- 7 Eylül 2017
- 1.524
- 3.330
- 46
- Konu Sahibi floransa17
- #1.961
Kafein dogru fetusun plesentasina zarar verebiliyormus
Hamilelik surecinde cok faZla kafein almayin
Hamilelik surecinde cok faZla kafein almayin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama bana kabız olmaman lazım kuru incir ye dedi hemşireKizlar nane konusu açılmışken ne yemeMEli onlari konusalim isterseniz ben bildiklerimi yazayım
Bu arada corbaya konan o kadar naneden bisey olmaz canim ama baska yeme, tadimliktan birsey olmaz.
Sari üzüm (yaş üzüm)
İncir(kuru veya taze )
Dut
Kereviz
Şalgam
Mısır
Konserve yiyecekler
Aşırı tuz
Turşu
Sirke
Nane
Maydanoz
Adacayi
Arpa ürünleri
Havuç
Kivircik salata
Rezene
Bal kabagi
HAmur isi yagli börek vs
Kızartmalar
Çiğ yumurta
Çiğ et
Hadi güzel haberlerleKan verdim yarım saat sonra çıkacak sonuç. Nolacaksa olsun artık çok bunaldım
Kan verdim yarım saat sonra çıkacak sonuç. Nolacaksa olsun artık çok bunaldım
Devlet hastanesinde verdim canımAaaa nerde verdin kanı.
Viyyy hadi hayırlısıKan verdim yarım saat sonra çıkacak sonuç. Nolacaksa olsun artık çok bunaldım
Ayy inşallah ikinci pozitif olur canımKan verdim yarım saat sonra çıkacak sonuç. Nolacaksa olsun artık çok bunaldım
Devlet hastanesinde verdim canım
Canım üzmemeye çalış kendini inan biliyorum çok zor yaşadım 2 kere ama güçlü olmak ve sabır dilemekten başka şansımız yok ayakta kalıp güçlü ve dimdik olarak pes etmeden hiç yeni tedavilerimizi yapıp kucağımıza alacağımıza inanmalıyız inanç olmadan başarı olmaz gülümKızlar bende verdım sonuç çıktı ne yazıkkı hamile degılım inş sizler hayırlı haber alırsınız
Kızlar sizinle bir test ismi paylaşmak istiyorum banada yapıldı bu gün bir arkadaşımın daha tüpü negatif ile sonuçlandı bu testin serum takılmasına rağmen yüksek olması nedeni ile bilmiyenler için testin ismi cd56 en sağlıklısı rahimden parça alınarak bakılıyor cd56 bağışıklık sistemi ile ilgili bir test bu testtin değerleri yüksek çıkması veya düşük çıkması durumunda beli aralıklar ile özel bir ilaçlı serum takılarak tedavi ediliyor sevgili arkadaşlarım bu yüksek olur ise vücut bebeği emriyoyu yabancı bir madde algılayıp dışarı atıyor yine hamilelik süresinde özelikle ilk aylarda bebeğin gelişimine engel oluyor anne karnında bebeğin ölmesine bebeğin gelişimlerini ciddi oranlarda durduruyor hatta çoğu vakkada direk durdurabiliyor bu testi 2 ve daha fazla negatif sonuç alanlarda daha önceki hamileliğinde düşüklerle sonuçlanan hata sık kimyasal gebelik yaşayanlarda da yapılabiliyormuş bunu özel klinikler dışında üniversite ve araştırma hastanelerinin tüp bebek merkezlerinde yapılabiliyor
Kızlar bende verdım sonuç çıktı ne yazıkkı hamile degılım inş sizler hayırlı haber alırsınız
18 inde 2 dondurulmus blast koyuldu canım 29 uydu test günüm ama azda olsa çıkmazmıydıArse82 cim test günün cuma degilmiydi? Hangi gündü transferin
Normalde test günüme 4 gun var ama blasttı benımkıler 0,789 çıktı değer cumaya kadar çıkarmıkı tutunma 7 güne kadar oluyor dimi çoktan tutunamadı demekkı