 Şubat 2017
Beklenen doğum tarihi 24 /11/2017
Başlangıç kilom 62 idi ama daha şimdiden 600 gr aldım :)))
canım çok üzüldümCanm bebeğimi kaybetmişimrabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah nasip değilmiş allahım sağlıklı ömür oğluma versin Allah'a emanet olun hayırlı sağlıklı dogumlar
Hoş geldin canım minnaklarimiz yakınMerhaba anne adayları. Bende bugün bu güzel haberi almış bulunmaktayım. Allah hepinize sağlıklı sıhhatli doğumlar nasip etsin.
Cok üzüldüm canım Rabbim bi daha yasatmasinCanm bebeğimi kaybetmişimrabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah nasip değilmiş allahım sağlıklı ömür oğluma versin Allah'a emanet olun hayırlı sağlıklı dogumlar
Oy gurubumuzun en minnacık gelmiş hoşgelmişKızlar bende bugün ilk ultrasonografi muayenemi oldum.4. Haftamin son gunu B-hcg değerim 1505 cikti:).Minigimi henüz goremedik karindan baktı Dr um. ..bi ara bisey gordum sanki şurda ama kacirdim o goruntuyu dedi.Alttan görünür ama irritasyona gerek yok haftaya gel dedi.
Benide ekleyebilirsiniz artık listeye:)
Aminnn canimm amin rabbim güç kuvvet versin vesveseler den korusun bizi geçen yıl yaşadım bu olayı şimdide seçimden korkuyorum. Kalp atışında duyduk biz cumartesi randevum var Dr tedbirli sağolsun ilgili benimle iğne kullanıyorum clexane günde birtaneAhh kuzum ben de aynıyım daha kese de kalp atışı da görmedim. Ben de çok korkuyorum ilk gebelikte benim de sata göre 13 usg ye göre 10 haftalık bebeğimin kalbi durdu. Rabbim bu sefer hayırla sağlıcakla kucaklarimiza almak nasipmetsin bize tekrar evlat acısı yasatmasin
Aaa çok üzüldüm canım ya iyi değilmiydin azaldı kanama demiştinCanm bebeğimi kaybetmişimrabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah nasip değilmiş allahım sağlıklı ömür oğluma versin Allah'a emanet olun hayırlı sağlıklı dogumlar
Bizde daha iki ay önce yine kadın doğuma gitmistik babası ve oglusumla tam muayene için uzandım sedyeye oğluşum başladı ağlamaya korktu bana bişey yapacaklar sandı kuzumHaklısın canım 9 ay katlanacak her şeye Allah kolaylık versin her anlamda hepimize. Benim eşim gece gidiyor çalışmaya o konuda sıkıntım yokta, onu evde kızımıza bakıcı olarak bırakıyorumİlk muayenmde hepimiz gittik kızımız rezil etti bizi, çok hareketli her yeri kurcalıyor. Artık ona anneyle gezmek yok
Sen çok şükür duymuşsun canım kalp atışını Rabbim devamını getirsin hayırla sağlıcakla insaAllah bizimde kucağınıza aldığımız günleri göstersin insaAllah canimAminnn canimm amin rabbim güç kuvvet versin vesveseler den korusun bizi geçen yıl yaşadım bu olayı şimdide seçimden korkuyorum. Kalp atışında duyduk biz cumartesi randevum var Dr tedbirli sağolsun ilgili benimle iğne kullanıyorum clexane günde birtane
inşallah canım inşallah rabbim bizlere bağışlasın inşallah sağ salim duyarsınız pitircigin kalbini inşallah sağ salim kucamiza alırız Allah'ım.guc kuvvet versinSen çok şükür duymuşsun canım kalp atışını Rabbim devamını getirsin hayırla sağlıcakla insaAllah bizimde kucağınıza aldığımız günleri göstersin insaAllah canim
Canm bebeğimi kaybetmişimrabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah nasip değilmiş allahım sağlıklı ömür oğluma versin Allah'a emanet olun hayırlı sağlıklı dogumlar
amara47 çok geçmiş olsun allahim sabır versin ve hayırlı saglikli bir bebiş daha nasip etsin tekrar ve inşallah sag salim kucağına almayi nasip eder..
Yeni gelen arkadaşlarımız siz de hosgeldiniz inşallah sağlıcakla evlatlarımızı kucağımiza alırız..
Kızlar benim kahverengi pembe vs. Akintim yok ama içerden kanamam varmış hatta gösterdi doktor kanama alanlarini Ultrasonda. Ciddi bişey değildir dimi ya ilk hamileligimde böyle bişey yasamamistim hiç
Teşekkür ederim.31 yaş,bat 11 Şubat,şehir Samsun,2.çocuk,54 kilokızlar aramıza hoşgeldiniz hayırlısı olsun inşallah ilk sayfadaki tabloya göre bilgilerinizi verirseniz sizi de tabloya ekleyeyim
Değerlerin güzel canjm pazartesi günü son bir kez daha ver takip acisindanÇok saçma biliyorum ama 48 saati beklemedim ve test verdim.
14 mart : 109
16 mart:332
17 mart :568
Sizce değerler nasıl ilerliyor
Canimmm nen 200 mg sabah 1 akşamda 2 kullanıyorumSadece peceteye gelen hafif kahverengi lekelenme hala var. Kasiklarim da agriyor. Progestana devam. Bir an once bitsin artik. Progestan alan arkadaslar kac mg ve gunde ne kadar aliyorsunuz?
Kızlar bu benim ikinci hamileliğim ve çok korkuyorum ilkinde 12haftada kürtaj oldum kalp durması sonucu Allah'ım kimseye yasatmasinçok.zor bunda belirti uykum var hep yatıyorum halsizim kokular perişan ediyor beni kağıt havlu kokarmi o bile aklımı başımdan alıyor ama aşırı yorgunluk da cabasi. Bunlar korkutmuyorda beni aynı şeyleri yaşamak bir kayıp daha vermek kürtaj masasına yatmak Allah'ım kimseye yasatmasin rabbim bize bağışlasın yavrumu
Canım bende 12 haftalıkken kaybettim bebeğimi. Normal doğumla ayrıldım bebeğimden. Kalan eşini de kürtajla aldılar. Su an doktora gittin mi bir önlem va aldı mi doktor. Gerekli testleri yaptılar mi birbirimize haberdar edelim aynı durumdayiZ çünkü.Kızlar bu benim ikinci hamileliğim ve çok korkuyorum ilkinde 12haftada kürtaj oldum kalp durması sonucu Allah'ım kimseye yasatmasinçok.zor bunda belirti uykum var hep yatıyorum halsizim kokular perişan ediyor beni kağıt havlu kokarmi o bile aklımı başımdan alıyor ama aşırı yorgunluk da cabasi. Bunlar korkutmuyorda beni aynı şeyleri yaşamak bir kayıp daha vermek kürtaj masasına yatmak Allah'ım kimseye yasatmasin rabbim bize bağışlasın yavrumu