- 29 Mart 2016
- 2.280
- 3.605
- 41
9 aylık aldım. Daha 4 aylık 1 yaş için olanından mı alayım bilemedim ki. İade edip başka bişey mi alsamKaç aylık için Bu acaba küçük mü aldın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
9 aylık aldım. Daha 4 aylık 1 yaş için olanından mı alayım bilemedim ki. İade edip başka bişey mi alsamKaç aylık için Bu acaba küçük mü aldın
Güle güle sağlıkla kullansın canım güzelmiş. 1 yaş için montlar var ondan mı alsam bunu iade edipEki Görüntüle 2052104 Dosyayı kabul etmedi boyut büyükmüş diye o yuzden baya kırpmak zorunda kaldım
Ay valla dun gece cok soguktu ben dondum uyurken o yuzden gece iki battaniyenin üstüne bi tane daha orttum:) bugun orgu orterim bende cunku biz de uzerimize battaniyeyle yatarız bu gece diye dusunduk. Biz usursek yavrucuk da usur:) zaten aşımızı olduk bugun usumesin bi de:)Yaa ben de öyle düşündüm ama yok üşüyo çocuk. Türk anası damarım kabardı örttüm örgüleri
Bende sevmedim huggiesi ,üstelik çok kalın.valla hepsini deniycem artık en son huggies aldım bel tarafı lastikli olur dedim ama banamısın demedi
bende alıcam bakalım netten mi aldın canım kullanısli olur insBen aldım canım kozmonot.henüz kullanmadım.soguk kış günlerinde iyi olur bence.kızımı okula ben götürüp getiriyorum bebekle.bebek arabasınıda sewmiyo.o yuzden son care bu mont aklıma geldi
Yok canım kanzın magazasından.lcw de de varbende alıcam bakalım netten mi aldın canım kullanısli olur ins
Tuhaf ama 1 aydan sonra hiç çıkarmadım çümkü uyukluyodu cıkmıyodu bende bıraktımAnnisler, gece emzirince gazını çıkarıyor musunuz bebisin artık?
Katılıyorum ben 9 aylık almıştım 4 ay bitmek üzere 9 aylık body, alt eşofman giydiriyorum. İade edicem 2 yaş mont alıyım bari. Büyüyünce de giyerBende astronot mont aldım bir tanesi altı aydır çok hoşuma gitmişti her yerde mağazası olmayan bi yerden aldım onun içine giremiyor tontisim. Şimdi lcwdan yine astronot aldım bir yaş gayet iyi oldu kilolular için 1 yaş orta hal içinde 9 ay almak lazım bence içinde biseyler giyince olmuyor montlar
Geçmiş olsun kuzuya. Neye alerjisi varmış? Açık açık söyle. Allah korusun hasta olsa siz üzüleceksiniz yavrucak çekecek. Eve bile girmemeleri lazım aslındaKızlar moralim çok bozuk, 3,5 ay sonra kızıma alerji tanısı kondu. Her gittiğimde Dr a söylüyordum kakası mukuslu acaba alerji olabilir mi diye. Dün kakasında kan vardı ( ve alerjisi varmış çocuğumun. Ona canım sıkkınken kv, kp geldi ikisi de öksürüyor, gripler ve çocuğumu öpüp duruyorlar. Zor duruyorum yerimde...
Çok geçmiş olsun Allah şifa versinKızlar moralim çok bozuk, 3,5 ay sonra kızıma alerji tanısı kondu. Her gittiğimde Dr a söylüyordum kakası mukuslu acaba alerji olabilir mi diye. Dün kakasında kan vardı ( ve alerjisi varmış çocuğumun. Ona canım sıkkınken kv, kp geldi ikisi de öksürüyor, gripler ve çocuğumu öpüp duruyorlar. Zor duruyorum yerimde...
Sagol canim bende bakayımYok canım kanzın magazasından.lcw de de var
Canim gecmis olsun. Alerji buyudukce geciyor biraz beslenmene dikkat edersin o buyuyene kadar. Ya kv kp yaslilar hep boyle yapacak bisey yok soylesen kuserler soylemesen bi turlu. Insallah bulasmaz bebiseKızlar moralim çok bozuk, 3,5 ay sonra kızıma alerji tanısı kondu. Her gittiğimde Dr a söylüyordum kakası mukuslu acaba alerji olabilir mi diye. Dün kakasında kan vardı ( ve alerjisi varmış çocuğumun. Ona canım sıkkınken kv, kp geldi ikisi de öksürüyor, gripler ve çocuğumu öpüp duruyorlar. Zor duruyorum yerimde...
Teşekkür ederim canım. Eşim e söyledim. O uygun bir şekilde söyledi şimdi annemler de geldi. Annem uyuttu çok şükür. :)Geçmiş olsun kuzuya. Neye alerjisi varmış? Açık açık söyle. Allah korusun hasta olsa siz üzüleceksiniz yavrucak çekecek. Eve bile girmemeleri lazım aslında
Bende geceleri çıkaramıyorum. Artık ugrasmiycam uykusu kaçıyor zatenTuhaf ama 1 aydan sonra hiç çıkarmadım çümkü uyukluyodu cıkmıyodu bende bıraktım
Anne sütüne ek olarak mama da alıyor canım, süt yetmediği için. Medikal mama başlarız dedi. O mama dan vermek istemediğim için üzüldüm. Bir de Dr a daha önce söylememe rağmen göz ardı ettiği için kızdım.Canim gecmis olsun. Alerji buyudukce geciyor biraz beslenmene dikkat edersin o buyuyene kadar. Ya kv kp yaslilar hep boyle yapacak bisey yok soylesen kuserler soylemesen bi turlu. Insallah bulasmaz bebise