- 17 Ağustos 2016
- 560
- 784
-
- Konu Sahibi floransa17
- #1.941
Ay alemsin kiz bagir vallahi :) icin icine sığmıyor dimi mutluluktan :) ay kese görünce düsünemiyorum seni hele bide iki kese çıkarsa :) :) ay insallah
Bugün itibariyle transfer olanlar kervanındayım
Eyvahlar olsun hamurişi paso yedim bide kabız olmim diye dayadım incireKizlar nane konusu açılmışken ne yemeMEli onlari konusalim isterseniz ben bildiklerimi yazayım
Bu arada corbaya konan o kadar naneden bisey olmaz canim ama baska yeme, tadimliktan birsey olmaz.
Sari üzüm (yaş üzüm)
İncir(kuru veya taze )
Dut
Kereviz
Şalgam
Mısır
Konserve yiyecekler
Aşırı tuz
Turşu
Sirke
Nane
Maydanoz
Adacayi
Arpa ürünleri
Havuç
Kivircik salata
Rezene
Bal kabagi
HAmur isi yagli börek vs
Kızartmalar
Çiğ yumurta
Çiğ et
Eyvahlar olsun hamurişi paso yedim bide kabız olmim diye dayadım incire
Bunlar yasakmıymıs canım çoğundan yedımdeKizlar nane konusu açılmışken ne yemeMEli onlari konusalim isterseniz ben bildiklerimi yazayım
Bu arada corbaya konan o kadar naneden bisey olmaz canim ama baska yeme, tadimliktan birsey olmaz.
Sari üzüm (yaş üzüm)
İncir(kuru veya taze )
Dut
Kereviz
Şalgam
Mısır
Konserve yiyecekler
Aşırı tuz
Turşu
Sirke
Nane
Maydanoz
Adacayi
Arpa ürünleri
Havuç
Kivircik salata
Rezene
Bal kabagi
HAmur isi yagli börek vs
Kızartmalar
Çiğ yumurta
Çiğ et
İncir havuç kıvırcık salata hamur işi nıye yasakmışkı bunlar bıze hiç söylenmediKizlar nane konusu açılmışken ne yemeMEli onlari konusalim isterseniz ben bildiklerimi yazayım
Sari üzüm (yaş üzüm)
İncir(kuru veya taze )
Dut
Kereviz
Şalgam
Mısır
Konserve yiyecekler
Aşırı tuz
Turşu
Sirke
Nane
Maydanoz
Adacayi
Arpa ürünleri
Havuç
Kivircik salata
Rezene
Bal kabagi
HAmur isi yagli börek vs
Kızartmalar
Çiğ yumurta
Çiğ et
Banada aynısı söylendiBana bol protein al, pişmemiş sucuk salam sosis yeme, taze sebze meyve tüket, cok açık çay, asitli içecek kafein yok. Düzenli beslen dedi hemşirem. Diğerlerinden bahsetmedi
Canlarım maydonoz nane ve dereotu rahim kasılmasını artıran yiyeceklerdir sakatat erken dönemlerde hayvan hastalıklarına karşı önlem incir yumurta oluşumu sağlar havuç çatlatır çoğul gebelik riskini artırır karbonhidrat içeren yiyecekler de kilo alımı ve şeker tansiyona kucak açmaktır limon kan sulandırıcı etkisi var zaten siz tedavide oxapar veya innoheb kullanıyorsunuz bolca sebze meyve tüketin ara öğün olarak da yoğurt falan yiyin ananas transfer sonrası c vitamin desteği ile tutunmayı kolaylaştırıyorİncir havuç kıvırcık salata hamur işi nıye yasakmışkı bunlar bıze hiç söylenmedi
Ben havuc yani turuncu meyveler yumurta gelisimi icin cok iyi diye biliyorumValla korktum şimdi hergun havuç ve üzüm yedım
Ben havuc yani turuncu meyveler yumurta gelisimi icin cok iyi diye biliyorum
Bana dondurulmus embrıyo transfer edıldı cnm bugun 7.gun korktum şimdiBen havuc yani turuncu meyveler yumurta gelisimi icin cok iyi diye biliyorum
Doktormu verdı bu listeyi cnm bıze hiç verılmedı böyle bırseyYonca___ cim son yazdiklarim transfer sonrasi icin
Yumurta toplamaya kadar gunde 3-4 incir yedim ben.
Yumurta gelisimi icin ayri
Transfer sonrasi beslenme ayri
Gözün aydın inşallah sağlıklı kucağına alırsın canımBugün itibariyle transfer olanlar kervanındayım
Simdi anladim canim tesekkur ederizYonca___ cim son yazdiklarim transfer sonrasi icin
Yumurta toplamaya kadar gunde 3-4 incir yedim ben.
Yumurta gelisimi icin ayri
Transfer sonrasi beslenme ayri
Doktormu verdı bu listeyi cnm bıze hiç verılmedı böyle bırsey