2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    331
Biz.çift yumurta ikiziyiz huylarımız dahil hiç bir.şeyimiz benzemiyor. Genelde kendim ikiz olduğum için tüm ikizleri inceledim birisi yaramaz diğeri uysal birisi diğerinden daha çalışkan ve hep fiziksel olarak biri diğerine göre daha gelişmiş oluyor. Tabi nadir benzer huy görüntüye sahip olanlarda var (çift yumurta ikizlerinde) tek yumurta olanlar zaten çok benziyorlar
Benimkiler tek yumurta ikizleri. Boyları kiloları her bişeyleri aynı ama eminim huyları farklı. Daha şimdiden biri daha huysuz diğeri daha sakin ve güleç.
 
Benim doğumdan bir hafta sonra falan başladı bi geçiyor bi şiddetle bidaha geliyor geçen üç gün çektim haftasonuydu tam gideyim olmayacak diye karar verdim kara kara da düşündüm üç gün benim oğlan biberon almıyor sağdığım sütler var da nasıl içecek onu o bidaha acıkıncaya kadar gelirmiyim falan :) çok şükür şimdilik iyi
Geçmiş olsun canım. Diş sıkıntı ya diğer oğlumu sütten kesince gideyim dedim aradan bi sene geçmiş ha bugün ha yarın derken. Pişmanım şu an.
Gidersem tecrübemi yazarım buraya. Benim oğlan ilk zaman bi kaç kere verdim sağarak almıştı biberonu. Sonra da bi daha denemedim.
 
canim aksam 8 den sabah 8 e indirim oluyor belli araliklarla,facebook sayfasi duyuruyor ben oyle almisim.acelesi de yok aslinda zaten tam anlamiyla oynamalaeri 3 ay sonrasinda.takip edersin bende gorursem herhangi bir yerde haber vereyim.
Ben dun yani pazar gunu ayni haliyi hepsiburada dan 80 tl ye aldim.joker gonderecek.ama e bebek in kinin aynisi
 
Bizde de salya çok yanakları sıkılarak sevilen çocuklarda olur derler ama bende dişten supheleniyorum artık bu yazilanlardan sonra, kızlar bebislerimiz büyüyor farkında mısınız ve hala aktif grubumuz var, bir sürü şey öğrenmeye devam ediyoruz :)
Kesinlikle dogru.ben cok sey ogreniyorum.
Kizimin alt damaginin ortasinin icinde ikitane kabarti var.sanirim bunlar dis tomurcugu.erken cikmaz insallah.sebebini bilmiyorum ama oyle derler,gec cikarsa daha iyi olur diye
 
Son düzenleme:
Canım doydugundan eminim kilo da güzel almış ama su hiç vermemiştim aşırı terliyo yattığı yer ıslanıyor ben buna rağmen su vermedim anne sütü alması yeterli dediler o yüzden vermemistim keşke verseydim umarım önemli bişey olmaz 3 gündür su veriyorum düzelir inşallah :KK43:
Duzelir sikma canini..bnmki yenidogan doneminde ve 2 gun once disari ciktigimds sagdigim sut yetmedigi icin yasadi benzer durumu..umarim suan duzelmistir bile..
 
Kızlar daha önce yazan oldu mu çokntakip edemiyorum doğum yapalı 2 ay olmasına rağmen kötü kokulu sarı akıntım var. Normal doğum yapıp böyle olan var mı acaba???
40im ciktiginda muayene oldum.doktor akinti yok iyilesmissin iceri iyi dedi..suan da da hala akintim nadir oluyor..yani kotu koku da varsa enfeksiyon olabilir..normal dgl..doktora gorunun..
 
Kizlar bebegim kesik kesik kusuyor 2 gundur..bir de cok sulu ve surekli kaka yapiyor..ishal olabilir mi?ates veya huzursuzluk yok..
 
Geçmiş olsun canım. Diş sıkıntı ya diğer oğlumu sütten kesince gideyim dedim aradan bi sene geçmiş ha bugün ha yarın derken. Pişmanım şu an.
Gidersem tecrübemi yazarım buraya. Benim oğlan ilk zaman bi kaç kere verdim sağarak almıştı biberonu. Sonra da bi daha denemedim.
Çok sağol... Evet aslında ihmal etmemek lazım benim dişlerim çocukluktan beri çok kötü biraz genetik... Ama yine çok rahatsız etmedikçe gitmek istemiyorum bebeğim aç kalacak bide ne kadar emzirilebilir dese de içime sinmiyor ama mecbur kalırsak o ayrı...
 
Susuz kalan bebeğin dudakları kurur, derisi gevşer. Böyle bir belirti yoksa kum döküyor olabilir. Benim oğlanın doktoru her ihtimali önceden söylediği için biliyorum.
Böbrekte taş oluşumuna ve/ veya idrar yolu enfeksiyonuna neden olabilir, ciddi değil sık rastlanıyor ama tahlil lazım. Bence su yüklemeyi kesip doktora gitmelisiniz, su içtikçe böbreklere yükleniyor olabilirsin.
Ben kendi oğluma öyle yapardım en azından.
Yarın doktora gitcez canım inşallah tahlil istiycem birde idrar tahlili için idrarı nasıl alcaz orda yapmasını mi bekliyoruz
 
40im ciktiginda muayene oldum.doktor akinti yok iyilesmissin iceri iyi dedi..suan da da hala akintim nadir oluyor..yani kotu koku da varsa enfeksiyon olabilir..normal dgl..doktora gorunun..
Dr banada iyileşmişssin demişti ama şimdi de tatildeyim keşke öncesinde gitseymişim doktora umarım ypktur enfeksiyon filan :KK43:
 
İnşallah canım sağol yarın doktora gitcez tahlil istiycem tekrarlamadi bakalım sonuçları yazarım
Gecmis olsun.ozelde idrari nasil aliyorlar bilmiyorum ama devlette bir poset veriyorlar,onu yapistiriyorsun idrar icin.
Erkek bebek icin sorun yok ama kiz bebekte yakalamak idrari cok zor oluyor.
Ben 9 tane posete denedim tutamadim
En son evde buzdolabi posetinin buyyk boy olanini onden arkaya dogru sararak mama yedirdim.o sirada yakaladim.yanliz 30 dk.icinde laboratuvar a verilmesi gerekiyor.
Hastanede de,kan ve idrar varsa once poseti yapistirin.kan alinirken acidan cişlerini yapiyorlar.yakalamis olursunuz.
Cok sukur bizim tahlillerimiz temiz cikmisti
İns.sizin de yoktur birseyi.
 
X