2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    331
merhaba kızlar,
bugün bebişi görmeye gittik,çok şükür kalp atışlarını gördük. Doktor 3 aydan önce dinletmeyi tercih etmiyoruz dedi.
8+5 gözüküyormuş,3 gün önden gidiyormuş.
Doğum yapmayı düşündüğüm hastaneye gittim,doktor ablamın da doktoruydu ama ben daha önce görmemiştim,elektrik aldım kendisinden.Ben istemeden cep telefonunu verdi,aramalara dönemeyebiliyorum ama whapp dan yazarsan gün sonu muhakkak dönerim dedi.Hoşuma gitti açıkçası.

İkili test için gün verdi,çoğunluk yaptırmak istemiyor ama biz doğumdan önce bebek için ne kadar bilgi toplarsak o kadar iyi dedi.Ben ikili test yaptırmayı düşünmüyordum ama biraz ikna edici konuştu, kararsız kaldım :KK51:

Doğum fiyatlarını da öğrendim.Yakında olanlar için belki fikir olur. Ateşehir Avicenna-normal doğum 1250 TL,zorunlu sezeryan 1350 TL,isteğe bağlı sezeryan 2000 TL. Muayene ücreti de 65 TL.
Size de cinsiyet için tahminde bulundu mu merak ettim:)
 
kızlar çiğköfte fast food ketçap mayonez yemek yasak mı
Doktora sucuk ve çikolatayı sormuştum abartmadığın sürece yiyebilirsin dedi
ama heyecandan diğerlerini sormaya unutmuşum
var mı bir bilginiz?
Benim canım ketçap mayonez cok istiyo ama katkı maddesi icerdiklerinden yasak çiğköfte zaten etliyse tehlikeli uzak durmak lazım
 
aa maşallah,aramızda iki gün var ama biz kalp atışını görebildik sadece.pıt pıt atıyor,eşimde bende çok duygulandık :cry:
Bende çok şaşırdım bu kadar çabuk hareketlenmesine.
Erkek çocuk çabuk canlanır diyorlar
Hatta bu sabah doktora gitmeden bende hissettim hareketini. Sende tekrar gittiğinde göreceksin inş.
 
Oglusumla bennn iyi aksamlar diyoruz size teyzeleriiii :) kesin olmamakla birlikte erkek dedii :) saglikli sihhatli hayirli evlat olsun diye dua ettm hep hic cinsiyet soylemedm haftaya da kesin soyler heralde
Gözün aydın cnm
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
 
kızlar çiğköfte fast food ketçap mayonez yemek yasak mı
Doktora sucuk ve çikolatayı sormuştum abartmadığın sürece yiyebilirsin dedi
ama heyecandan diğerlerini sormaya unutmuşum
var mı bir bilginiz?
Ben çiğköfteyi etsiz yapıyorum. O şekilde de lezzetli oluyor. fast fooodu arada yiyorum. yemesek daha iyi aslında.
 
Ben dün doktoruma sordum eğer ikinci
Değil ilk gebelik ise 14. 16.haftaya kadar olan Bebek şişliği değil gaz kilodur dedi.
Bebek 3.ay gittikten bir süre sonra rahimden karna çıkıyor dedi :)
İkincilerin karın hazır olduğu için daha erken yer açıyormuş
Benim 3. Olacak.
3. de ne olur sormak bile istemiyorum :KK70:
 
Kızlar tamamen meraktan soruyorum. Daha önce doğum yapmadığım için biraz cahilim bu konularda. Şimdi Tuzla'da oturup avrupa yakasından hastane bakanlar var. Normal doğum yapılacaksa hastane o kadar uzak olabiliyor mu? İstanbul trafiğini düşünüyorum. Hastaneye varılması vs. 2 saati bulursa, sorun olmaz mı acaba? Yani cevaplarınıza göre ben de hastane seçimimi değiştirebilirim o kadar yol sorun olmuyorsa.:KK45:
Son zamanlarımda karşıda annem de kalacağım ordan yarım saat uzaklıkta ama tabiki hayat bu herşey bizim düşündüğümüz gibi gitmeyebilir hayırlısı diyorum. Doktorum benim herşeyimi bildiği için sonsuz güveniyorum ve seviyorum o yuzd3n hiç arayışa girip gerilmek istemedim herşeyi takan bir yapım var malesef :KK45:
 
Slm kizlar. Ben de 9+4 gunluk büyülü bahceyim. Ilk iki ay tum hayatimi etkileyecek sekilde bulantilarim vardi. Sabah bulantisi falan da neymis 24 saat boyinca 10 dk bile ara vermeyen bir bulantiydi. Bir haftadir en azindan insan icine cikabiliyorum cok sukur. Bunda doktorumun tavsiyesi coook ise yaradi. Belki sizde de ise yarar. Yontem su;
Sabah uyaninca kesinlikle basimizi yastiktan kaldirmiyoruz ve geceden bas ucumuza koydugumuz tuzlu kraker, galeta yemeye basliyoruz. Oyle abartmiyoruz 5-6 tabe yeterli. Sonra 15 dk hic hareket etmeden ve kesinlikle uyanir uyanmaz sivi almadan bekliyoruz yatakta. 15 dk sonra cok agir bir ameliyat gecirmis gibi agir agir kalkiyoruz yataktan.
Bu sekilde ben gunumu bulantisiz gecirmeye basladim.umarim sizde de ise yarar

Mutlaka denicem, sağol :KK66:
 
X