2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Kızlar opu sonrasi karin ağrısı kaç gün devam etti benim hala ağrıyor normal mi endiselenmeye başladım

3 gün devam etti bende
4-5 hafifledi ama bu seferde progestoren jele basladigim icin kasiklar şişti

Yani opudan transferden 3 gun sonrasina kadar yaklasik bir hafta ameliyatlı gibi oluyosun
Yani ben biraz agir gecirdim

Cnm sende belirtiler olmus muydu arkadaslarin hep agrilari var yaa o yizden sordum

ilk zamanlar benimde oldu hele bir gün o kalkamadim kasıklarım da işlem yapmışlar gibi bir aci vardı hatta burayada yazmistim çok canım acıyor diye.tutunma ağrısıdır diye destek oldular sagolsunlar inşallah sizlerinde öyle olur ama daha sonra ağrım kesildi 3 gündür kaşık ağrım yoktu 1 saattir var ağrım biraz.ayrıca illa herkeste olmaz diyorlar yani ağrısı olmayanda tutmadı diye düşünmesin bence bünyeyle alakalı olabilir

Kızlar birde ben 3 gündür meryem suresi ile yasin okudum hep dua ettim dun ve bugunde sizlere ettim sizlerde kendiniz içinde okuyabilirseniz okumanızı tavsiye ederim meryem suresi özellikle çocuk icin iyi dediler daha öncede 41 kere okumuştum hergun 1 er defa rabbim sızlerin duasını da kabul etsin insallah

Kizlar nane konusu açılmışken ne yemeMEli onlari konusalim isterseniz ben bildiklerimi yazayım

Bu arada corbaya konan o kadar naneden bisey olmaz canim ama baska yeme, tadimliktan birsey olmaz.

Sari üzüm (yaş üzüm)
İncir(kuru veya taze )
Dut
Kereviz
Şalgam
Mısır
Konserve yiyecekler
Aşırı tuz
Turşu
Sirke
Nane
Maydanoz