- 17 Ağustos 2016
- 560
- 784
-
- Konu Sahibi floransa17
- #1.921
Bana sadece cig süt ve cig et ürünleri yememem söylendi,bugün transferin 4 günü, corbayi ilk 3gün 1.5-2 kepce icmisdim
Senden de allah razi olsun cnm ne demek birbirimizin derdinden ancak biz anliyoruz baska kimse anlamiyor :) iyiki varız hepimiz :)biliyorum canım hepinizden Allah razi olsun eşime de bugün çok destek.oldular acayip moral veriyorlar dedim sagolun gerçektende yaa
Cnm sende belirtiler olmus muydu arkadaslarin hep agrilari var yaa o yizden sordumohhh ben sıramı savdimmsende pozitifsin sende bu hafta milli bayram haftamız Allahin izniyle insallah
Zeyneptanemm canım Allah analı babalı büyütsün canım inşallah rabbim tamamına erdirsin
İnsallah cnm insallah hepimizden pozitif sonuclar almayi nasip etsn rabbim dedigin gibi milli bayram olsun ins :)ohhh ben sıramı savdimmsende pozitifsin sende bu hafta milli bayram haftamız Allahin izniyle insallah
Valla canım herseyi kafaya takan biriyim simdi daha beter oldum,daha 4.günümKız
evham yapma. Yapma Diyorum . Ben de de var o evham. Ama üzme kendini bosver
Kızlar opu sonrasi karin ağrısı kaç gün devam etti benim hala ağrıyor normal mi endiselenmeye başladım
Cnm sende belirtiler olmus muydu arkadaslarin hep agrilari var yaa o yizden sordum
Insallah cok tesekkür ederim canımbisey olmaz allahın izniyle ya içini ferah tut öteki turlu olsa derlerdi ama 2 gün sonra ben tekrardan kana gidicem unutmazsam sorarım bakalım ne dicekler
İnsallah cnm insallah hepimizden pozitif sonuclar almayi nasip etsn rabbim dedigin gibi milli bayram olsun ins :)
Insallah cok tesekkür ederim canım
Ay alemsin kiz bagir vallahi :) icin icine sığmıyor dimi mutluluktan :) ay kese görünce düsünemiyorum seni hele bide iki kese çıkarsa :) :) ay insallahvarya camdan çıkıp ben hamileyim diye bagirasim var oraya buraya kosturasim var yehhhuuhuuuu
Ay alemsin kiz bagir vallahi :) icin icine sığmıyor dimi mutluluktan :) ay kese görünce düsünemiyorum seni hele bide iki kese çıkarsa :) :) ay insallah
Allah razı olsun cnm içimi rahatlattın ameliyatlı gibi hissediyorum gerçekten3 gün devam etti bende
4-5 hafifledi ama bu seferde progestoren jele basladigim icin kasiklar şişti
Yani opudan transferden 3 gun sonrasina kadar yaklasik bir hafta ameliyatlı gibi oluyosun
Yani ben biraz agir gecirdim
Evet canım rahme emeği tutulmasini sağlıyorKızlar progestan düşük önleyici mi. Bende perşembe transfer oldum ama hiç böyle şeyler kullanmadım. Doktor birsey demedi
Ay hadi hayırlısı atamıza hoş geldin :)Bugün itibariyle transfer olanlar kervanındayım