2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    331
Canım bebeğin kaç günlük bilmiyorum ama daha öpmekten elini tutmaktan pek anlamıyorlar ki. Elini kullanmayı bile bilmiyor ki bebekçik, senin elini tuttuğunu falan sevgi işareti olarak göremez ki. Benim kızımı da ben hiç omzuma yatırmıyordum, her yattığında emmek geliyordu aklına emmek için ağlıyordu çünkü. Hep kucağımda dışa dönük tutuyordum. Bir kaç gündür omuz seviyor. Yani demem o ki bebeklerin bir günleri bir günlerini tutmuyor. Bir hafta öncesine kadar omzumda kesinlikle durmayan bebek şimdi başka yerde uyumaz oldu. Daha çok küçükler canını sıkma. Bak haklıymışsın diceksin. Huyları Değişiyor sürekli.
İlk günlerde omuzda uyurdu kızım. Emdikten sonra gaz çıkarmak için koyardım omzuma orda uyurdu. Ama son bikaç haftadır kesinlikle kucağımda durmak istemiyo :KK43:
 
Seninkine iki mola daha ekliyoruz biz. Kesintisiz uyku istiyorum yaa.


Geçmiş olsun. Buhar makinelerine de sağlıksız diyorlar. Ben bı ara bez ıslatıp yattığı odanın kaloriferine koyuyorsun. Pek etki etmiyordu..
Kalorifr peteklerinde islak kumas,havlu gibi seylerin suyu kururken kumasin kendi tuyu,yunu de kuruyarak havaya karisir.boylece odada ki hava daha cok partikullu olur.
Aslinda havadaki nem partikulleei agirlastirarak yere cokeetir ve sadece hava kalarak yumusak olur.kayatuzu kullaniyorum ben islak kabin icinde
 
Nasil gidiyor
Neler yapiosunuz
Her gün banyo/dışarı çıkma/emzirme/anne yanı beşikte yatırma.
Banyo ile dışarı sırası değişebiliyor. Ama genelde önce banyo, sonra dışarı.
İyi gidiyor, ama işte erken yattığı için gece acıkıp kalkıyor. 3:30'dan sonra yatırsam bile, eeen geç 6:30 gibi ayaktayız.
Biraz zorluyor.
 
Kizlar günaydın kötü basladik gune bizim sipanin dunden başlayıp bu sabaha gozaltlari morardi öğleden sonra doktor randevumuz insAllah bisey çıkma z dualarinizi bekliyorum
 
Günaydınlar kızlar...
şimdi bebeğim "Bir ihtimal daha var" dinlerken omzumda uyudu...
2 gündür Türk sanat müziği açıyoruz hafif dans eşliğinde uyuyor
Benim kız tam fasılcı çıktı :) ya da kız benim sesime katlanamıyor hemen uyuyayım diyor :):KK75:
ben de kupamdaki doğal ice tea'mle müziğin keyfine varıyorum.. :kahve: bir kır kahvesinde olmak vardı şimdi..
Hayaller hayatlar.
Şifa bebek huzuru bulmuş sesinizde uyuyakalmis.
 
Sen üzüldüğün için sütün kesilir canım. Üzülme emerken sev kokla. İstersen biraz kollarında uyusun. Eğer meme de uyuyan biriyse. Ama üzülme bak sut azalıyor diyorsun.
Eskiden memede uyurdu artık uyumuyo sürekli kafasını çekip duruyo memeden. Bi de tepinerek emiyo
 
mavimli mavimli tutumluannede 250tlye kullanılmamış sıfır ürün satan bir satıcı var. Bunların çakmaları da oluyormuş sanırım. Sen kullanılmış mı aldın, yoksa bu etiketli sıfır diye olanlardan mı aldın. Çakma çıkar diye bir tırstım.
 
Kizlar bebeginiz 2. Ayda kac kilo aldi yazarmisiniz..bnnkinin bu ay kilo alimi azaldi..
 
Bwbegim 63 gunluk ve 3780 gr dogdu..ilk ay 1400 gr aldi..bu ay sadece 1000 gr almis ve 6 kg..sadece anne sutu aliyor..kilo aliminin azalmasi canimi sikti..boyu 60 cm..o da az geldi bana..zaten bu aralar surekli memeyi agziyla ittiriyor emmek istemiyor..bu arada bebegi daha az kilo alan anneler lutfen beni yanlis anlamayin..benimki iri dogdu ve 6 kg olmasi suan bana az geldi..
 
Günaydın canlar,
Ben de hepinizi merak ediyorum valla. Keşke şöyle bi toplaşma şansımız olsa ama ayrı şehirlerdeyiz. Mesela ben sakarya'dayım.
Bu gece yine emzirdim yatırdım 1,5 saat sonra acıkmaz yani normalde, hele gece uyur. Parmağını çıkarıp emziği tıktım önce. Kollarını saldı. Hooop hemen kollarından yarım kundak yaptım, paket 4 saat uyudu.
İşi çözdüm uyuduktan sonra kundakmış arkadaşlar :))
Oyle tatli anlattiniz ki,parmak emzik paket.tebessum ettirdiniz.
Benim kiz da seviyormuş sarinmayi.
Ablasi hic sevmezdi o yuzden aliskin degildim.havalarda sicak olunca sarmiyordum pek.birkacgundur cekinerek sarayim dedim.ooo bayildi valla.hatta yuzunu bile ortturuyor değişik şey.
 
Anlamadik ki canim dun ogleden sonra mor mu degil mi paranoyami yapiyorum falan derken aksam hafif vardi sabah bariz mor keyfi yerinde ama niye gozaltlari morarsin durduk yere
Uykusuz mu kaldı acaba ? Bizimkinin doğduğundan beri mor. Çünkğ çok beyaz tenli. Gözkapaklarının üstünde de birsürü damar gözüküyo kırmızı kırmızı
 
Bwbegim 63 gunluk ve 3780 gr dogdu..ilk ay 1400 gr aldi..bu ay sadece 1000 gr almis ve 6 kg..sadece anne sutu aliyor..kilo aliminin azalmasi canimi sikti..boyu 60 cm..o da az geldi bana..zaten bu aralar surekli memeyi agziyla ittiriyor emmek istemiyor..bu arada bebegi daha az kilo alan anneler lutfen beni yanlis anlamayin..benimki iri dogdu ve 6 kg olmasi suan bana az geldi..
Kız ne diyon sen az miiiiiii. Şükür de. Maşallah ne güzel kilo almış. Hatta fazla bile. Ay da 1 kilo ne kadar güzel. Benim ki mama alıyor sdece 2 buçuk aylık 6 kilo 300 gram. Burda alerjik anneler seviniyor 600 ustu alınca. Maşallah canım iyi almış canını sıkma sen. :KK66:
 
X