2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    331
Kizlar selamlar. Aranizda soguk alginligi oksuruk gibi bisey yasayan atlatan var mi? Neler yapiyosunuz? Tam bulantim gecti derken oksurukten iyice kotu oldum. Sicak seyler iciyorum ama 3 gundur daha kotu oldum :KK43: var mi onerisi olan?
Tarifini tam hatirlamiyorum internette şöyle kekik portakal kabuguyla karisimli bi tarif vardı o cok iyi geliyomus
 
Kizlar cinsiyet konusunda en erken ne zaman ogrenebiliriznacaba bn dun doktora gittim kiza benziyor ama kesin degil alıştırma kendini kiz diye dedi
Kızımı 10+5 de söylemişti ipucu vercem demisti ama doğru çıktı tabi doktorun tecrübesiyle de alakalı
 
Kizlar selamlar. Aranizda soguk alginligi oksuruk gibi bisey yasayan atlatan var mi? Neler yapiyosunuz? Tam bulantim gecti derken oksurukten iyice kotu oldum. Sicak seyler iciyorum ama 3 gundur daha kotu oldum :KK43: var mi onerisi olan?
Yanlış bilgi vermeyeyim diye baktm tekrar 2 çay kaşığı limon kabuğu 1 çay kaşığı adaçayı yarım cay kaşığı kekik
 
Iyi aksamlar herkese. biz dun aksam muayene olduk yeni doktorumuzda ve hastanemizde. dun tam 10 haftalikti. cok sukur hersey yolunda 3.2 cm olmus bebisimiz ilk defa kalp atislarini duyduk onceki dr.um 2 cm.den once dinletmedigi icin.. kanama bolgesi ya da dusuk tehlikem yokmus.. ama bazi kan degerlerimde sıkıntı vardi; karaciger enzimlerim yuksekti, plt 113 bindeydi ki plt degerim hamilelik doneminde dususe geciyo, bikac kan tahlili istedi tekrar yeni doktorum bu sabah yaptirdik plt hâlâ 113 bin sabit kalmis, enzimler dusmus onlar da guzel cikti cok sukur..
3 araliga ikili test icin randevu aldik. insallah 9 ay boyle sikintisiz gecer.
Kendinize iyi bakin, Allaha emanet olun anneler :anneadayı:
 
Soguk alginligi ve bogaz agrisi ceken hanimlar, bana bol limonlu zencefilli cay iyi gelmisti ama ayni gun icinde lekelenmem de olmustu o_O o yuzden icin diyemiyorum zencefilin hamilelik doneminde cok dikkatli tuketilmesi gerekiyomus okuduklarima gore... :KK43:
 
Kizlarrr nub teorisi diye bir sey vaisd a bende bu form da bu sayfa ile ilgilenen kizlara sordum cimsiyeti
Doktorumun dedigi gibi.tahmin yaptilar:KK48:insallah dogru çıkar.bilimsel bir sey oldugu icin inaniyorum.bilginiz olsun istedim:KK54:
 
Kızlaarrr bende bugün kalp sesini duydum ama kafam karıştı.3 hafta önce gitmiştşm doktora 5 haftalık demişti.şimdi gittim 7 haftalık dedi.1 hafta geriden geliyor nedenki:KK43:(
 
Kizlarrr nub teorisi diye bir sey vaisd a bende bu form da bu sayfa ile ilgilenen kizlara sordum cimsiyeti
Doktorumun dedigi gibi.tahmin yaptilar:KK48:insallah dogru çıkar.bilimsel bir sey oldugu icin inaniyorum.bilginiz olsun istedim:KK54:
Ya kimler var ki anlayan ben bakiom bişey anlamiom
 
Slm hangi vitaminleri alıyorsunuz bana Dr. Sadece folic asit ve coraspin verdi başka vitamin vermedi acaba başka dr a da mı gitsem ???
Ben 3 tane vitamin kullaniyorum.saclarim acayip dokulurdu simdi durdu dokulmeler.folik asit kullandim.doktor dedi artik birak 3.ayinda.suan c vitamini damla seklinde onlari kullaniyorum.bide vucut direnci icin bi vitamin icinde ne ararsan butun vitaminler var doktorum verdi.ismini unuttum.istersen bakip yazabilirim
 
