- Konu Sahibi floransa17
- #1.981
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım yeni yeni yapılıyor son bir iki senedir diye biliyorum canım interneten de araştırabilir ben yapmadan önce ve sonra çok araştırdım hata sırf bunun için istanbul zeynep kamil kadın ve çocuk hastanesinin tüp bebek bölümünden randevu aldım böyle bir şey varmı hani özelde yaptırdımya kar amaçlımı yapıldımı bana yoksa gerçekten önemli bir testmi diye olmazsa olmaz bir test değil ama özelikle tüp bebek 2 ve fazla denemeler 2 ve daha fazla düşüklerde biz burda da yapıyoruz yada yönlendiriyoruz dedi doktorBu cok ilginçmiş bunu hic duymamıştım T trkaslan7914
18 inde 2 dondurulmus blast koyuldu canım 29 uydu test günüm ama azda olsa çıkmazmıydıArse82 cim test günün cuma degilmiydi? Hangi gündü transferin
Pozitif canım 71 çıkmış çok iyi hamilesin 2 gün sonra tekrar baktırman lazım inşallah değerin iki katı artar inşallah bu sonuca göre şuan hamilesinnn2 tane 3.embriyosu konmuştu. Bugün 10.günüm biterken yaptırdım. Var gibi demi
18 inde 2 dondurulmus blast koyuldu canım 29 uydu test günüm ama azda olsa çıkmazmıydı
İlk denememde 8.gun baktırmıştım oda blasttı 111 çıktı değer tutsaydı azda olsa çıkmazmıydıCanim hastane sana verdigi kağıtta cuma diyosa
Cuma tekrar dene bence
3 gun daha sabirla bekle lütfen
Hic 7 gunde kanda cikan ben duymadim acikcasi
Neden simdi yaptirmaya karar verdinki
Tebrık ederım canım sağlıkla kucağına al inş2 tane 3.embriyosu konmuştu. Bugün 10.günüm biterken yaptırdım. Var gibi demi
İnşallah bakalım. Burada negatif sonuç alan arkadaşlarımın yanında sevinmek istemiyorum. Allah kimseyi böyle sınamasın. Allah hepinize yardım etsin. İşiniz gücünüz rast gelsinPozitif canım 71 çıkmış çok iyi hamilesin 2 gün sonra tekrar baktırman lazım inşallah değerin iki katı artar inşallah bu sonuca göre şuan hamilesinnn
Tamam canım dr söylemedım zaten cuma gıdıp verıcemYok canim simdi lütfen bu test sonucunu unut ve cumayi bekle moralini bozma lutfen
İlk denememde 8.gun baktırmıştım oda blasttı 111 çıktı değer tutsaydı azda olsa çıkmazmıydı
Canım bak benim 14 eylülde koyuldu 29 test günüm ben bakmadım doktorumu dinledim canım bir dahada yapma cumadan önce bazi embriyolar geç yerleşebiliyor geç bölüne biliyor üzme kendinide bebişinide inşallah değerin yükselir canım18 inde 2 dondurulmus blast koyuldu canım 29 uydu test günüm ama azda olsa çıkmazmıydı
Canım 5.gun ya bu tutunma olmustur dıye düşündüm çok moralım bozulduCanım bak benim 14 eylülde koyuldu 29 test günüm ben bakmadım doktorumu dinledim canım bir dahada yapma cumadan önce bazi embriyolar geç yerleşebiliyor geç bölüne biliyor üzme kendinide bebişinide inşallah değerin yükselir canım
Hıc sanmıyorum canım adet olunmaz ilaç içerken hayırlısı olsun hakkında inşKızlar çok fazla regl belirtilerim başladı.
Kasık ağrısı
Bel ağrısı
Bende vajinada soğukluk hissi olur
Birde rahim genişlemiş gibi hissediyorum. Akıntıda çoğaldı.
İlaçlar birakilmadan adet olunur mu estrofem kullanılırken adet olunur mu. Çok mutsuzum. Transferimin daha 4. Günü
Kızlar çok fazla regl belirtilerim başladı.
Kasık ağrısı
Bel ağrısı
Bende vajinada soğukluk hissi olur
Birde rahim genişlemiş gibi hissediyorum. Akıntıda çoğaldı.
İlaçlar birakilmadan adet olunur mu estrofem kullanılırken adet olunur mu. Çok mutsuzum. Transferimin daha 4. Günü
Senin erken değil mi canım ben mi yanlış hatırlıyorumKızlar bende verdım sonuç çıktı ne yazıkkı hamile degılım inş sizler hayırlı haber alırsınız
Saolun kızlar ıyıkı varsınız hakkımızda hayırlısı neyse o olsun gıttım kuzuma sarıldım öptüm ıyıkı o yanımdaT trkaslan7914 dogru söylüyor
Daha transferinden sonra bugun 7. Gunun bitti
12 günden erken bakmayin yaziyor heryerde
Bekleyelim sabirla birlikte
7.gundu canım bugunSenin erken değil mi canım ben mi yanlış hatırlıyorum