2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Kizlar nane konusu açılmışken ne yemeMEli onlari konusalim isterseniz ben bildiklerimi yazayım

Bu arada corbaya konan o kadar naneden bisey olmaz canim ama baska yeme, tadimliktan birsey olmaz.

Sari üzüm (yaş üzüm)
İncir(kuru veya taze )
Dut
Kereviz
Şalgam
Mısır
Konserve yiyecekler
Aşırı tuz
Turşu
Sirke
Nane
Maydanoz
Adacayi
Arpa ürünleri
Havuç
Kivircik salata
Rezene
Bal kabagi
HAmur isi yagli börek vs
Kızartmalar
Çiğ yumurta
Çiğ et
Eyvahlar olsun hamurişi paso yedim bide kabız olmim diye dayadım incire :KK43:

Eyvahlar olsun hamurişi paso yedim bide kabız olmim diye dayadım incire :KK43:

hamur isi bende çok seviyorum incir de yiyorum eee bunları bize neden yemeyin diye söylemediler ki mesela bana ananas demediler biz sorduk nette her gördüğümüze takılmayın dediler sadece sakatat yeme lifli şeyler vede bol su tüketmemi soylemislerdi

Kizlar nane konusu açılmışken ne yemeMEli onlari konusalim isterseniz ben bildiklerimi yazayım

Bu arada corbaya konan o kadar naneden bisey olmaz canim ama baska yeme, tadimliktan birsey olmaz.

Sari üzüm (yaş üzüm)
İncir(kuru veya taze )
Dut
Kereviz
Şalgam
Mısır
Konserve yiyecekler
Aşırı tuz
Turşu
Sirke
Nane
Maydanoz
Adacayi
Arpa ürünleri
Havuç
Kivircik salata
Rezene
Bal kabagi
HAmur isi yagli börek vs
Kızartmalar
Çiğ yumurta
Çiğ et
Bunlar yasakmıymıs canım çoğundan yedımde :KK43:

Sari üzüm (yaş üzüm)
İncir(kuru veya taze )
Dut
Kereviz
Şalgam
Mısır
Konserve yiyecekler
Aşırı tuz
Turşu
Sirke
Nane
Maydanoz
Adacayi
Arpa ürünleri
Havuç
Kivircik salata
Rezene
Bal kabagi
HAmur isi yagli börek vs
Kızartmalar
Çiğ yumurta
Çiğ et
İncir havuç kıvırcık salata hamur işi nıye yasakmışkı bunlar bıze hiç söylenmedi

Bana bol protein al, pişmemiş sucuk salam sosis yeme, taze sebze meyve tüket, cok açık çay, asitli içecek kafein yok. Düzenli beslen dedi hemşirem. Diğerlerinden bahsetmedi

İncir havuç kıvırcık salata hamur işi nıye yasakmışkı bunlar bıze hiç söylenmedi
Canlarım maydonoz nane ve dereotu rahim kasılmasını artıran yiyeceklerdir sakatat erken dönemlerde hayvan hastalıklarına karşı önlem incir yumurta oluşumu sağlar havuç çatlatır çoğul gebelik riskini artırır karbonhidrat içeren yiyecekler de kilo alımı ve şeker tansiyona kucak açmaktır limon kan sulandırıcı etkisi var zaten siz tedavide oxapar veya innoheb kullanıyorsunuz bolca sebze meyve tüketin ara öğün olarak da yoğurt falan yiyin ananas transfer sonrası c vitamin desteği ile tutunmayı kolaylaştırıyor

kizlar yazdiklarim izledigim bir programdan not almistim prof. saracoglu söylemişti tup bebek yaptiranlar bunlari yemesin diye
DÜşüge sebep olan besinler bunlar
Az yediyseniz korkmayin
Bunlardan mumkunse bugunden itibaren uzak durun
Bugune kadar yediyseniz bundan sonra yememeye calisin bence

Doktormu verdı bu listeyi cnm bıze hiç verılmedı böyle bırsey

Yok canim doktorlardan beslenmeyle ilgili bilgi pek alinmiyor. Cunku fitoterapi yani bitki bilimi doktorluk egitiminde verilmiyor.
Ben kistim varken prof saracoglunu takip ederdim sogan suyuyla kistim geçmişti.
şu an yemeklere sogan bile koymuyorum, çünkü rahmi kist vs herseyden temizliyorsa embriyoya zarar verir diye düşünüyorum..şu an sogan yememeliyim diye bir mantik yürüttüm ..gerci biri sogan suyu digeri pişmişi ama yinede soğan yemiyorum

Kizlar bunlardan bugune kadar yediniz diye bisey olmaz korkmayın:))
Bundan sonra yemeyin bence mümkünse
Cunku fetus olustuktan sonra esas tutunma sureci devam edecek, gun gectikcede buyuyecekya o surecte yemeyin mumkunse
Siz de arastirin
Baska neler var burda paylasalim kesin bilgilerse

X