Bende ptesi kontrole gidecem neredeyse 1 ay olacak. Meraktan çatlıcam. Acaip gerginim. Uyku uyuyamıyorum. Allahim sen yardım et..:rolleyes::KK57:

Gerildikce geriliyor insan. Rahat ol azcik. Yarın bi bakcan kocaman olmuş bıdık. Hangi ara buyudugune şaşıracaksın belki de.. kendine uğraş bul, git tatlı falan yap kendine kuzum:dondurma:

Kizlarr benim gobus epey belli oluyo artik.1 kilo aldim ondan mi toksa ikiz oldugu icin mi bilemedim:olamaz:

Canım benim eşimde çocukları hiç sevmez ama bir görsen daha şimdiden karnıma kulağını dayıyor.
Evlat başka bişey..


Benim ki tek ama bariz göbeğim var. Çok memnunum :-D

ben iki kilo aldım, benimde göbiş çıktı,

Ben dün doktoruma sordum eğer ikinci
Değil ilk gebelik ise 14. 16.haftaya kadar olan Bebek şişliği değil gaz kilodur dedi.
Bebek 3.ay gittikten bir süre sonra rahimden karna çıkıyor dedi :)
İkincilerin karın hazır olduğu için daha erken yer açıyormuş

Sabah düz bir karın, akşam kocamansa bunun tek açıklaması ya hazımsızlık veya kabızlık, ya da gaz:KK45: ben de çok gaz olduğu için ordan biliyom.

Mrblar
Bugün kontrolümüz vardı.
Herşey yolundaymış bebişim büyümüş :anneadayı:
Hatta hareketlerini gördük kıpır kıpırdı :emir_bebek: çok heyecan vericiydi. :halay::halay:

Ayy ne tatlis dimiiii:21: hadi gözün aydin

iyi aksamlar anne adaylari.hepimizin ikili test zamanlari geliyor.ne yapmayi dusunuyosunuz ben korkuyorum acikcasi :110:

Ayyy bende oyle yim kıyafetlere sığamıyorum şimdiden camaşırımı bile değiştim herşey sıkıyor sanki bide kabızlık sıkıntısı var malesef Allah yardımcımız olsun :KK43:

Benimde karnım çabuk çıkıyor. Yaşlarımızda aynı :)

Ben gazdan sis vaziyetteyim. Rahat etmek için birer adet is pantalonu, kot ve tayt aldım. Tabi 2 beden büyük olanindan..bi tanesinde buzulebilir lastik vardı, lastik iliğine dugme geciriyorsun kendine gore. Defactodan aldım onu. Geri kalanı lcw. Bluz almiycam ilerdede. Geniş ustlerim var zaten. Yanlız rahat etmek için şimdiden almak lazım bence. bi arada sutyen bakmak lazım, cok batıyor. Çıkarıyorum geceleri ama şekli bozulacaktır diye korkuyorumo_O

Yok canım bişey demedi bende sormadım.
Bu arada bana da 9 Aralık'a ikili test için gün verdi,kontrole de onun sonucuna göre 1-2 hafta sonra gelirsin dedi. Yani tahminen 13.hafta falan olacak gidişim Geçmi acaba?

senin 2.çocuğun değil mi?
Ablamda bana yaptırma dedi 2li testi ama doktor ikna edici konuştu,ne yapıcam bilmiyorum. Sonuç kötü de olsa aldırmayı asla düşünmem ama yine de ne bileyim,bilsem iyi mi olur acaba diyorum.Çok kafam karıştı :KK43:

Bende 3 hafta sonra gideceğim yani 13. Haftada. Sonrasında olmuyormus. Ama benimde kafa karıştı şimdi. Hiç düşünmemiştim açıkçası..ben yaptiricam galiba..:KK64:
 
Elma portakal ve ayva kabugu kusburnu sut sarimsak bal pekmez ihlamur zencefil ve unuttuklarim...evet bunlarin hepsini hemen hemen hergun ictim ama zerre kadar faydasi olmadi gece sabaha kadar cigerlerim parcalanio kasiklarim agriyo ama 1 haftadir gecmedi
Gecmis olsun yaa :KK43: nasil olcak boyle bilmiyorum bogazim resmen yaniyo oksururken korkuyorum da bisey olur mu diye bi yandan :KK43: insallah cabucak kurtuluruz su hastaliklardan.
 
X